Görüş Bildir
Haberler
İroni Sözlük'ün engellenemez başarısı devam ediyor

İroni Sözlük'ün engellenemez başarısı devam ediyor

Ilkan
07.09.2014 - 15:08 Son Güncelleme: 07.09.2014 - 18:43

Kurulmasının üzerine 20 gün geçmemesine rağmen, İroni Sözlük çığ gibi büyüyor, büyümeye devam ediyor!

İnteraktif sözlüklerin 1999'a kadar dayanan geçmişine, 20 Ağustos 2014'te yeni bir soluk olarak eklendi İroni Sözlük

Diğer sözlüklerin alışagelmiş, sıkıcı içeriklerine karşı, tamamen özgün içerikleriyle dikkat çeken bu sözlük yükselişine büyük bir hızla devam ediyor. Sadece sözlük olarak bakılmaması gereken İroni Sözlük, adeta sosyal bilgilenme ve öğretme aracı olma yolunda hızla ilerliyor.

İstatistiklere göre yazar başına düşen 117 entry ve 56 entry ile bir çok sözlüğü hem total'de hem de ortalamada geride bırakan İroni Sözlük, 20 gün içinde girilen 27 bin entry ile başarıdan başarıya koşuyor.

İnteraktif Sözlükler'de 6. sırada!

Ağustos ayı İnteraktif Sözlük'ler sıralamasına ise 6. sıradan girmiş bulunmakta. Kurulmuş bir çok klon sözlüğe nazaran, bu yükseliş hem sözlük yazarlarının, hem de yöneticilerinin başarısı olmakta. Birçok sözlüğe nazaran daha az troll bulunması ve yazar kadrosunun da entelektüel kişilerden oluşması, sözlüğü bugünlere getiren, yarınlara göz kırpan bir hale getiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diğer sözlüklerdeki fenomenlerin de ilk tercihi İroni!

Birçok sözlükte yazarlara öğretici yolu seçmiş, sözlüklerin büyük ağabeyleri olmuş, adeta sosyal öğretmenliği üstlenmiş bir çok yazar da İroni Sözlük'ü tercih ediyor, öğreticiliğine devam ediyor. Bunlardan en çok göze çarpanı ise, Ekşi Sözlük'te 'zülfikardarbesi' Uludağ Sözlük'te 'protest sanayici', yine Uludağ Sözlük'te tanınmış olan tarih bilgisi yüksek 'tarihci76', sosyal konularda sözlüklerin bir çoğunda öne çıkan 'illedeben' ve eski Uludağ Sözlük yetkilisi, sözlüklerin ağabeyi 'nick the chopper' da İroni Sözlük'de yazar.

Son dönemlerde yükselişe geçen bu sözlük, internetin sıkıcı anlarında zaman geçirmeye en uygun yer olarak gözükmekte. Kaldı ki biri diğerinin klonu olmuş sözlük furyasında orijinal bir soluk.

Sözlüğü incelemek için tıklayınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın