Görüş Bildir
Haberler
İsveç Basını: "İbrahimoviç, Perşembe Günü İstanbul'da"

İsveç Basını: "İbrahimoviç, Perşembe Günü İstanbul'da"

Fatih
02.08.2015 - 21:02
İçeriğin Devamı Aşağıda

Zlatan İbrahimoviç'le ilgili bugüne dek en net iddia ülkesi İsveç'ten geldi. Aftonbladet gazetesi haberinde, 'Zlatan 6 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da olacak' iddiasında bulundu.

Zlatan Ibrahimovic'in Galatasaray'ın kendisine önerdiği yıllık 11 milyon euroluk teklifini reddettiği iddia edildi.

İtalyan Corriere dello Sera'un haberine göre, Galatasaray, İsveçli süperstar için 11 milyon euroluk bir teklif yaptı. Ibrahimovic ise Galatasaray ve Milan tercihlerinden birini seçmek için süre istedi.

Mediaset: Ibra reddetti

Bir başka İtalyan haber portalı Medaset de 11 milyon euroluk teklifin doğru olduğunu belirtti ve ek olarak Ibra'nın Türkiye'de forma giymek istemediği için Galatasaray'ın ona yıllık verdiği bu müthiş ücreti reddettiğini yazdı.

'Bu benim son maçım olabilir' dedi mi?

Fransa Süper Kupası'nda dün akşam oynanan ve Paris Saint Germain'in kazandığı Lyon maçının ardından yıldız oyuncunun 'Bu benim son maçım olabilir' dediği iddia edilmişti. Ancak bu açıklama hiç doğrulanamadı.

Sırada Milan mı var?

Kulübün hisselerinin yarısını 470 milyon euroya Endonezyalı iş adamı Bee Taechaubol'a satan ve Bacca, Luiz Adriano gibi isimleri kadrosuna kataN Milan'ın da PSG'ye hiçbir bonservis bedeli ödemek istemediği ve oyuncuya 'Paris'le yollarını ayır, sonra görüşelim' mesajını verdiği iddia edildi.

'İbrahimovic Galatasaray le anlaştı'

En net iddia ise İsveç'ten geldi. Aftonbladet gazetesi haberinde, 33 yaşındaki Ibrahimovic ile Milan, Roma ve Manchester United’ın da ilgilendiğini ancak transfer için en yüksek teklifi Galatasaray’ın yaptığını öne sürerek, 'Galatasaray ile anlaşan Ibrahimovic’in 6 Ağustos Perşembe günü sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor' diye yazdı.

Fanatik, Hakan Ateşler

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/08/02/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0