Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'daki Rehine Krizini Rehine Bitirdi

İstanbul'daki Rehine Krizini Rehine Bitirdi

Onedio Medya
12.02.2016 - 19:11 Son Güncelleme: 12.02.2016 - 19:18

Pendik'te bir banka şubesinde soygun yapan silahlı bir kişi kaçarken cami tuvaletine saklandı. Burada bir kişiyi de rehin alan soyguncu polislerin tüm çabasına rağmen teslim olmadı. Soyguncuyu rehin aldığı Mustafa Boyraz isimli şahıs etkisiz hale getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pendik'te bir banka şubesine gelen yüzü maskeli şahıs, elindeki pompalı tüfekle güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. 

Güvenlik görevlisinin silahını da alan şahıs, bankadan 35 bin lira alarak kaçtı. İhbar üzerine takibe başlayan polis, soyguncuyu Fevzi Çakmak Mahallesi'nde sıkıştırdı. Şahıs, Anibal Sokak'taki Ulu Cami'ye kaçtı.

Pompalı silahla bir kişiyi rehin aldı

O sırada içeride bulunan Mustafa Boyraz'ı rehin alan soyguncu, kapıyı içeriden kapatarak 2 el ateş etti. 

Olay yerine müzakereci polis memuru, özel harekât polisleri ve tedbir amaçlı ambulans geldi. Polisin yaklaşık 2 saatlik ikna çalışması sonuç vermedi.

Rehine etkisiz hale getirdi

Rehine etkisiz hale getirdi
İçeriğin Devamı Aşağıda

O sırada rehine Mustafa Boyraz, kendisini rehin alan Enis Kaya'yı boş bulunduğu bir anda itti. Kafasını şadırvanın demir kapısına çarpan soyguncu kanlar içerisinde yere yığıldı. Bunun üzerine polisler içeri girerek şüpheliyi yakaladı.

Yaralı soyguncu hastaneye götürüldü

Kafasından yaralanan şüpheli Enis Kaya, polisler tarafından ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü. Rehine Mustafa Boyraz ise ifade vermek üzere karakola götürüldü. 

Şüphelinin bankadan aldığı paralar ve kullandığı pompalı tüfek şadırvanın girişine düştü. 

Olayın gerçekleştiği yere ve soygunun yapıldığı bankaya giden Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışma yaptı. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Ajanslar ve Habertürk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
20
6
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın