Görüş Bildir
Bugün Hangi Markette ve Markada İndirim Var? 7 Ekim 2024 Fiyatı Düşen Ürünler
Hepsiburada ve Amazonda Büyük Ekim İndirimleri Başlıyor...Ekim ayı, taze başlangıçların ve keyifli alışverişlerin zamanı! Bu ay, sevdiklerinizle birlikte ihtiyaçlarınızı karşılamak için harika fırsatlar bulabilirsiniz. Alışveriş keyfinizi artıracak indirimlerle dolu bu ayda fırsatları kaçırmayın.İndirim fırsatlarlarını değerlendirmek için acele edin ve alışveriş listenizi hazırlayın. Amazonda binlerce üründe Prime üyelerine özel kaçırılmayacak fırsatlar mevcut. Bu indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız ancak hala Prime üyeliğiniz yoksa hemen Amazon Prime üyeliği için buradan üye olabilirsiniz.Bu içerikte Hepsiburada ve Amazon'da yer alan muhteşem indirimleri sizlerle paylaşacağız. Bu içerik 07.10.2024 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Bugün Hangi Markette ve Markada İndirim Var? 6 Ekim 2024 Fiyatı Düşen Ürünler
Ekim ayı, taze başlangıçların ve keyifli alışverişlerin zamanı! Bu ay, sevdiklerinizle birlikte ihtiyaçlarınızı karşılamak için harika fırsatlar bulabilirsiniz. Alışveriş keyfinizi artıracak indirimlerle dolu bu ayda fırsatları kaçırmayın.İndirim fırsatlarlarını değerlendirmek için acele edin ve alışveriş listenizi hazırlayın. Amazonda binlerce üründe Prime üyelerine özel kaçırılmayacak fırsatlar mevcut. Bu indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız ancak hala Prime üyeliğiniz yoksa hemen Amazon Prime üyeliği için buradan üye olabilirsiniz.Bu içerikte Hepsiburada ve Amazon'da yer alan muhteşem indirimleri sizlerle paylaşacağız. Bu içerik 06.10.2024 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
KADES Uygulamasıyla İlgili Merak Edilenler: KADES Nedir, Nasıl Yüklenir, Nasıl Kullanılır?
Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün geliştirdiği bir uygulamadır. KADES uygulamasının maalesef ki Türkiye'de yaşayan her kadının telefonunda, hatta kolayca erişebileceği bir yerde bulunması gerekiyor. KADES, tehlike altındaki kadınların Emniyet Genel Müdürlüğü'ne anında ihbarda bulunmasını sağlıyor.Peki KADES nedir, ne işe yarar? KADES uygulaması nasıl yüklenir, nasıl kullanılır?
Bugün Hangi Markette ve Markada İndirim Var? 5 Ekim 2024 Fiyatı Düşen Ürünler
Ekim ayı, taze başlangıçların ve keyifli alışverişlerin zamanı! Bu ay, sevdiklerinizle birlikte ihtiyaçlarınızı karşılamak için harika fırsatlar bulabilirsiniz. Alışveriş keyfinizi artıracak indirimlerle dolu bu ayda fırsatları kaçırmayın.İndirim fırsatlarlarını değerlendirmek için acele edin ve alışveriş listenizi hazırlayın. Amazonda binlerce üründe Prime üyelerine özel kaçırılmayacak fırsatlar mevcut. Bu indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız ancak hala Prime üyeliğiniz yoksa hemen Amazon Prime üyeliği için buradan üye olabilirsiniz.Bu içerikte Hepsiburada ve Amazon'da yer alan muhteşem indirimleri sizlerle paylaşacağız. Bu içerik 05.10.2024 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Reklam
Gamification: Hepimiz Oyuna Geldik!
etiket
Lawrence Du Pre’nun söylediği gibidir her şey: “Kendi kendine yaptığın bir spor, bir cihazla bir yazılım ile esasında biraz oyun haline geliyor. Acaba arkadaşım ne kadar hızlı koşuyor, aynı yerden mi gidelim, kim önce varacak dediğin anda hem oyun haline getirmiş hem sosyalleşmiş oluyorsun. Oyunlaştırma zekâsının her sektördeki pazarlamacıya sağlayacağı ticari faydaları var.”
