Görüş Bildir
Haberler
Kaliteyi Ucuza Alabileceğiniz Anneler Günü Hediyeleri

Kaliteyi Ucuza Alabileceğiniz Anneler Günü Hediyeleri

Buldumbuldum
24.04.2015 - 11:49 Son Güncelleme: 24.04.2015 - 13:38

Biliyorsunuz ki, Mayıs ayının ikinci Pazar günü anneler günü... Şimdiden anneler gününde annenize ne hediye alacağınızı belirlemenizde fayda var. Alacağınız hediyenin maddi açıdan sizi sarsacak bir şeyler olmasını istemiyorsanız, sizin için seçtiğimiz kaliteli fakat fiyatları oldukça uygun olan anneler günü hediyesi fikirlerimizle tanışmaya ne dersiniz? 

Bu anlamlı günde asıl gayemiz tüm anneleri mutlulukla buluşturmak... Eee tabi bu mutluluğu annenize yaşatacak olan da sizlersiniz. Hayatını size adayan annenize kaliteli ve unutamayacağı bir anneler günü sürprizi yapmak istiyorsanız sıradan hediyeler alma fikrinden arınmanız gerekiyor. Klasik bir ayakkabı hediye etmek ya da her sene olduğu gibi mis kokulu çiçeklerle annenizi karşılamanız oldukça klişe ve yeterli değil. Tabii çiçek de alın ama annenizi şaşırtacak farklı hediye fikirlerine de kapı aralamanızda fayda var. Sizi maddi açıdan yıpratmayacak hem kaliteli hem de anlamlı hediye tavsiyelerimiz;

Benim Güzel Annem Ürünleri

Benim Güzel Annem Ürünleri

'Benim güzel annem' temalı bu tasarımdaki yazıları ve fotoğrafları istediğiniz gibi değiştirerek annenize özel hale getirebilirsiniz. Bu tasarımı mousepad, magnet, HDF çerçeve ve ahşap tepsi gibi ürünlere bastırabilirsiniz.

Klasik Anne Sözleri Kupa Bardak

Klasik Anne Sözleri Kupa Bardak

Anneleri anne yapan en temel özellikleri de endişeli bir yapıya sahip olmalarıdır. Annenizin söylemekten usanmadığı uyarılarının yer aldığı bu kupa bardak en eğlenceli hediyeler arasında bulunuyor.

Anneye Özel Madalyon

Anneye Özel Madalyon

Gönlünüzün şampiyonu olan biricik anneniz için farklı bir anneler günü hediyesi almayı planlıyorsanız, kişiye özel madalyon fikri tam sizlik! Anneniz sıradışı hediyelere alışkın değilse, anneye özel madalyon onun için unutulmaz olacak.

Anne’ye Mektup

Anne’ye Mektup

En sevgi dolu cümleleri sonuna kadar hak eden annenize içinizden geçen en güzel cümleleri aktarabileceğiniz 'anneye mektup' sertifikasını hediye edin. Mektuba annenizin fotoğrafını ve 1000 karaktere kadar dilediğiniz cümleyi ekleyebilirsiniz.

Anneye Özel Bonbonlu Hediye Kutusu

Anneye Özel Bonbonlu Hediye Kutusu

Alacağınız hediye kadar hediyeyi sunum şekliniz de oldukça önemlidir. Üzerinde 'Anneme Özel' mesajı bulunan bu sevimli metal kutu ile alacağınız hediyeyi daha orijinal hale getirebilir ve annenize daha anlamlı bir anneler günü yaşatabilirsiniz.

Fotoğraflı Anneler Günü Kupa Bardak

Fotoğraflı Anneler Günü Kupa Bardak

Kolaj formatında annenizin fotoğraflarının yer alacağı bu kupa bardağa en anlamlı anneler günü mesajınızı da yazdırarak unutulmaz bir hediye vermenin keyfini çıkarın.

Anneler Günü Hediyesi Puzzle

Anneler Günü Hediyesi Puzzle

Annenize eğlenceli bir anneler günü hediyesi vermek istemez misiniz? Annenizin fotoğrafını bastırabileceğiniz 100 parçalık bu puzzle'a 50 karaktere kadar en güzel anneler günü mesajınızı da ekleyebilirsiniz.

Melek Anne Yastığı

Melek Anne Yastığı

Kendi gibi yüreği de güzel olan annenize, melek temalı bu şirin yastığı hediye ederek en doğru eylemi gerçekleştirmiş olacaksınız. Yastık üzerindeki metinlerde dilediğiniz değişikliği yaparak annenize unutamayacağı bir hediye vermeye hazır mısınız?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın