Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
İnsanların Ne Ara Hastası Olduğunu Anlamadığımız Abartılmış 13 Yiyecek

etiket İnsanların Ne Ara Hastası Olduğunu Anlamadığımız Abartılmış 13 Yiyecek

Eda Aytekin
03.04.2016 - 12:57 Son Güncelleme: 16.11.2017 - 14:13

Gün geçmiyor ki yeni yeni cinsliklerle karşılaşmayalım değerli arkadaşlar. İnsan o kadar çok şeyi takip etmek zorunda kalıyor ki, hepsine yetişmesi mümkün değil. Bunlardan biri de hayatımıza sonradan giren yiyecekler. Tamam, globalleşmeye engel olamıyoruz ama bir fırsat verilse biz de deneyip fikrimizi bildireceğiz. Daha biz çoğunu denememişken bu yiyeceklerin hastası olanlar var! Nasıl oluyor, inanın ben de bilmiyorum. Aşağıdaki örneklerden 'Aaa lütfen ona laf etme!' diyecekleriniz olabilir ama inanın bana daha bunların ne olduğunu bilmeyen çok fazla insan var. Buyrun, hep beraber popüler kültürü yerden yere vuralım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Macaron

1. Macaron

Listenin şüphesiz ki bir numarası bu olmalıydı. İnsanlar sırf bu yiyecek için dükkanlar açtılar, hala da kapatmadılar. Gerçekten de enteresan!

2. Trileçe

2. Trileçe

Bir sabah uyandık ve hayatımızda Trileçe vardı! Tamam, itiraf ediyorum bu çok güzel bir tatlı ama bu kadar abartacak ne vardı?

3. Waffle

3. Waffle

Waffle'ın hayatımıza girişi diğerlerine göre daha eski. Bu kadar kolay bileşenlerin bir araya gelip yüzyılın icadı gibi gösterilmesini görmezden gelmek mümkün değil.

4. Pancake

4. Pancake

Filmlerdeki sabah kahvaltılarında görüp ismine aşina olduğumuz bu yiyecek bizdeki adıyla adeta bir akıtma! Bir de bununla birlikte akçaağaç şurubu olmadan yapamayanlar var, onlarla tek tek ilgilenmek lazım.

5. Kinoa

5. Kinoa

Ana haber bültenleri sağolsun, konu bulamadıkları zaman bunun faydalarını anlata anlata bitiremezler. Sonra bir kafeye gidersiniz, menüde kinoalı salata görürsünüz. Her şey normalmiş gibi, hep varmış gibi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Donut

6. Donut

Tam bir Amerikalı polis yiyeceği! Yine filmlerde bunu kahveyle tüketen boldur bildiğiniz gibi. İyi güzel de bu aynı pişi? Niye çok değişik bir şey gibi davranıldı ki?

7. Chia

7. Chia

Heh buyrun, kinoa'nın eltisi! Bir de bunu puding falan yapıp gelen misafire ikram ediyorlar. Bari alıştıra alıştıra ikram edin güzel kardeşim ya!

8. White Chocolate Mocha

8. White Chocolate Mocha

Mutlu olmak isteyenlerin olmazsa olması...Şaka şaka, olmasa da olur! Bence insanlar bunu içmekten çok adını söylemeyi seviyor. Evet şimdi hep beraber: VAYT ÇAKLIT MOKA!

9. Cupcake

9. Cupcake

Bir macaron neyse cupcake de odur! Nasıl da deli gibi yiyorlar, farkettiniz mi? Canı cupcake çeken insan bile var. Dikkatinizi çekerim, canı tatlı çekmiyor!

10. Noodle

10. Noodle

'Madem mistik bir yapım ver neden noodle yemeyeyim?' Aferin, çok güzel düşünmüşsün, bravo!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Fondü

11. Fondü

Eritip bandırmanın adı föndü olmuş, bizi yiyorlar! Evde bakır sahanda yapabileceğin şeyin restorandaki fiyatı çocuğun okul masrafına denk.

12. Sebze Suyu

12. Sebze Suyu

Detoks ve sağlıklı yaşamın ibadetidir sebze suları (!) Hayır tabii ki de domates suyu değil, mutlaka brokoli, ıspanak gibi şeyler olacak. Yeşil olacak yeşil!!!

13. Yaban Mersini (Blueberry)

13. Yaban Mersini (Blueberry)

-Şekerim özellikle kokteyllerde ve keklerde denemelisin çünkü ben bunsuz yapamıyorum

+Aaa yaban mersini mi o?

-Hayır, blueberry

(Bye)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5337
3173
1028
377
168
143
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

ananızın evinde White Chocolate Mocha içiyordunuz

Eren Gezer

Avam bir icerik olmus. Bunlarin tamamini cok severek tuketiyorum.

mamamamomomo

Donutla pişi hangi yönden aynı?

Nilüfer Gündoğdu

Ben de onu okuyunca " Haaaa şimdi anlaşıldı. Hatun bunları yememiş, kendisi yiyemediği için yiyenlere de kıl" diye düşündüm. :)))))))))))