Görüş Bildir
Haberler
Kadınlar Senin Hangi Özelliğine Hasta?

etiket Kadınlar Senin Hangi Özelliğine Hasta?

05.05.2016 - 18:34

Kadınları en çok hangi özelliğinle etkiliyorsun? Cevabı bu testte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. Karşı cinsi etkilemek için nasıl bir bakış atarsın?

2. İlk buluşmanda giydiğin hangi tarz senin tarzına daha yakın?

3. İlk buluşmada hesap nasıl ödenmeli?

4. Cep telefonunla aran nasıl?

5. Futbolla aran nasıl?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bakan olma şansın olsa hangi bakanlığı isterdin?

7. Son olarak sence menemen nasıl olmalı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bakışına!

Bakışına!

Verdiğin yanıtlara göre kadınlar en çok bakışına hasta. Nerede nasıl bakacağını, gülüş seviyeni, kahkaha şiddetini çok iyi ayarlıyorsun. Fotoğraflarda en iyi sen bakıyorsun. Kadınlar da bu bakışlarına eriyip bitiyor. Bakışlarına o kadar güveniyorsun ki 1 numaralı bakış, 2 numaralı bakış diye numaralandırmışsın, usta bir ressamın fırçalarını seçtiği gibi en iyisini en iyi duruma göre seçiyorsun. Helal sana.

Karizmana!

Karizmana!

Verdiğin yanıtlara göre kadınlar en çok karizmana hasta. Şunu çok iyi biliyorsun. Karizmanın yakışıklı olmakla, zengin olmakla, en marka yerlerden giyinmeyle alakası yok. Bunu iyi biliyorsun. Karizmanın doğal bir özellik olduğunu, sonradan kazanılamayacağını bildiğin için de kendini şanslı hissediyorsun. Bir ortama girdiğinde tüm gözler üzerinde oluyor.

Asaletine!

Asaletine!

Verdiğin yanıtlara göre kadınlar en çok asaletine hasta. Yakışıklılık, para, pul, mevki hepsi geçici şeyler. Sana göre bir erkek asil davranırsa şarap gibi yıllandıkça daha da değerlenir. Bunun çok iyi farkına vardığın için kendi hal ve hareketlerine dikkat ediyorsun. Centilmen olmanın her zaman bir kadının kalbini kazandığını da çözdüğün için her ortamda, kim olursa olsun tüm ilişkilerinde kalitenden taviz vermiyorsun. Bu yolda devam et.

Tarzına!

Tarzına!

Verdiğin yanıtlara göre kadınlar en çok tarzına hasta. Her şey zamanla gider yalnız tarz kalır. Tarz deyince en pahalı markaları, en moda kıyafetler gelmesin aklına. Zaten senin gibi tarzıyla kadınları eriten biri böyle özentiliklere prim vermez. Tarzı olan biri modayı takip etmez, moda onu takip eder. Alışveriş yaparken, ayna karşısında harcadığın tüm zamanın karşılığını alacaksın 😉

Zekana!

Zekana!

Verdiğin yanıtlara göre kadınlar en çok zekana hasta. Öncelikle sen hiçbir zaman vitrin veya piyasa insanı olmayı sevmedin. Her yerde yaptığın esprilerle, hazır cevaplığınla ve elbette zekanla öne çıkıyorsun. Zaten boş bakışlarla, donuk bir tiple ilgi çekse mağaza vitrinindeki plastik mankenler ilgi çekerdi. Verdiğin cevaplar, yaptığın esprilerle kadınları kendine hasta ediyorsun. Bir kez mizahına alışan seni bırakamıyor. Aferin komik çocuk.

Sadakatine!

Sadakatine!

Verdiğin yanıtlara göre kadınlar en çok sadakatine hasta. Öncelikle arada sırada sana değer verilmediğini, önemsenmediğini düşünebilirsin. Ancak bu düşüncelerinde hatalısın. Çünkü, sadık bir erkek her zaman ön planda olmaz ama bu onun bir elmas gibi kıymetli olduğu gerçeğini de değiştirmez. Bu elması bulan kadın da çok şanslıdır. İnsanı insan yapan yegane değer onun iyiliği, sadakatidir. Değerin elbet bilinecek sakın kendini bozma. Böyle devam et 💪

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
344
124
95
51
30
19
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sigurd

Karizmana! olsun kızlar da çözsün, biz her kadın testine musallat oluyoruz sonuçta :)

pelin kaya

şimdi ben bu teste neden girdim ? nasıl girdim ? hangi kafayla girdim? :D

Taner Şengül

Kadınlar bana hasta değil ki anasını satayım