Görüş Bildir
Haberler
İnsanlarda Hangi Sos Gibi Tat Bırakıyorsun?

etiket İnsanlarda Hangi Sos Gibi Tat Bırakıyorsun?

Testi çöz insanlarda hangi sos gibi tat bırakıyorsun öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaz geliyor... Haydi bize hangi meyveyi yemekten bıkmayacağını söyle de teste başlayalım.

2. Televizyonda en çok hangisini izliyorsun?

3. Aşağıdaki baharatlardan hangisi senin damak tadına daha uygun?

4. Hangi koku seni rahatlatır?

5. Aşağıdakilerden hangisini tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence ruhun hangi döneme ait?

7. Hangi dünya mutfağı senin damak tadına uygun?

8. Etini nasıl pişmiş seversin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Soya sosu gibi!

Soya sosu gibi!

Sen insanlarda soya sosu gibi tat bırakıyorsun. İlk başta sana karşı ön yargılı olsalar da bir tanıdılar mı vazgeçemiyorlar. Eğlence senin göbek adın gibi bir şey. Eğlence hayatı senden soruluyor. Kendin eğlenmeyi çok iyi bildiğin gibi çevrendekileri de eğlendirebiliyorsun. İnsanlar seninle takılabilmek için adeta sıraya girmiş durumda.

Barbekü sos gibi!

Barbekü sos gibi!

Sen insanlarda barbekü sos gibi tat bırakıyorsun. Elinin değdiği her yer şenleniyor sayende. İnsanlar da bunu gördükçe senden vazgeçemez hale geliyorlar. Sanki sihirli güçlerin varmış gibisin. Her sorunun altından kalkıp tatlıya bağlamayı çok iyi başarıyorsun. Yaptığın yardımlar ve verdiğin akıllarla da çevrendeki insanlar asla ama asla seni yanlarından ayırmak istemiyorlar. Sen dostluğun tam tanımısın. İnsanın ne zaman başı sıkışsa seni gibi birini arar.

Çikolata sosu gibi!

Çikolata sosu gibi!

Sen insanlarda çikolata sosu gibi tat bırakıyorsun. Her daim yüzü gülen, mutlu olan birisin. Hayatın tüm olumsuz taraflarına cevabını her zaman gülerek veriyorsun. Gerçek bir iyilik meleğisin de diyebiliriz. İnsanları, arkadaşlarını mutlu etmek senin işin. Onlar senin yanında olmaktan keyif alıyorlar. Çünkü onlara huzur ve mutluluk aşılıyorsun. Onları rahatlatıp terapi ediyorsun.

Pesto sosu gibi!

Pesto sosu gibi!

Sen insanlarda pesto sosu gibi tat bırakıyorsun. Seni seven çok seviyor. Tıpkı pesto sosu gibi insanlarda mayhoş bir tat bırakıyorsun. Bir insan bir kere seni anlamaya çalışıp dinlediği zaman ne sen onu bırakabiliyorsun ne o seni. Senden hoşlanmayan yok mu? Tabii ki var ama asla kimse senden nefret etmiyor. Sadece aynı tarz insanlar olmadığınız için samimi olmuyor. Ancak onlar bile kimsenin sana kötü diyemeyeceğini her fırsatta dile getiriyor. Anlaşabildiğin, kafanın uyduğu insanlar için sen bulunmaz Hint kumaşı gibisin. Bir insan sana bir kere alıştı mı asla sensiz yapamıyor.

Worcestershire sosu!

Worcestershire sosu!

Sen insanlarda Worcestershire sosu gibi tat bırakıyorsun. Asalet senin göbek adın. Gururundan asla ama asla ödün vermiyorsun. Dedik ya asilsin diye. İşte bu yüzden herkes senin yanında yamacında dolaşabilmek için kendine yer bulmaya çalışıyor. Bir yerden geçtiğin an tüm gözler senin üzerine çevriliyor ve herkes hayran hayran seni izliyor. Eee kolay değil prenslere prenseslere yakışır bir asalet sahibi olmak.

Acı sos gibi!

Acı sos gibi!

Sen insanlarda acı sos gibi tat bırakıyorsun. Sana dokunan yandı. Seni seven sana bayılıyor senden asla vazgeçemiyor ama sevmeyen de sana bir o kadar uzak. Aslında insanlar sana bulaşmadıktan sonra senin kimseye bir zararın yok. Ama canını sıktılar mı hayatlarının hatalarını yaptığının resmidir. Dostun az ancak öz. Boşver zaten böylesi çok daha iyi. Öyle herkesle abuk subuk muhabbetlere gireceğine gerekirse bir tane olsun sağlam olsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
744
373
207
83
35
23
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Libra Bradley

Worcestershire sosu! ne oldugunu bilmiyorum ki.

Pasif Kullanıcı

Soya sosu gibi! Soya sosu gibi! Sen insanlarda soya sosu gibi tat bırakıyorsun. İlk başta sana karşı ön yargılı olsalar da bir tanıdılar mı vazgeçemiyorl... Devamını Gör

Aylin Kayhan

Soya sosu gibi!

Can Özdemir

biran sadece bende soya sosu çıktı diye korkmuştum !!