Reklam
Bugün Hangi Markette ve Markada İndirim Var? 4 Ekim 2024 Fiyatı Düşen Ürünler
Ekim ayı, taze başlangıçların ve keyifli alışverişlerin zamanı! Bu ay, sevdiklerinizle birlikte ihtiyaçlarınızı karşılamak için harika fırsatlar bulabilirsiniz. Ayrıca bugün 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'ne özel olarak hayvan dostlarımıza yönelik pek çok indirim mevcut. Siz de bu anlamlı günde dostlarınıza bir iyilik yaparak onlara olan sevginizi gösterin.Alışveriş keyfinizi artıracak indirimlerle dolu bu ayda fırsatları kaçırmayın.İndirim fırsatlarlarını değerlendirmek için acele edin ve alışveriş listenizi hazırlayın. Amazonda binlerce üründe Prime üyelerine özel kaçırılmayacak fırsatlar mevcut. Bu indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız ancak hala Prime üyeliğiniz yoksa hemen Amazon Prime üyeliği için buradan üye olabilirsiniz.Bu içerikte Hepsiburada ve Amazon'da yer alan muhteşem indirimleri sizlerle paylaşacağız. Bu içerik 04.10.2024 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Bugün Hangi Markette ve Markada İndirim Var? 3 Ekim 2024 Fiyatı Düşen Ürünler
Sonbahar, alışverişin en keyifli zamanı! Ekim ayının gelmesiyle birlikte sonbahar indirimleri başladı. Bu dönemde moda, ev eşyaları ve teknolojik ürünlerde cazip fırsatlar sizi bekliyor. Soğuyan havalarla birlikte sıcak ve şık kışlıklar, evinizi sarıp sarmalayacak dekoratif ürünler almanın tam zamanı. Alışveriş keyfinizi artıracak indirimlerle dolu bu ayda fırsatları kaçırmayın.İndirim fırsatlarlarını değerlendirmek için acele edin ve alışveriş listenizi hazırlayın. Amazonda binlerce üründe Prime üyelerine özel kaçırılmayacak fırsatlar mevcut. Bu indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız ancak hala Prime üyeliğiniz yoksa hemen Amazon Prime üyeliği için buradan üye olabilirsiniz.Bu içerikte Hepsiburada ve Amazon'da yer alan muhteşem indirimleri sizlerle paylaşacağız. Bu içerik 03.10.2024 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Reklam
Apple'a Soğuk Duş: iPhone 16 Satışlarında Beklenmeyen Tablo!
etiket
iPhone 16 serisinde sunduğu yapay zeka özellikleriyle iyi satış rakamlarına ulaşmayı bekleyen ABD'li teknoloji devi Apple, büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. iPhone 16 ilk hafta satışlarında iPhone 15'e göre yüzde 12 daha düşük kaldı.Kaynak: CNN Business
Bugün Hangi Markette ve Markada İndirim Var? 2 Ekim 2024 Fiyatı Düşen Ürünler
Sonbahar, alışverişin en keyifli zamanı! Ekim ayının gelmesiyle birlikte sonbahar indirimleri başladı. Bu dönemde moda, ev eşyaları ve teknolojik ürünlerde cazip fırsatlar sizi bekliyor. Soğuyan havalarla birlikte sıcak ve şık kışlıklar, evinizi sarıp sarmalayacak dekoratif ürünler almanın tam zamanı. Alışveriş keyfinizi artıracak indirimlerle dolu bu ayda fırsatları kaçırmayın.İndirim fırsatlarlarını değerlendirmek için acele edin ve alışveriş listenizi hazırlayın. Amazonda binlerce üründe Prime üyelerine özel kaçırılmayacak fırsatlar mevcut. Bu indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız ancak hala Prime üyeliğiniz yoksa hemen Amazon Prime üyeliği için buradan üye olabilirsiniz.Bu içerikte Hepsiburada ve Amazon'da yer alan muhteşem indirimleri sizlerle paylaşacağız. Bu içerik 02.10.2024 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Reklam
Bugün Hangi Markette ve Markada İndirim Var? 1 Ekim 2024 Fiyatı Düşen Ürünler
