Görüş Bildir

Dünyaca ünlü kulüplerin, milli takımların karşılaştıkları büyük etkinliklerin kaçınılmaz bir başka konusu da güzel taraftarlar oluyor. Bazen dekolteleri bazen ise güzellikleri ile ön plana çıkan kadın taraftarlar bu yıl gerçekleşen EURO 2016'da da yine ön plandaydı. Ancak bir tanesi vardı ki o çok farklıydı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyanın konuştuğu o isim; Carla Romera!

Fransa'nın Bordeaux şehrine takımlarını Belçika karşısında desteklemeye giden bir grup İrlandalı taraftar, yolda karşılaştıkları bir kadına Frankie Valli'nin "Can't Take My Eyes Off You" (Gözlerimi senden alamıyorum) şarkısını söylemeye başladı.

Bazıları ise serenadı bir tık üste taşıyarak, diz çöküp gözlerimi senden alamıyorum dedi.

Bu durum karşısında şaşkına dönen genç kadın, seranadın sonunda kalabalık içinden bir taraftara minik bir teşekkürler öpücüğü verdi.

Kim olduğunun merak konusu olan kadının, Daily Mail'e konuşan Carla Romera olduğu ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaşananları "büyüleyici" olarak tanımlayan Romera, "İrlandalılarla gurur duyduğumu söylemek istiyorum. Kibarlık ve neşeyle dolu büyüleyici bir andı" diye konuştu.

Gerçekten çooo..k güzel değil mi? 😍😍😍

Bir futbol turnuvası daha geride kalırken, kendisiyle tanışmamıza vesile olan İrlandalı taraftarlara teşekkürü borç biliriz!

İrlandalı taraftarların 1 milyondan fazla izlenen o serenat anı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio Video'yu Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
557
126
109
56
50
21
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lovelyasya

bu mu güzel çok sıradan bir kadın abartılacak bir yanı yok!! ayrıca neden hep maçlarda "güzel bayan taraflar" konuşuluyor lütfeen birazda yakışıklı erkek tar... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

kadın abartılacak kadar güzel değil. ama birazdan ''kıskanmayın'' diyen abazalar çıkarsa şaşırmam.

Katilice

Her gözü renkli olanı her sarışın olanı her dekolte vereni güzel yapıyorsunuz yapmayın be... Güzellik algınız bu kadar mı dar?

Cersei Reiz

Kadını tanımadan ön yargıları kulanmakta bir o kadar acınacak bir durum yalnız