Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Başakşehir Stadı’nın Açılışı Yapıldı

İstanbul Başakşehir Stadı’nın Açılışı Yapıldı

Fatih
26.07.2014 - 22:19 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 15:25

Erdoğan'dan Jeneriklik Gol

Başakşehir Spor'un stadını açan Erdoğan, ünlü isimlerle şov maçına çıktı.

Başbakan Tayyip Erdoğan İstanbul Başakşehir Spor’un açılış törenini yaptı.

Erdoğan, stadın adını İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı koyduklarını açıkladı. Daha sonra başta Erdoğan, olmak üzere Bilal Erdoğan, Acun Ilıcalı, Fatih Terim, Yıldırım Demirören, Tanju Çolak, Tolgahan Sayışman, Rıdvan Dilmen, Kadir Topbaş, Yılmaz Erdoğan, Aziz Babuşçu ve Fettah Can gibi isimlerin de aralarında bulunduğu karma takımlar maç yaptı.

ERDOĞAN İLERDE TEK ADAM

Tayyip Erdoğan’ın turuncu formayı giydiği maçta, beyaz takım Şifo Mehmet’in golleriyle 2-0 öne geçti. Bilal Erdoğan’ın kötü futbolundan yararlanan Şifo Mehmet’in attığı golleri Yılmaz Erdoğan’ın golü izledi ve maç bir anda 3-0′a geldi. Skor avantajıyla kendini geri çeken beyazların karşısına çıkan Tayyip Erdoğan ise kalecinin bilerek yaptığı hatalarla hat-trick yaptı. Ancak Erdoğan’ın attığı 2. gol ise jeneriklere geçecek türdendi. Rakibini ekarte eden Başbakan, bir anda topun dibine girerek meşin yuvarlağı çatala astı.

15 DAKİKA OYNADI

Erdoğan’ın oynadığı şov maçı 30 dakika sürdü. Başbakan ilk yarının ardından alkışlar eşliğinde oyundan çıktı. Karşılaşma Turuncu takımın 9-4′lük galibiyetiyle sona erdi.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/07/27/erdogan...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fatih Terim'e Büyük Onur

İstanbul Başakşehir’e ev sahipliği yapacak yeni stadın açılışı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştiriliyor.

Başakşehir Stadı'nın açılışında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, stada A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in isminin verildiğini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi İstanbul Başakşehir'e ev sahipliği yapacak olan İstanbul'un yeni statlarından Başakşehir Stadı, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı.

Açılışta Başbakan Erdoğan'dan A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'e büyük bir jest geldi. Erdoğan, açılışını yaptığı 17 bin 319 kişi kapasiteye sahip stadın isminin 'İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu' olarak belirlendiğini açıkladı.

Fatih Terim ise, 'Benim için çok büyük bir sürpriz oldu. Bir insanın yaşarken isminin böyle güzel bir stada verilmesinin ne anlamına geleceğini bilen bir insanım. Bu yüzden Başbakanımıza teşekkür ediyorum' dedi.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Futbol/2014...

Başbakan'ın Maçı Var

Süper Lig takımlarından İstanbul Başakşehir’e ev sahipliği yapacak yeni stadın açılışı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştiriliyor.

Açılış törenine katılan Başbakan Erdoğan, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, efsaneler Tanju Çolak, Rıdvan Dilmen’in yanı sıra şu anda Süper Lig’de top koşturan yıldızların da yer alacağı özel maçta 30 dakika futbol oynayacak.

Başbakan’ın da forma giyeceği maç, HD kalitesinde canlı yayınlanacak ve 8 kamera, Dünya Kupası’nda kullanılan spider cam, slow motion ile Jimmy Jip kameralar kullanılacak.

BAŞAKŞEHİR STADI

İstanbul'un yeni modern spor tesislerinden biri olan stat, 17 bin 319 kişi kapasiteye sahip. 34 yatak odalı kamp tesisinin yanı sıra 3 adet nizami antrenman sahası yer alan stat kompleksi içinde ayrıca 350 araçlık kapalı ve bin 300 araçlık açık otopark bulunuyor. 31 adet sosyal ticaret alanına sahip Başakşehir Stadı, kamp ve antrenman tesisleriyle bir arada planlanmış stadyum olma özelliğini taşıyacak.

Statta ayrıca 3 adet UEFA-FIFA-TFF delege, 4 sporcu soyunma, 2 hakem soyunma odaları ile sporcu sağlık merkezi bulunuyor. Her tribün için acil sağlık odalarının yanı sıra simultane çeviri yapılabilen 170 kişi kapasiteli basın merkezi de statta hizmet verecek. Yaklaşık 16 ayda yapımı tamamlanan stadın 134 milyon 900 bin liraya mal olduğu belirtildi.

HT Spor

Kaynak: http://spor.haberturk.com/diger/haber...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0