Görüş Bildir
Haberler
Kadının Fendi Erkeği Yendi: Kadınların Erkeklerden Daha İyi Olduğu 13 Alan

etiket Kadının Fendi Erkeği Yendi: Kadınların Erkeklerden Daha İyi Olduğu 13 Alan

Nefî Kâfî
01.12.2015 - 16:42

1. Mantık:

1. Mantık:

Kadınlar mantık kurmakta, olayların birbiriyle bağlantısını saptamakta çok iyidir. Erkekler detaylara pek önem vermezler. Bu yüzden neden sonuç ilişkileri arasındaki bağlantı daha kopuktur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Sabır:

2. Sabır:

Kadınlar erkekleri sabır konusunda 2'ye katlarlar. Erkekler genel olarak istediği şeyin hemen olmasını isteyen bir yapıya sahiplerdir. Beklemesini bilmezler. Kadınlar ise toplumsal anlamda dezavantajlı bir konumda olmanın da getirisiyle sabırlı olmayı öğrenmiştir.

3. Olgunluk:

3. Olgunluk:

Erkekler çok geç olgunlaşır, bazısı ise hiç olgunlaşmaz. Çocuk gibi hareket ederler ve bazı küçük şeylere çabuk sinirlenirler. Bunlar olgun olmamanın getirdiği yan etkilerdir. Kadınlar ise olgun varlıklardır. Erkeklerin çocuksu hareketlerini dahi anlayışla karşılayacak kadar.

4. Cinsellik:

Çoğu kadın cinsellik esnasında birer Bereket Tanrıça'sıdır. Erkekler gibi erken boşalma, sertleşmeme dertleri yoktur. Tatmin etme ve tatmin olmayı bilirler. Erkeklerin ise libidoları kadar yüksek bir performansları yoktur. Çoğu kadın hayatında orgazm bile yaşamamıştır bu sebepten.

5. Yalan Söylemek:

5. Yalan Söylemek:

Yalan söylemek, şüphesiz ki bir beceridir. Saygı duyulması gerekir. Hayatın belli bir noktasında hepimizin ihtiyacı olduğu bir şeydir çünkü. Ve bunu da en iyi kadınlar yapar. Kadınların söylediği yalanın tespit edilmesi imkansıza yakındır. Ustadırlar bu meziyette.

6. Tartışma:

6. Tartışma:

Erkekler kadınlarla tartışmalarında daima haksız çıkarlar. Bunun sebebi de kadınların daima argümanlarını sağlam sunmasıdır. Kadınların sessizliği dahi bir şeyler anlatır, erkekler ise konuştukları halde hiçbir şey anlatamazlar bazen.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Hafıza:

7. Hafıza:

Kadınların tartışmalarda üstün çıkmalarının bir sebebi de hafızalarıdır. Erkeklerin yaptığı anda unuttuğu şeyleri bile akıllarında tutabilirler. En ufak ayrıntısına kadar her şeyi hatırlayabilirler. Erkekler bunu kendileri üzerinde bir lanet olarak görür ancak kadınlar için bu olağan bir şeydir.

8. Hijyen:

8. Hijyen:

Kadınlar erkeklere göre hijyene daha çok önem verirler. Bir erkek öğrenci evi ile kadın öğrenci evini karşılaştırarak kolayca bunun doğru olduğu kanıtlanabilir. Hijyenli olmayı çoğu erkek bir kadınla tanışana dek aklından geçirmez bile.

9. Empati:

9. Empati:

Erkeklere göre daha duygusal olan kadınlar, bu sayede daha iyi empati yapabilirler. Dünyaya bakışları daha insanidir. İnsanlarla ilişkilerinde kalp kırmamaya daha çok özen gösterirler.

10. Sağlıklı Beslenmek:

10. Sağlıklı Beslenmek:

Kadınlar sağlıklı beslenmeyi de fit kalmayı da erkeklerden daha iyi bilirler. Erkeklerin burun kıvırdığı birçok şahane yiyeceği gözü kapalı tüketirler. Bu sebeple daha uzun yaşarlar ancak erkekler 'dırdırdan' erken öldüklerini düşünmeye devam etmekte kararlıdır.

11. Cesaret:

11. Cesaret:

Erkekler, kadınlardan daha cesur olduklarını düşünmeyi severler. Ancak kadınların hayatında sürekli yaşadığı zorlukları, baskıyı, ayrımcılığı yaşamamışlardır. Kurşuna kafa atmak değildir cesaret, toplumda her şeye rağmen kendin olabilmektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. İletişim:

12. İletişim:

Biyolojik nedenlere dayanarak kadınlar erkeklerden daha iyi iletişim kuruyor. Çünkü kadınlar bir günde 20.000 kelimeyi kafasında işlemden geçirebilirken erkekler sadece 7000 kelimede kalıyor.

13. Aşk:

13. Aşk:

Kadınların aşık olduğu zaman başka bir şey umurlarında olmaz, ancak erkekler aşık olsa dahi hormonlarından ve karakterlerinden ötürü aldatmaya daha yatkın taraftır. Erkekler aşkı şiirlerde şarkılarda yazar ama yaşamazlar, kadınlar ise pek yazmazlar ama yaşarlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
338
100
63
17
10
10
7