Görüş Bildir
Haberler
İnsanları İşkencelerle Öldüren ve Sonra da Kanlarını İçen 10 Vampir Seri Katil

etiket İnsanları İşkencelerle Öldüren ve Sonra da Kanlarını İçen 10 Vampir Seri Katil

Rinascita
12.07.2016 - 00:32

Edebiyatta ve dilden dile aktarılan efsanelerle tanıdığımız, küçük kasabaları ve köyleri dehşete düşüren kan emici, hisleri keskin vampirler... Fakat bu efsanelerin ardındaki gerçek hikayeyi kaçımız biliyor? Evet, belki birer yarasaya dönüşmüyorlar fakat hepsinin ortak noktası 'kana susamışlık'. Özellikle True Blood'dan sonra hepimizde ilgi uyandıran vampirizm ve bunun öncüsü olan 10 insan vampir...

Kaynak: http://listverse.com/2011/01/19/top-1...
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Fritz Haarman

10. Fritz Haarman

Hannover Vampiri veya Hannover Kasabı olarak da bilinen Haarman ilk cinayetini 1918 yılının Eylül ayından işliyor. Suç dosyaları 1898 yılında çocuk istismarı ve soygunlarla açılıyor. En az 27 kişinin ölümünden sorumlu olduğuna inanılan Haarman, 24 kişinin ölümünden sorumlu tutularak mahkum ediliyor.

1898 Eylül'ünden 1924 Haziran'ına kadar, 10 ila 22 yaşlar arasındaki 27 gence tecavüz edip, öldürüp, doğruyor. Kurbanlarından çoğunu boğazından ısırarak öldürdüğü için insan vampirler arasında yerini alıyor. Dedikodulara göre kurbanlarının etlerini karaborsada satıyor. Giyotinle idam edilen Haarman son sözleri olarak 'Pişmanım, ama ölümden korkmuyorum.' diyor.

Beyni bilim adamları tarafından incelenmek üzere alınan Haarman'ın kafatası şu an Gottingen Tıp Okulu'nda muhafaza ediliyor.

9. Tsutomu Miyazaki

9. Tsutomu Miyazaki

Küçük Kız Katili, Otaku Katili ve Drakula olarak bilinen Miyazaki, en küçüğü 4 yaşında en büyüğü 7 yaşında olan dört kız çocuğunun ölümünden sorumlu tutularak 14 Nisan 1997 yılında müebbet hapse çarptırıldı. 1988-1989 yılları arasında Saitama Prefecture, Tokyo'da bu dört küçük kız çocuğunu öldürüp, cesetlerini taciz eden, kanlarını içen ve ellerini yiyen seri katil, yetmezmiş gibi bir de kurbanların ailelerine işlediği iğrenç suçu anlatan mektuplar ve kartpostallar gönderiyor.

17 Haziran 2008 tarihinde infaz edilen Miyazaki'nin adı, Japon toplumu için hala bir utanç kaynağı olarak gösteriliyor.

8. Philip Onyacha

8. Philip Onyacha

Kanıtlanan 17 cinayetin faili 32 yaşındaki Philip Onyacha... Kurbanlarını kadın ve çocuklardan seçiyor Philip Onyacha, çünkü onları daha rahat kontrol altına alabiliyor. Kurbanlarını öldürdükten sonra ise kanlarını içerek ritüeli tamamlıyor. Kenya polisine verdiği ifadeye göre, Philip bu cinayetleri kötü ruhların etkisi altında iken işlemiş. Öldürmeyi hedeflediği kişi sayısı 100 ve hala öldürmesi gereken 83 kişi olduğunu söyleyen Philip, kurbanların cesetlerinin bazılarını polise teslim etti.

7. Nicolas Claux

7. Nicolas Claux

'Psikozlu sadist' olarak tanımlanan Nicolas Claux, 1994 yılında, cenaze levazımatçısı olarak çalıştığı dönemde tutuklandı. Sorguda işlediği cinayetleri ve mezar soygunlarını itiraf eden Claux'un evinde yapılan incelemelerde iskelet kalıntıları ve kan bankasından çalınan kan torbaları bulunuyor. Yamyamlık ritüelini ise cesetlerin etlerini yiyerek gerçekleştiriyor. Ceza almak için akli dengesinin yerinde olup olmadığına kesin bir kanaat getirilemese de, Claux 12 yıllık hapis cezasına çarptırılıyor ve yedi yıllık mahkumiyetinin ardından Mart, 2002 2de serbest bırakılıyor. Katil temalı sanat eserlerini sattığı internet sitesinde :

'Bu benim resmi tek internet sitem... Sanatsal yeteneklerimi geliştirmek için çok çalıştım. Geçmişi değiştiremem, fakat bütün bu negatifliği saf bir yaratıcılığa dönüştürebilirim. Kimseyi benim yaptıklarımı yapmaları konusunda teşvik etmiyorum. Ödenen ruhsal ve sosyal bedeli cidden çok ağır... ' diyor.

6. Marcelo de Andrade

6. Marcelo de Andrade

Rio de Janeiro'nun  Rocinha bölgesinde maddi olanaksızlıklar içinde yetişen Andrade, kuzeydoğulu göçmen bir ailenin oğlu... Çocukken fiziksel ve cinsel istismara maruz kalan Andrade, ilk cinayetini 1991 Nisan ayında işliyor ve dokuz ay boyunca 14 yoksul erkek çocuğu öldürerek seri cinayetlere devam ediyor. Bütün kurbanlarına tecavüz ettiğini ve kanlarını içtiğini itiraf eden Marcelo, onlar kadar güzel olmak için bunu yaptığını söylüyor. 

