Görüş Bildir
Haberler
Kadınlar İçin "Erkeklerin Yedi Saniyede Bir Seks Düşündüğü" Bir Dünyada Yaşamanın 14 Zorluğu

Kadınlar İçin "Erkeklerin Yedi Saniyede Bir Seks Düşündüğü" Bir Dünyada Yaşamanın 14 Zorluğu

diazepam
02.01.2015 - 12:22 Son Güncelleme: 02.01.2015 - 12:24

Herhangi bir bilimsel araştırma ile ispatlanmış olmasa da, herhangi bir yolla ölçmek mümkün olmasa da erkek milletinin ortalama 7-10 saniyede bir seks düşündüğü kabul görmüş bir gerçek. Belki bu şüyuu vukuundan beter bir durumdur bilemem ancak erkeklerin 7-10 saniyede bir seks düşündüğü bir dünyada yaşamanın bir takım zorlukları olduğundan eminim. İşte o zorluklar!!

Gerçi burada yazdıklarımız, bu içeriği okuyan hiçbir erkeğin yaşamadığı şeyler. Biz diğer erkeklerden bahsediyoruz. Eminiz ki siz hep bilim, hep kültür, hep sanat düşünüyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. On dakikadır ayak üstü sohbet ettiğiniz adamın ortalama 3-5 defa sizi çıplak düşünmüş olmasının getirdiği tedirginlik.

2. Konuştuğunuz erkek arkadaşınızın sizin ona bakmadığınız zamanlarda göğüslerinize, bacaklarınıza bakmış olma ihtimalinin verdiği huzursuzluk.

3. Ne düşünüyorsun diye sorduğunuz erkeğin, "seni" dediğinde yaşadığınız iç ürpertisi.

4. Size sosyopolitik argümanlar ile toplumsal dinamikleri açıklayan erkeğin arada kama-sutra pozisyonlarını düşündüğünü bilmenin verdiği karmaşık duygular.

5. Sevgilisinden ayrıldığı için teselli ettiğiniz adamın başını omzunuza koyduğunda alt kısımlarında hareketlenme yaşadığını bilmenin verdiği acayiplik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Beraber film izlediğiniz erkeğin araya kadar yaklaşık 300 defa aklından seks geçirdiğini bilmenin yarattığı dengesizlik.

7. Size çıkma teklif eden erkeğin, daha siz evet demeden 15 defa sizi seksi pozisyonlarda hayal ettiğini bilmenin oluşturduğu kararsızlık.

8. Uyandığınızda size "seni uyurken izlemek çok keyifli" diyen sevgilinizin kaç dakikadır sizinle ilgili seksi hayaller kurduğunu bilmemenin verdiği güvensizlik hissi.

9. El ele yürürken sevgilinizin seks düşünme frekansının 3-5 saniye aralığına indiğini bilmenin yaşattığı tatsız tuzsuz duygular.

10. Erkeğin sevişirken bile seks düşündüğünü bilmenin verdiği "bu ne artık ya?!" hissiyatı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Seni en temiz duygularla seviyorum" diyen erkeğin bu cümleyi kurarken 2 defa seks düşünmüş olmasının hissettirdiği tezat duygular.

12. "Önce sen kapat / hayır sen / Yaa sen... / sen..." döngüsüne girdiğiniz erkeğin telefonu kapattıktan sonra neler yapabileceğini düşünmenin verdiği rahatsızlık.

13. Erkeklerin nasıl oluyor da bu kadar çok seks düşündüklerini düşünürken yaşanan düşünme bozukluğu.

14. "Şuradan bir pendik" diyerek uzattığınız paranın, üstü size geri dönene kadar, parayı verdiğiniz erkeğin 3 tur seks düşünmüş olmasının yaşattığı kekremsi duygular.

Bonus - Ryan Gossling'in kaç saniyede bir seks düşünüyor olduğunu merak etmek, "ona yakışıyor ama..." diye kendini avutmanın verdiği leziz tat.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
136
82
39
28
25
20
20