Görüş Bildir
Haberler
İsmini Söyle, Sana Geleceğini Söyleyelim!

etiket İsmini Söyle, Sana Geleceğini Söyleyelim!

Osman Avcı
26.06.2014 - 12:55 Son Güncelleme: 21.09.2014 - 16:58

Bakalım  ismin geleceğin hakkında ne söylüyormuş?

Esinlenme burası

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen milyarder olacaksın!

Sen milyarder olacaksın!

İsmine göre, sen milyarder olacaksın. Şimdilik çok paran olmayabilir. Ancak şimdiden boş bir havuz almak için, bankadan kredi çekme riskine girmelisin. Yoksa ileride o kadar altını, parayı koyacak yerin olmayabilir :)

Sen dünya lideri olacaksın!

Sen dünya lideri olacaksın!

İsmine göre, sen dünya lideri olacaksın, senin kaderin bu; yapacak bir şey yok! Sen yönetmek için yaratılmışsın ve o yönetmek için gerekli cesaret, sorumluluk ve çelik gibi sinirler var. Uygundur!

Sen kedi olacaksın kedi!

Sen kedi olacaksın kedi!

İsmine göre, senin geleceğinde şöyle ya da böyle 'kedi' var.  Ya çok fazla kedi sahibi olacaksın, ya da bildiğin tür değiştirip kedi olup akşama kadar poz kesip miyavlayacaksın! Kedili bir gelecek seni bekler kısacası :)

Sen çatı aday olacaksın!

Sen çatı aday olacaksın!

İsmine göre, sen çatı aday olacaksın. Sağı solu; muhafazakarı laiki; tüm etnik-dinsel grupları hemhal edip kendinde buluşturacaksın. Atatürk'ten beri gelmeyen huzur, seninle birlikte gelecek. Bize de Godot'u bekler gibi, seni beklemek düşer, neylersin :)

Gelecekte ormanda yaşayacaksın!

Gelecekte ormanda yaşayacaksın!

İsmine göre, sen gelecekte ormanda yaşayacaksın. Eninde sonunda şehrin hay huyundan, trafiğinden, hormonundan, kirinden-pasından sıkılıp kendini ağaçlara-toprağa-doğaya adayıp Manisa Tarzanı misali ormanlara vuracaksın! Eninde sonunda!..

Listeleri sallayan bir müzisyen olacaksın!

Listeleri sallayan bir müzisyen olacaksın!

İsmine göre, listeleri sallayan bir müzisyen olacaksın. Senin kaderinde bu var. Tarzın pop olur, house olur, r&b olur hiç fark etmez! Listelere hep birinci sıradan gireceksin. Şarkıyı çıkardığın gün, torrentlere düşeceksin; promosyon için Beyaz Show'a katılacak, rumeli hisarında konser vereceksin!

Moda ikonu olacaksın!

Moda ikonu olacaksın!

İsmine göre, sen moda ikonu olacaksın. Herkes senin giydiğin gibi giyinecek, davrandığın gibi davranacak, konuştuğun gibi konuşacak. Attığın adım, söylediğin söz olay olacak; davetlerin-galaların aranılan ismi olacaksın. Modanın kırılma noktası olacaksın kısacası.

Dünyanın başbakanı olacaksın!

Dünyanın başbakanı olacaksın!

İsmine göre, sen dünyanın başbakanı olacaksın. Şimdilik 'dünyanın başbakanı' gibi bir mevki olmasa da, ileride artan savaşlar, açlık, sidik yarışları dolayısıyla böyle bir mevkiye ihtiyaç duyulacak ve birleştirici bir unsur olarak sana başvurulacak. Hiç şüphesiz!

İnternet fenomeni olacaksın!

İnternet fenomeni olacaksın!

İsmine göre, sen bir internet fenomeni olacaksın! Takipçi sayın İstanbul'un nüfusundan fazla olacak. Yaptığın espriler ve tespitlerinle insanları kırıp geçirip, Instagram'a koyduğun fotolar like manyağı olacak! Online kalmaya devam et :)

Sen yazar olacaksın!

Sen yazar olacaksın!

İsmine göre, sen yazar olacaksın. Yazdığın kitaplar yaşadığın süre boyunca çok tutmayacak diyebiliriz. Zaten yazar dediğin insan, zamanında kıymeti bilinmediği zaman değerlidir. Popüler asla yazamayacak, yazdığın tarz 'yazı'nın seyrini değiştirip, kuramcıların ve eleştirmenlerin kafasını allak bullak edecek. Ve diyecekler ki 'Bu vatandaş ne anlatmaya çalışmış acaba?'

