Görüş Bildir
Haberler
İşi Bırakıp Dünyayı Gezmeye Başlayan Çiftin Parası Bitti, Şimdi Tuvalet Temizliyorlar!

İşi Bırakıp Dünyayı Gezmeye Başlayan Çiftin Parası Bitti, Şimdi Tuvalet Temizliyorlar!

Magarica
01.09.2015 - 14:57

Chanel Cartell ve Stevo Dirnberger, bloglarında yayınladıkları bir yazı ile aslında sosyal medyada görünenden çok daha farklı bir hayat sürdüklerini yazdı.

Kaynak: http://www.buzzfeed.com/stephaniemcne...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Her geçen gün, sabah 9 akşam 5 çalışmaktan bıkmış, işi bırakıp maceraya atılmak isteyen yeni bir çiftin haberini alıyoruz...

Reklam sektöründe çalışan çift, bu yılın ilk aylarında işlerini bırakmış ve evlerinden ne kadar uzağa seyahat edebileceklerini görmek için yola koyulmuşlardı.

Elbette ki tüm bu paylaşımlarla, ofise kapanmış hayatından bezmiş herkesin gözünde birer kahraman gibilerdi...

Cartell, blogların paylaştıkları yazıda, sosyal medyada paylaştıkları fotoğrafların tüm hikayeyi göstermediğini anlatmış.

Seyahat ederken kalacak yer ve yemek karşılığı takas usulu iş imkanları sunan Workaway adlı bir şirket üzerinden çeşitli işler bulduklarını anlatmışlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir yerden bir yere geçerken saatlerce yolda olmak zorunda kaldıklarını, günde en fazla 5 saat uyuyabildiklerini, krakerle beslendikleri günlerin çokluğunu anlatmışlar.

Reklam dünyasında kazanamayacakları pek çok deneyimi, tuvalet temizlemek gibi pis ve ağır işleri yaparken kazandıklarını söylüyorlar.

Evet, tuvaletleri temizlemek ya da biraz yemek için ağır işlerde çalışmak pek çoğunuza çekici gelmemiş olabilir... Ama her güzel şeyin bir bedeli var değil mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
10
7
3
2
1
0