Görüş Bildir
Reklam
Reklam
Aslı Sütçüoğlu Bu Erkeklerden Hangisiyle Date'e Çıkardı?
Evettt, bugün kendinizi Avrupa Yakası dizisinin sevilen karakterlerinden Aslı Sütçüoğlu yerine koymanızı rica edeceğiz. Hem feminist, hem idealist olan Aslı Sütçüoğlu aslında hepimizin içinden biri. Peki Aslı Sütçüoğlu sizce bu erkeklerden hangisiyle Date'e çıkardı?Haydiii testeee!
Sence Bugün Süper Lig'de Hangi Takım Şampiyon Olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi?
Tüm Türkiye nefesini tuttu saatin 19:00 olmasını bekliyor. Bir yanda son haftaya en yakın rakibinin 3 puan önünde giren, Konyaspor deplasmanından 1 puan dahi alsa 24. şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray...Diğer yanda geçen hafta ezeli rakibini mağlup ederek umutlarını son haftaya taşıyan, İstanbulspor'u yense dahi rakibinin kaybetmesini bekleyecek olan Fenerbahçe...İki karşılaşma da saat 19:00'da başlayacak. Tüm Türkiye'nin nefessiz izleyeceği 90 dakikalar öncesinde söz sırası sizde... Şampiyon kim olacak? 
Reklam
Reklam
Meryem Uzerli Hürrem Sultan'ı Oynamasaydı En İyi Hürrem Sultan Kim Olurdu?
Muhteşem Yüzyıl zaman zaman konuştuğumuz ve dönem dizilerinin arasında en iyi iş sayılabilecek bir dizi. Çok evilen ve unutulmaz sahnelere imza atan dizinin kadrosu da tabii ki mükemmel. Hürrem Sultan'ı canlandıran Meryem Uzerli bu karakter için yaratılmış diyebiliriz. Şimdi başka bir senaryo düşünelim. Meryem Uzerli, Hürrem Sultan'ı oynamasaydı kim en iyi Hürrem Sultan'ı oynardı?Buyurun ankete;
Reklam
Bu Bir Sokak Köpekleri Anketidir!
etiket
Hayvan dostlarımız için elimizden geleni yapmaya çalışsak da maalesef ki yeterli olmuyor. Son günlerin gündeminde sokak hayvanları için hazırlanan bir kanun teklifi var. AK Parti'nin sokak köpekleriyle ilgili kanun teklifi hazırlıkları büyük tartışmaya sebep oldu.  '30 gün içinde sahiplenilmeyen köpeklerin uyutulması' yer alan kanun tabii ki tepki çekti. Sizin de fikrinizi almak için bir anket hazırladık;Buyurun anketimize!
En Toksik Ünlü Çifti Seçiyoruz!
Dışardan bakınca mükemmel gözüken ama içten içe de 'bir şeyler var bunlarda' dediğimiz çiftler vardır. Sence bu çiftlerden hangisi en toksik? En toksik ünlü çifti seçiyoruz!Haydi testeee!
Reklam