Televizyon dünyasının starı olacaksın!

Televizyon dünyasının starı olacaksın!

İsmine göre, sen televizyon dünyasının starı olacaksın! Bu talk show olur, reality show olur, hiç fark etmez. Bilinçli hareketleri, konuşma ve espri yeteneğinle sen buraya gelmeyi zaten hak ediyorsun. Ayrıca senin programlarını tutan dizilerin karşısına koyacaklar ki, rating'i-share'i allak bullak et diye. Yine de hiçbir neden yokken sana küfredecek insanlara hazırlıklı ol! Bizden demesi...

Mutluluğun resmini çizeceksin!

Mutluluğun resmini çizeceksin!

İsmine göre, sen mutluluğun o hep merak edilen resmini çizip, altına imzanın atacaksın. Bitmeyen mutluluğu icat edeceksin ve de! O an senin için 'yaşamak dediğin üç-beş kısa mutlu andan ibaret' asla olmayacak. Bir masalı yaşayıp, sonunda 'sonsuza kadar mutlu yaşadılar'daki birinci tekil şahıs olacaksın. Ve gökten üç elma düşecek: Üçü de sana olacak!

Kendi adanın sahibi olacaksın!

Kendi adanın sahibi olacaksın!

İsmine göre, senin kaderinde kendi adanın sahibi olmak var. Bu ada, terk edilmiş bir ada asla değil. Üstünde yaşayan güzel insanların olduğu, hayvanların derileri olmadığı bir ada olacak. Ütopik bir ada yani. Sen bu adanın ister en sıradan adamı, istersen de belediye başkanı olacaksın. Bu senin tercihin: Ferman senin, toprak senin ;)

Senin geleceğinde tiyatro var!

Senin geleceğinde tiyatro var!

İsmine göre, senin geleceğinde mutlaka ama mutlaka bir tiyatro olması şart. Sahnenin tozunu yutacak, o Hamlet senin, bu Bir Delinin Hatıra Defteri benim oynayacak, seyircilerin ise avuçlarını acıtacaksın. Televizyona ya da beyaz perdeye de iş yapmayacak, kendini tamamen tiyatroya adayacaksın. Çok fazla para ya da şöhret kazanamasan da, günün sonunda gönül rahatlığıyla 'azıcık aşım, idealist başım' diyeceksin!

Süper kahraman olacaksın!

Süper kahraman olacaksın!

İsmine göre, senin kaderinde süper kahraman olmak var. Gerçek anlamda mı, mecazi anlamda mı bu belli değil ama böyle bir gerçek var. Dar kıyafetler giyip, pelerin takıp takmama fikri sana kalmış; ama er ya da geç süper kahraman olacaksın. Hadi uç superman :)

Dünyanın kalan son umudu olacaksın!

Dünyanın kalan son umudu olacaksın!

İsmine göre, sen dünyanın kalan son umudu olacaksın. İnsanlar umut diye nicelerine sarılacak ama fayda yok. Şu batasıca dünya, titanik misali batmadan önce senin korunaklı limanına sığınacak. Bunu nasıl yapacağın hakkında fikrimiz yok, senin de omzunda yükün çok: Kabul. Ama birilerinin er ya da geç bu taşın altın sokması gerekiyor değil mi ama? Yoksa batar gider bu dünya değil ama?

Herkesi mutlu eden birisi olacaksın!

Herkesi mutlu eden birisi olacaksın!

İsmine göre, sen herkesi mutlu eden birisi olacaksın. Laf aramızda konsept gelecekle ilgili diye, '-ecek, -acak' kullanıyorum. Yoksa senin için en geçerli zaman geniş zaman. Çünkü insanları dün de mutlu ediyor-du-n, bugün de mutlu edi-yor-sun, yarın da mutlu ed-ecek-sin! Senin olayın bu: mutlu etmek. Kan tükürsen, kızılcık şerbetini kafaya diktim dersin, o derece!

Senin geleceğin uzayda!

Senin geleceğin uzayda!

İsmine göre, senin geleceğin uzayda! Artık oraya astronot olarak mı gidersin, kozmonot olarak mı gidersin yoksa zaten kafaca orada mı yaşıyorsun onu biz bilemeyiz. Senin geleceğin orada, bay/bayan yerçekimsiz insan :)

Büyük bir devrim başlatacaksın!

Büyük bir devrim başlatacaksın!

İsmine göre, sen kitleleri peşinde sürükleyen, sosyolojik bir vakıa olarak literatüre girecek, tarihin kilometre taşı sayılabilecek bir devrime imza atacaksın. Nasıl bir devrim, hangi devrim: Bunlar tamamen sana kalmış!

