Görüş Bildir
Haberler
Kadınların Kadınlarda Görmeye Bayıldıkları 13 Harika Özellik

etiket Kadınların Kadınlarda Görmeye Bayıldıkları 13 Harika Özellik

Bugün dünyanın her yerinde kadınların kadınları sevmediğine dair bir koca yalan dolaşır. Bu koca yalanı bir köşeye atarsak, bir kadının başka bir kadında görmeye bayıldığı ve çok da kıymetli gördüğü bazı özellikler var. Birçoğu en iyi arkadaşını bile bu özelliklere dayanarak belirler. Ne zaman bir kadında bu özellikleri görsek üstüne atlayıp 'ne olur minnoş arkadaşım ol' demek istiyoruz da çok belli etmiyoruz. İçimiz açılsın diye birkaç tanesine bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Güldürebilen kadınları hep çok sevmişizdir.

Komik kadınlardan oluşan bir arkadaş çevreniz varsa, ömrünüzün 5 sene uzayacağından emin olabilirsiniz. Ölmeden önce edinilmesi gereken arkadaş tipine ilk sıradan ekleyin.

2. Bir kadında "kusur örtme, eksik kapatma" özelliği varsa, derhal EN İYİ ARKADAŞ STATÜSÜNE yükseltilir.

Bu özelliğe sahip kadın, kadınlar arasında mareşallik seviyesine yükselebilir. Gerekirse törenle başka unvanlar da verilebilir. Heykeli dikilesi kadındır.

3. Takdir etmesi, desteklemesi ve güzel şeyler için iteklemesi. Kalp kalp kalp yhaaa çok seviyoruz!

Her başarılı kadının arkasındaki diğer kadınlardan biridir bu kadın. Etrafında kim var kim yok hepsinin motivasyon kaynağıdır. Birine sınavlarını çalıştırır, öbürüne spor yaptırır, berikine gerizekalı erkek arkadaşını bıraktırır. Hakkı hiç ödenmez.

4. Anaç kadın muhteşemdir. Ne zaman hastalansak hep onlar koşar.

Başımıza gelen her kötü olayda ilk onlar koşar. Hakikaten de yedek annelerimiz gibiler. Bunu onlara yaptıran doğa mı, genler mi yoksa hormonlar mı bilmiyoruz. Fakat aynı anne gibi bize 'çorap giy diyorum sana!' diye bağırması paha biçilmez.

5. Şefkatli ve yumuşak kadınlar çok güzel olur.

Biz en çok bize karşı yumuşak ve şefkatli olan kadınları seviyoruz. Hiç tanımasak bile etraflarındaki diğer kadınlara özenli ve hassas davranan kadınlar bizim gizli kahramanlarımız oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Samimiyet ve doğallığa eşlik eden şapşiklik.

Hiçbir kadın yok ki her tarafından samimiyet, doğallık ve saflık akıtan başka bir kadını sevmesin. Alıp onları çekiştire çekiştire sevmek istiyoruz. Burada sanırım kedi sevgisi devreye giriyor.

7. En özendiklerimiz "savaşçı" olanlarımız.

İnandıkları uğruna savaşan, dik duran, mücadele eden tüm kadınlar bizim için çok değerli. Zor anlarımızda bizim için ilk kavgaya tutuşan da o yüce gönüllü deliler olur.

8. Yüzüne her zaman gerçekleri söyleyenler en hakikatlilerdir.

Aslında bu özelliğe sahip kadından biraz çekiniriz. Fakat sert çıkışlarına bir alışırsak hayatımız boyunca bize gerçeğe giden yolda rehber olurlar.

9. İlham verici derecede sofistike olanlar bize hep yaşam coşkusu verir.

Yapabildikleri ve olabildikleri ile bize vazgeçmemiz gerektiğini hatırlatan sihirli kadınlar. Onları uzaktan bile çok derin severiz.

10. Dakik ve sorumluluk sahibi olmaları o kadar kıymetli ki tahmin bile edemezsiniz.

Bu kadınlar dakik olmalarıyla kalmaz her konuda aşırı bir hassasiyete sahiptirler. Bir özellik sadece bir özellik olmuyor. Sadece dakik olmasından bir kadının başka türlü enfes özelliklerinin de olduğunu biliriz. Dakik kadın haklara saygılı kadındır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Birbirinden lezzetli tatlılar pişiren kadınlara sarılmaya bayılıyoruz.

Yemek filan istemiyoruz. Bize sufleler yapıp tattırsın. Biz de o mis gibi pasta ve kurabiye kokarken sarılıp teşekkür edelim.

12. Bir de fal bakarsa, o başımızın tacı!

Mis gibi kokan bir kahve, mır mır sana geleceğinden bahseden bir arkadaş ve dünyadaki tüm stresten uzak kısa bir an. Çok kıymetli olmadığını söyleyemezsiniz.

13. Kadınların en makbulu, bilgeliğin sınırlarında gezenlerdir.

Bilge bir kadının eteklerinde oturup saatlerce onu dinleyebiliriz. İçimizden bir ses 'dünyayı onlar yönetseydi çok daha iyi bir yer' olurdu diyor. Kimse ninelerimizden daha erdemli ve akıllı değil, kusura bakmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
915
332
59
36
15
15
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ya bir de iltifat etmeleri yok mu,erkeklerden daha mutlu ediyorlar bence.Şahsen bir kızın bana iltifat edişi bir erkeğin edişinden çok çok daha mutlu ediyor.

Pasif Kullanıcı

Her kadının niyeti aynı değildir ama :/

nttblck

Kızlar olarak sürekli birbirimizden şikayet edip "erkeklerden daha iyi dost oluyor" diye yakınsak da gerçek şu ki bir kızı hiçbir erkek kankası, kız kankası ... Devamını Gör

momoftheprincess

Çünkü önce insan olmalıyız değil mi? Ben güzele güzel, çirkine çirkin derim. Yapmacık olmadığımdan ve dürüst olduğumdan mütevellit beni çok sever arkadaşları... Devamını Gör