Görüş Bildir
Haberler
İnsanlar Senin İlk Hangi Özelliğini Fark Ediyor?

etiket İnsanlar Senin İlk Hangi Özelliğini Fark Ediyor?

Yung Boş Ada
20.04.2015 - 14:10 Son Güncelleme: 20.04.2015 - 17:36

Birileriyle tanıştığın zaman onların senin hakkında ilk neyi fark ettiklerini, hangi özelliğin onların ilgisini daha çok çektiğini hiç düşündün mü? İşte sana bir şans! Acaba insanlar senin ilk hangi özelliğini fark ediyor? Testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Kalabalık ortamlarda nasıl hissedersin?

1. Hadi başlayalım! Kalabalık ortamlarda nasıl hissedersin?

2. Genellikle sen konuşan taraf mı yoksa dinleyen taraf mısın?

2. Genellikle sen konuşan taraf mı yoksa dinleyen taraf mısın?

3. Peki arkadaşların senin en çok hangi yönünü seviyorlar?

4. Arkadaş demişken, kalabalık bir arkadaş grubuna mı sahipsin yoksa yalnız takılmayı mı tercih edersin?

5. Şimdi de bir sanat dalı seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sen planlı programlı biri misin?

7. En çok hoşuna giden kareyi seç şimdi de!

8. Şimdi de okulda en sevdiğin dersi seç!

9. Hoşuna giden bir TV programı seç şimdi de!

10. Son olarak, neden bu testi çözüyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Komikliğin!

Sen gerçekten o kadar komik o kadar eğlencelisin ki! İnsanların senin yanından bir an bile ayrılmak istememesine hiç şaşırmamalı. O kocaman gülümsemenle etrafındakilere o kadar güzel pozitif enerji yayıyorsun ki. Daima ortamların aranan yüzüsün ayrıca sen. Hatta öyle ki, ortamdan gelen kahkaha sesine göre insanlar senin orada olup olmadığını anlayabiliyorlar. Sen komik olmak için asla kasmıyorsun ayrıca, senin doğanda var bu. Doğal bir mizah anlayışın var. Bazıları seni çok kıskanıyorlar yalnız bizden söylemesi, ee zaten bu kadar eğlenceli ve herkes tarafından sevilen birini kıskanmamak elde mi?

Konuşkanlığın!

Gerçekten dürüst olacağız ama kızmak yok, sen ciddi anlamda çok konuşuyorsun. Her konu hakkında daima bir fikrin var. Alakalı veya alakasız her şey hakkında söyleyecek daima bir çift sözün var senin; pardon bir çift mi dedik, düzine olacaktı o :) İnan bize bunu nasıl yaptığını gerçekten anlamıyoruz. Doğal bir yetenek bizce bu. Ağzın bir saniye bile kapalı durmuyor. Bu kadar çok lafı ve konuşacak enerjiyi nereden buluyorsun şaşıp kalıyoruz yahu! Ama bir şey söyleyelim mi, senin bu bıcır bıcır konuşkan tavırların seni ayrı bir sevimli yapıyor!

Tuhaflığın!

Tuhaflığın!

İnsanların senin hakkında ilk fark ettiği şeyin ne olduğunu aslında bizim sana söylememize gerek yok bizce çünkü sen zaten biliyorsundur. Tuhaflığın! Evet kesinlikle çok tuhaf bir insansın sen. Konuşmaların, davranışların, seçtiğin kelimeler bile o kadar tuhaf ve alışılmışın dışında ki, ilk bunun dikkat çekmesi şaşırtıcı olmasa gerek. Ama sana bir şey söyleyelim mi? Bu tuhaflıkların zaten seni sen yapan şeyler ve insanların seni sevmesini sağlayan şeyler. Çünkü sen tamamıyla kendine özgü bir insansın. Orijinalsin ve bu çoğu kişi tarafından çok çekici bulunuyor, bizden söylemesi!

Asiliğin!

Asiliğin!

Seni görür görmez insanların fark ettiği şey kesinlikle senin asiliğin! Sen kuralları asla takmayan, otoriteye her daim karşı çıkan ve kafasına estiği gibi yaşayan bir insansın. Kimse seni bir şeyi yapmaya zorlayamaz. İstemiyorsan yapmazsın asla, konu kapanmıştır. Ayrıca sen çok aykırı bir insansın ve kendine güvenin de son derece yüksek. Giydiğin kıyafetler ya da söylediğin sözler yüzünden kim ne der diye asla düşünmüyorsun çünkü bu senin umurunda değil. Sen böyle istiyorsun ve o şekilde yaşıyorsun. Zaten doğrusu da bu olmalı, herkes nasıl istiyorsa öyle yaşamalı!

Sıra Dışılığın!

Sen gerçekten acayip bir insansın. Senin kendi dünyan var kafanın içinde ve sen hep orada yaşıyorsun. Bu dünyada değilsin yani sen. Bu dünyayı reddediyor ve kendi kurduğun kendi kurallarının olduğu kendi dünyanda yaşamayı tercih ediyorsun. Bu yüzden de insanlar seni çoğu zaman anlamakta zorlanıyorlar. Ama sen busun işte. Bunu neden yaptığına gelecek olursak; sen bu dünyadaki çirkinlikleri ve kötülükleri görmek istemediğin için reddediyorsun hepsini. Bu yüzden bazı insanlar seni bazen saf olarak görebilirler. Ama aldırma onlara, bunun aksine çoğu insan seni bu şekilde olduğun için, sen olduğun için çok seviyor!

Girişkenliğin!

Girişkenliğin!

İnsanların senin hakkında fark ettikleri ilk şey tartışmasız senin ne kadar girişken bir insan olduğun. Bir kere çok yaratıcı ve pratiksin. Bu sayede de yapamayacağın beceremeyeceğin iş yok senin. Dahası, altından kalkamayacağın hiçbir zorluk da yok. Ayrıca çok sosyalsin, müthiş bir iletişim becerin var. Daha da detaya girmek gerekirse senin kendine has bir düşünce tarzın var, birçok insanın göremediği ayrıntıları görüyor ve o şekilde ele alıyorsun her şeyi. Hepimizden çok daha değişik bir frekanstasın yani sen, bu yüzden de başarı senin için kaçınılmaz!

İyi Niyetin!

Sen o kadar iyi, o kadar cömert bir insansın ki; yardım eli uzatmadığın bir şekilde faydanın dokunmadığı kimse yok senin çevrende. Etrafındakilere yardım etmek senin hayatının amacı adeta. Saatin kaç olduğu ya da nerede olduğun hiç önemli değil, eğer birinin sana ihtiyacı varsa evinin kapısı ve o kocaman kalbin sonuna kadar açık herkese. Seni en çok mutlu eden şey de bu zaten, sevdiklerine çevrendekilere yardım etmek. Zaten bundan daha güzel bir his olabilir mi bu dünyada?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2131
940
481
446
177
145
97
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gunce Aydın

tuhaflığın

Ada Mercan

Konuşkanlığım mı? Ya bi git. Günde on cümle kurarım la ben

Aslıhan Yiğit

Tuhaflığın!

O Faruk Celik

merhaba tuhaf arkadaşım senle aynı kaderi paylaşıyoruz. seni bilmem ama bana pek mantıklı gelmedi. neyse bunu birazdan göreceğiz