Görüş Bildir
Haberler
Kanınızı Alan Oyun Projesi Beklemeye Alındı

Kanınızı Alan Oyun Projesi Beklemeye Alındı

Teknoloji Haberleri
26.11.2014 - 23:56 Son Güncelleme: 27.11.2014 - 10:28
techkafa.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kickstarter’ın en ilginç projelerinden birisi askıya alındı. Yapımcılar ise vazgeçmiş değil.

Oyun dünyası nice ilginç ve garip fikir ile karşımıza çıkabiliyor. Kendimizi oyundaymış gibi hissetmemizi sağlamak için görsel, işitsel ve hatta (başarısız bir deneme olsa da) koku duyularımıza bile hitap eden denemeler ortaya çıkıyor. Ama şimdiki Kickstarter projesi ile yepyeni bir seviyeye atladık.

Blood Sport ekibi tarafından geliştirilen teknoloji ile karakterinizi daha da dikkatli oynamanız gerekiyordu. Karakteriniz herhangi bir şekilde zarar görür, yaralanır ya da kaza yaparsa, kumandanıza bağlı cihaz sizin kanınızı alacak ve bir nevi kan bağışı yapmanızı sağlayacaktı.

Projenin Kickstarter sayfası herhangi bir sebep yazmadan dondurulmuş olarak yenilendi. Kickstarter yetkilileri durdurulan projeler ile ilgili yorum yapmama prensipleri sebebiyle konu hakkında bilgi vermedi.

Sistemin kurucusu olan Taran Chadha ise “ Tahminimiz sistemin tıbbi malzemeler ve kan bağışı ile alakalı olmasına rağmen, herhangi bir kan alma kliniği ile resmi olarak ortak çalışmamamız sebebiyle iptal edildiği. Ama bu konu üzerinde çalışmalarımız sürüyor. ” şeklinde bir açıklama yaptı.

Kaynak: http://techkafa.com/kaninizi-alan-oyu...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0