Görüş Bildir
Haberler
Atatürk Havalimanı Saldırısıyla İlgili 13 Gözaltı

Atatürk Havalimanı Saldırısıyla İlgili 13 Gözaltı

Batuhan
30.06.2016 - 08:33 Son Güncelleme: 30.06.2016 - 12:09

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin kentteki 16 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi, 3'ü yabancı uyruklu 13 kişi gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen saldırının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekiplerine bağlı polisler, İstanbul genelinde bazı ilçelerde IŞİD operasyonu gerçekleştirdi. 16 adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda 3'ü yabancı uyruklu 13 kişi gözaltına alındı.

Operasyon yapılan ilçelerden biri de Başakşehir'di. İl Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesinden konvoy halinde çıkan polisler Kayaşehir'de bulunan bir siteye geldi. Özel Harekât polislerinin öncülüğünde önceden belirlenen bir adrese giren ekipler, içeride arama yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pendik'te de önceden belirlenen bir adrese operasyon yapıldı. Şıhlı Mahallesi'ndeki adrese Özel Harekat polisleri desteğinde giren ekipler evde arama yaptı. Aramanın ardından evdeki bir şüpheli gözaltına alındı.

İzmir'de 9 gözaltı

İzmir'de 9 gözaltı

İzmir'deki IŞİD operasyonunda da 9 kişi gözaltına alındı. Sabah erken saatlerde Konak, Buca, Karabağlar ve Bornova'da 200 polisin katılımıyla yapılan operasyon yapılan adreslerde örgütsel doküman ve 3 av tüfeği ele geçirildi, dijital veriler bulundu. 

AA, DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ozan ASAN

50'ye yakın kişi ölmüş ve (öldükten sonra) operasyon adı altında gidip mahallenin birinden 1 kişi gözaltına al.

Pasif Kullanıcı

Yav he he aynen öyledir gülüm

Ahmet Ziya Boz

Şimdi de güvenlik uzmanı mı oldunuz?

Bahadır A

IŞİD'e karşı "algı" operasyonu sadece bu... Tepkileri azaltmak, gaz almak için!.. Sağ el ile besle, sol ile fiske vur... He anam he babam...