Sonbahar, alışverişin en keyifli zamanı! Ekim ayının gelmesiyle birlikte sonbahar indirimleri başladı. Bu dönemde moda, ev eşyaları ve teknolojik ürünlerde cazip fırsatlar sizi bekliyor. Soğuyan havalarla birlikte sıcak ve şık kışlıklar, evinizi sarıp sarmalayacak dekoratif ürünler almanın tam zamanı. Alışveriş keyfinizi artıracak indirimlerle dolu bu ayda fırsatları kaçırmayın.İndirim fırsatlarlarını değerlendirmek için acele edin ve alışveriş listenizi hazırlayın. Amazonda binlerce üründe Prime üyelerine özel kaçırılmayacak fırsatlar mevcut. Bu indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız ancak hala Prime üyeliğiniz yoksa hemen Amazon Prime üyeliği için buradan üye olabilirsiniz.Bu içerikte Hepsiburada ve Amazon'da yer alan muhteşem indirimleri sizlerle paylaşacağız. Bu içerik 01.10.2024 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Günün Fırsatı: Çok Satanlar Listesinin Yıldızı Hawk Gaming Chair FAB V4 Oyuncu Koltuğu İndirimde!
etiket
Son zamanların en çok tercih edilen oyuncu koltuğu Hawk Gaming Chair FAB V4, uzun süreli kullanımda bile konfor hissi sağlıyor. Spor görünümünü şık tasarımıyla birleştiren bu koltuk, şimdi Amazon Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla satışa sunuluyor. Bu fırsatı kaçırmamak için sizi hemen aşağıya alalım.Bu içerik 29.05.2024 tarihinde güncellenmiştir. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Reklam
Bugün Hangi Markette ve Markada İndirim Var? 30 Eylül 2024 Fiyatı Düşen Ürünler
Eylül ayının son gününde muhteşem indirimlerle dolu bir alışveriş deneyimine hazır mısın? En sevdiğin ürünleri kapmak için hemen harekete geç, bu fırsatları kaçırma. Eylül ayını harika bir alışverişle sonlandır ve sonbaharın keyfini çıkar. Unutmayın, indirimler hızla tükeniyor. Bu fırsatları değerlendirmek için acele edin ve alışveriş listenizi hazırlayın. Amazonda binlerce üründe Prime üyelerine özel kaçırılmayacak fırsatlar mevcut. Bu indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız ancak hala Prime üyeliğiniz yoksa hemen Amazon Prime üyeliği için buradan üye olabilirsiniz.Bu içerikte Hepsiburada ve Amazon'da yer alan muhteşem indirimleri sizlerle paylaşacağız. Bu içerik 30.09.2024 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Bugün Hangi Markette ve Markada İndirim Var? 29 Eylül 2024 Fiyatı Düşen Ürünler
etiket
Eylül ayının bitmesine son 2 gün!Eylül ayı biterken siz hala indirim fırsatlarından faydalanmadınız mı? Bu dönem, alışveriş yapmak için en uygun zamanlardan biri! Sonbahara geçiş yaparken, birçok mağaza ve marka büyük oranlarda sezon sonu indirimleri sunuyor. Fırsatlarla dolu bu dönemde, ihtiyacınız olan her şeyi uygun fiyatlarla bulmak mümkün. Eylülü geride bırakmadan, hayal ettiğiniz ürünlere sahip olmak için harekete geçmenin tam zamanı!Unutmayın, indirimler hızla tükeniyor! Bu fırsatları değerlendirmek için acele edin ve alışveriş listenizi hazırlayın.  Amazonda binlerce üründe Prime üyelerine özel kaçırılmayacak fırsatlar mevcut. Bu indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız ancak hala Prime üyeliğiniz yoksa hemen Amazon Prime üyeliği için buradan üye olabilirsiniz.Bu içerikte Hepsiburada ve Amazon'da yer alan muhteşem indirimleri sizlerle paylaşacağız. Bu içerik 29.09.2024 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Reklam