Görüş Bildir
Haberler
İsrailli Bakan: 'O Çocuk Öldürülmeliydi'

İsrailli Bakan: 'O Çocuk Öldürülmeliydi'

Ulaş
31.08.2015 - 18:51
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Batı Şeria'nın Ramallah kentindeki Nebi Salih bölgesinde cuma günü İsrail askerinin gözaltına almaya çalıştığı çocuğun görüntüleri konuşulmaya devam ederken, İsrail Kültür Bakanı Regev tartışılacak bir açıklama yaptı.

İsrail Savunma Kuvvetleri’nin (IDF) eski sözcüsü olan Kültür Bakanı Miri Regev, İsrailli bir askerin kolu alçıda olan 12 yaşındaki Muhammed Tamimi'yi gözaltına almaya çalıştığı, Tamimi’nin ailesinin de askeri engellemeye çalıştığı görüntüler karşısında şoke olduğunu söyledi. İsrailli bakan konuyla ilgili bir sosyal paylaşım sitesinde açıklama yaptı.

Regev, mesajında şu ifadeleri kullandı: 'Bu sabah bir İsrail askerine yapılan saldırının görüntülerini izleyince şaşkına döndüm. Askerlerimizin göreve eli kolu bağlı şekilde gönderilmesi akıl almaz bir şey, bir rezalet! İsrail vatandaşlarına ve askerlerine zarar vermeye çalışan kim varsa bilmelidir ki, vatandaşlarımızın kanı yerde kalmayacaktır. Saldırıya uğrayan bir askerin anında karşılık verebileceği bir yasa çıkarılmalıdır. Savunma Bakanı'na bu aşağılanmaya bir son vermesi ve ateş açma konusundaki usülleri derhal değiştirmesi çağrısında bulunuyorum!'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0