Sapkın ve hastalıklı zihniyetinin en iyi ifadesi kendi cümleleri olsa gerek : 'Özellikle erkek çocukları seçtim çünkü güzel dış görünüşleri ve yumuşak ciltleri var. Eğer çocuklar 13 yaşından önce ölürse cennete gideceklerini söylemişti rahip. Ben de onları cennete göndererek onlara iyilik yaptığımı düşünüyorum.'. Andrade'nin Hristiyan olduğunu, düzenli bir şekilde kilise toplantılarına katıldığını ve annesine delicesine taptığını da belirtelim. Uzun süre kaçak olan Andrade, 1997 yılında yakalandı ve şimdi ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Andrei Chikatilo

5. Andrei Chikatilo

Rostov Kasabı ve Orman Şeridi Katili olarak da bilinen Andrei, 22 Nisan 1978 yılında 9 yaşındaki Lena Zakotnova adlı kız çocuğunu öldürerek ilk cinayetini işliyor. 15 yıl boyunca yakalanmayan Andrei, 52 cinayetin daha sorumlusu... Kurbanlarının gözlerini oyarak ve kısmi ya da tamamen cinsel organlarını keserek ürkütücü cinayetlerine imzasını atıyor. Genellikle erkek çocukları seçiyor, kurbanlarına tecavüz ederek, etlerini yiyerek ve kanlarını içerek  vahşet yaratıyor Andrei. Yakalandığında ise, mahkeme sırasında tutulduğu kafesin içerisinde kendini demir parmaklıklara vurması, dengesiz ve şuursuz davranışlarda bulunması gözlemleniyor. 'Ben doğanın bir hatasıyım, canavarım.' diyerek ruh halini ifade eden Andrei, 1994 yılında infaz edildi.

4. James P. Riva

4. James P. Riva

James Riva, 23 yaşında iken engelli büyükannesini öldürüyor.Cinayetten sonra defalarca bıçaklayarak, yaralarından fışkıran kanı içiyor ve delillerden kurtulmak için evi ateşe veriyor. Kendisinin 700 yaşında bir vampir olduğunu, büyükannesinin de ayrıca bir vampir olduğunu ve geceleri kendisini beslediğini iddia ediyor Riva. Cinayetten müebbet cezasına, kundakçılıktan ise 10 ila 20 yıl arasında hapis cezasına çarptırılıyor.

3. Mauricio Lopez

3. Mauricio Lopez

Mauricio, yeğeni Mariella Mendez ile kız kardeşinin eşi Macario Cruz'un yaşadığı ilişkiyi öğrendiğinde buna bir son vermek için, Macario'yu Mendez'in ve dört çocuğunun gözü önünde kalbinden ve karaciğerinden bıçaklıyor. Sonrasında bir bardağa Cruz'un kanını koyarak içmeye başlıyor. Şimdi ise ağır ceza gerektiren, öldürücü aletle adam yaralama ve öldürme suçundan ikinci derece cinayet zanlısı olarak yargılanıyor.

2. Daniel ve Manuela Ruda

2. Daniel ve Manuela Ruda

2001 yılında Alman Daniel ve Manuela çifti, Daniel'in meslektaşı ve arkadaşı Frank Hackert'ı 66 kere bıçaklayarak öldürdü. Öldürdükten sonra kanını içip,   tabutunun içinde sevişen çift mahkemede  Frank'ın çok komik biri olduğu için Şeytan'a iyi bir soytarı olacağını düşünerek onu seçtiklerini, şeytanın emirlerine göre hareket ettiklerini söylediler. Mahkeme boyunca görgü tanıklarını tehdit edip, şeytani semboller gösteren çift yaptıklarından ötürü hiçbir pişmanlık belirtisi göstermediler. Daniel 15 yıl, eşi 13 yıl hapis cezasına çaprtırıldı.

1. Richard Chase

1. Richard Chase

23 Mayıs 1950 yılında Kaliforniya, Santa Clara'da doğan Chase, çocukluğu boyunca sıkıntılı dönemler geçirdi. Gneçlik dönemlerinde alkol ve kronik uyuşturucu bağımlısı olarak nam salıyor. Kendisine tavşan kanı enjekte ederek hastanelik olunca vücut sıvılarına karşı olan takıntısı da gün yüzüne çıkıyor.

Sacramento Vampiri olarak biline Chase, 29 Aralık 1977 yılında ilk cinayetini işliyor. Kapısı kilitli olmayan evlerin onu davet ettiği, kilitli olan yerlerde ise istenmediği düşüncesiyle evlerin etrafında dolaşarak kilitli olmayan evlere giriyor. 27 Ocak'ta ise 38 yaşındaki Evelyn Miroth'u, 6 yaşındaki oğlu Jason'u ve 22 yaşındaki David'i katlederek son cinayetlerini işledi. Evelyn'in cesediyle yaşadıklarından ötürü nekrofili ve yamyamlıkla ilişkilendirildi. Ayrıca Evelyn'in oğlu Jason'ın kanını içip, beyni dahil bazı iç organlarını yedi. 8 Mayıs 1979'da 6 cinayetin faili olarak adlandırıldı, 26 Aralık 1980 yılında ise doktorun haftalardır verdiğ anti-depresan ilaçları saklayarak intihar etmesi sonucu hücresinde ölü bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio IQ'yu Facebook'dan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
231
79
63
27
19
17
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?