Görüş Bildir
Haberler
Kadınlar Serçe Parmağı Yüzükleriyle Kendilerini Ne Kadar Sevdiklerini Gösteriyor!

etiket Kadınlar Serçe Parmağı Yüzükleriyle Kendilerini Ne Kadar Sevdiklerini Gösteriyor!

Fulin
24.07.2016 - 17:37

Yepyeni bir trendle karşı karşıyayız. Tek taşını kendi alan, tek başına kendi takan kadınlar; serçe parmaklarındaki yüzüklerle kendilerini ne kadar sevdiklerini gösteriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serçe parmağındaki yüzüklerle kendilerine olan sevgilerini gösteren kadınlarla tanışın!

Bu trend Fred + Far firmasının ürettiği üçgen tek taşlı yüzükle ortaya çıktı. Yüzüğün kendini sevmenin, kendine önem vermenin ve kendi kendine iyileşmenin nasıl bir tat olduğunu, anlaşılması için geliştirildiği söyleniyor.

Ürünü geliştiren Melody Godrey, bu anti nişan yüzüğünün aslında kişisel bir ihtiyaçtan ortaya çıktığını söylüyor.

Godrey "Kadınların kendi kendine yetebilme trendi ürünün ortaya çıkmasında etkili oldu. İlk tasarladığım yüzüğü kendime yapmıştım. Üzerine bir şeyler koyarak kendini sevme konseptini geliştirdik." şeklinde konuşuyor.

"Kendinizi sevmek adeta bir yakıt gibi, size enerji veriyor. Bu da etrafınızdaki her şeyi ve herkesi etkiliyor. Kendinizi sevmenin bir başka yararı da, bir başkası tarafından kontrol edilme hissini ortadan kaldırması."

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Kendinizi sevmeyi denerseniz, tamamen güçlendiğinizi göreceksiniz."

"Bu dans etmeye benziyor. Eğer dans ederken adımınızı değiştirirseniz eşinizin de değiştirmesi gerekir. Kendinizi sevmek en iyi dansınızı kendi kendinize kontrol etmektir." sözleriyle, yüzüğün altındaki mesajı da açıklıyor.

Yüzüğün sevilip trende dönüşmesiyle birlikte, kullananlar arasında "serçe parmak yemini" kavramı da ortaya çıkmış.

Godrey bunu; "Aslında bu yemin eski bir Japon inanışından geliyor. Bu inanışa göre yemini bozan parmağını da kaybeder. Modern anlamda da bu yüzüğü takan, yemini de etmiş oluyor. Yüzüğünüzü her gün gördüğünüzde, kendinizi onurlandırıyorsunuz." sözleriyle açıklıyor.

Serçe parmak yüzüğü hareketine bir arkadaşınız ile katılıp, bu duyguyu birlikte yaşamanız öneriliyor. Bu şekilde etkinin daha yüksek olacağı düşünülüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendinizi sevme hissinin günlük bir rutin haline gelmesi durumunda önceki siz ile farkını rahatlıkla göreceğiniz iddia ediliyor. Sonuçta kendini sevmek ve kendine güvenmek her şeyin anahtarı, değil mi?

Bahsettiğimiz yüzüklerin fiyatı 150 Dolar'dan başlıyor. Sarı, beyaz, pembe altın renklerin mevcut olduğu bu üründe safir taşı kullanılıyor. Beyaz safirin bulunduğu ortama pozitif bir his yaydığına inanılıyor.

Ancak hızla yayılan bu trend için mutlaka bu markanın yüzüğünü kullanmak şart değil, kendinize olan bağlılığınızı herhangi bir serçe parmak yüzüğü ile gösterebilirsiniz.

Sonuçta yüzük sadece bir sembol. Önemli olan kendini sevmek ve bunu her zaman hatırlamak.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
155
82
61
11
10
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kurumi Kumamakura

beş taş pırlanta takılı elimi ağzıma götürerek kücük bir kahkaha attım

bu trende kuzenımın bana olmayan yuzugunu serçe parmağıma takarak ortak oldum

şeyşey

bunlar niye kendimizi sevdiğmiz anlamına geliyo lan sultan süleyman kendine aşıktı o zaman