Macera dolu bir hayatın olacak!

Macera dolu bir hayatın olacak!

İsmine göre, macera dolu bir hayatı tecrübe edeceksin. Indiana Jones misali, tehlikeyi de peşinden sürükleyeceksin. Ama bu adreanalin sana içten içe zevk verecek. Yaşlanmak nedir bilmeyecek, kalbin hiçbir zaman normal atmayacak ayrıca. Maceralar maceralar seni bekler yani!

Milyoner olacaksın!

İsmine göre, sen milyoner olacaksın. Bunu nasıl yapacaksın muamma; ama bir şekilde gerçekleşecek. Şimdiden baş parmak egzersizi yap ki güçlensin, çünkü yarın bir gün paraları saymak için bayağı bir çalışacak. Ya da boşver, iyisinden bir para sayma makinesi al, kurtul. O kadar parayla baş edilmez başka türlü :)

Kasıp kavuran bir dansın sahibi olacaksın!

Kasıp kavuran bir dansın sahibi olacaksın!

İsmine göre, kasıp kavuran bir dansın sahibi olacaksın. Öyle bir kareografi geliştireceksin ki, 7'den 77'ye herkes senin dansını yapacak ya da en azından yapmaya çalışacak ve pek tabii ki taklitlerin seni, yani aslını yaşatacak. Bu dans ise Gangnam gibi ya da Harlem Shake gibi çok çabuk modası geçenlerden değil asla. Moonwalk gibi epik olacak epik!

En güzel hayatı yaşayacaksın!

En güzel hayatı yaşayacaksın!

İsmine göre, en güzel, en iyi, en kaliteli hayatı yaşayacaksın. Şurası gerçek ki, 'en'leri yaşamak insanı strese sokar ve cidden onu elde etmeye çalışmak çok saçmadır. Ama sendeki olay kendiliğinden gerçekleşecek. Kıskanılacaksın ayrıca da. Ve fakat bu çekemeyenlere karşı, bir omuz silkip 'hıh' deme hakkın her daim olacak :)

Yemekle dolu bir hayatın olacak!

Yemekle dolu bir hayatın olacak!

İsmine göre, yemekle dolu bir hayatın olacak. Lezzet ikinci adın olacak, yeni tatlar keşfetmek için yaşayacaksın. Kebap, döner, pide, mantı, künefe, baklava bundan gayrı senden sorulacak. Kendi çapında ufaktan bir gurme olacak, ağzın bi' dakika boş kalmayacak :)

Senin geleceğin denizlerde!

Senin geleceğin denizlerde!

İsmine göre, hiç şüphesiz, senin kaderinde denizlerde yaşamak var. Artık kaptan mı olursun, tayfa mı olursun ya da hakikaten evrilip denizkızı mı olursun bilemiyoruz. Tek bildiğimiz yeni ailenin balıklar olduğu... Yunusgile çok selam söyle, kılıçbalığının gözü kör olsun :)

Kanserin tedavisini bulacaksın!

İsmine göre, sen kanserin tedavisini bulacaksın. Teşhiste House MD, cerrahi müdahalede Kutsi, derman bulmada Lokman Hekim ayarında olduğun için, bu senin için çok da şaşırılacak şey değil aslında. Ancak biz normal insanlar için bu buluşun 'insan hayret ediyor bazen' tadında :)

Dünya turu yapacaksın!

Dünya turu yapacaksın!

İsmine göre, sen dünya turu yapacaksın. Hem de dört başı mamur bir tur bu. Instagramın, Facebook'un, Twitter'ın fotoyla dolup taşacak. Öyle bir dolaşma olacak ki bu, Marco Polo'yla Evliya Çelebi hasetlerinden çatlayacak. Hiç şüphesiz!

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük aşk hikayesini yaşayacaksın!

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük aşk hikayesini yaşayacaksın!

İsmine göre, dünyanın gelmiş geçmiş en büyük aşk hikayesini yaşayacaksın. Öyle bir aşk olacak ki bu, Romeo Julliet'in hikayesi, senin hikayen karşında Caner'le Tülin'in hikayesi gibi kalacak. Leyla ile Mecnun gibi mesnevilerin yazılacak, Kerem ile Aslı gibi hikaye edilecek, Ferhat ile Şirin gibi tarihe geçeceksin! Aşk olacak, imkansız olacak... Tutku, kan, ateş, har, uçurum, çatlama, patlama... Her türlü şey olacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1614
925
884
726
427
305
304