Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Kadın Yolcuya Saldıran Otobüs Şoförünün Lisansı Askıya Alındı: 'Alkollü Yolcu Taşımıyorum'

etiket İstanbul'da Kadın Yolcuya Saldıran Otobüs Şoförünün Lisansı Askıya Alındı: 'Alkollü Yolcu Taşımıyorum'

Batuhan
21.09.2020 - 11:10

İstanbul'da Özel Halk Otobüsü şoförü, katlanan bisikletiyle otobüse binen kadın yolcuya tehditler savurarak, saldırdı. Kadını darp etmeye çalışan şoför, yolcular tarafından engellendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sürücünün lisansının askıya alındığını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Kadıköy’de bir kadın yolcuya saldıran Özel Halk Otobüsü şoförünün lisansı askıya alındı. Olay, büyük tepkiye neden oldu.

"Maymunluk yapıyorsun burada"

"Maymunluk yapıyorsun burada"

Dün akşam saatlerinde katlanan bisikletiyle otobüse binen kadın yolcu, şoför tarafından araçtan indirilmek istendi. Aracın şoförü önce kadın yolcuya hakaret ederek, tehditler savurdu. Yolcunun o anları telefonla kameraya alması üzerine yerinden kalkan şoför, “Maymunluk yapıyorsun burada. Senin uşağın mı var” diye bağırmaya devam etti. Kadın yolcu ise “Hayır, akbilimi bastım, sadece evime gitmeye çalışıyorum” yanıtını verdi.

"Binerkeni var ama bir de inerkeni var bunun" 🎥

Yolcuların sakinleştirme çabasına rağmen bağırmaya devam eden şoför, “Cehenneme kadar git. Binerkeni var ama bir de inerkeni var bunun” tehdidinde bulunarak, arka taraflardaki kadın yolcuya saldırdı ve bisikletini araçtan atmaya çalıştı.

Şoför bu sırada “Nereye inersen in. Alkollü yolcu taşımıyorum. Pis sarhoşlar, ağzın alkol kokuyor. Pis sarhoşlar” diye bağırmaya devam ederken, diğer yolcular tarafından aracın ön tarafına götürüldü. Şoföre tepki gösteren kadın yolcu ise “Niye tehdit ediyorsunuz. Hakkınızda şikayetçi olacağım. Ben sarhoş değilim, ben mi kullanıyorum aracı. Maskem var, sen benim ağzımın kokusunu nereden alıyorsun” diyerek, şikayetçi oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İBB Sözcüsü Murat Ongun soruşturma başlatıldığını açıkladı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
358
77
18
9
7
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1913

Ahlaksız herif kendini hala eski yönetimde sandığından işten atılmamak için beynine kodlanmış cümleleri kurmuş...yallah arabistana :)

Samoa Tiger

Aynı şeyi düşündüm. Geçmişten gelen alışkanlıkla git nereye şikayet edersen et diyor.

Berçem Keleş

Pis sarhoş diyo da kadının gayet aklı yerinde ve konuşması normal. Sarhoş olmadığı kesin. Belki bir bira içmiştir ya da içmemiştir. Bisiklet sürdüğü için o r... Devamını Gör

Xena

Kadını fişlemeye çalışıyor bi de alkollü diyerek. Kadın alkollüyse bile senin ayık halinden daha insan ve daha olgun. Senin gibi ayıklar yüzünden sıkıntılı b... Devamını Gör