Görüş Bildir
Haberler
Cinsel Organlarıyla "Yok Artık" Dedirtecek Hikayelere Konu Olan 10 Kadın

Cinsel Organlarıyla "Yok Artık" Dedirtecek Hikayelere Konu Olan 10 Kadın

idioteque
21.03.2015 - 01:22 Son Güncelleme: 21.03.2015 - 09:08

Gün geçmiyor ki, tuhaf öyküleri sizlerle paylaşmayalım.. Bu içeriğimizde de konusu cinsel organlarıyla gündeme gelen kadınların ilginç öykülerini derledik.. Oradan telefon şarj edenini mi ararsınız, hapishaneye silah sokanını mı ararsınız..

Kaynak: http://www.oddee.com/item_99263.aspx
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dünyayı dolaşıp cinsel organıyla bir şeyler kaldıran kadın

1. Dünyayı dolaşıp cinsel organıyla bir şeyler kaldıran kadın

Seks ustası Kim Anami bir kadının ne kadar güçlü olabileceğini göstermek için dünyayı dolaşıyor ve vajinasıyla bir şeyler kaldırıyor.

Vajinal Kung Fu gibi değişik şeyler de öğreten cinsel ilişki koçu Anami her kadının iki bacağının arasında bir gücü olduğuna inanıyor ve bunu kanıtlamak için yola koyulmuş. Anami dünyayı dolaşıp eşsiz yeteneğini insanlara gösteriyor ve çektiği resimleri Instagram’ da #thingsiliftwithmyvagina hashtagiyle paylaşıyor. 

Anami’nin yaptığı şey bir şaka değil, pelvis kaslarını güçlendirmek daha iyi bir seks yapmanızı ve daha güçlü orgazm olmanızı sağlıyor, ayrıca idrar kaçırma problemini engelliyor.

2. Bir kadının cinsel organında cep telefonunu şarj eden pop yıldızı

2. Bir kadının cinsel organında cep telefonunu şarj eden pop yıldızı

Miami Sahili’ndeki Art Basel her yıl modern ve çağdaş sanat adıyla birçok şovun yapıldığı yerdir. 

2014 yılında pop yıldızı Usher’ın da katıldığı ‘Ticari Olarak İnsan Bedeni’ isimli ‘sergide katılımcılar ‘Cinsel zevk için erkek bedeni mi yoksa oyuncak kullanımı mı ortaya çıkan enerjiyi artırır; bu enerji cep telefonu şarjında kullanılabilir mi’ sorularının cevabını aradılar. 

Ziyaretçiler daha çok tamamen çıplak model Lena Marquise’ ın vajina deliğinde cep telefonu şarj etmekle ilgilendiler.  İddialara göre Usher parasını verip Marquise’ın vajinasının içine gömülü olan şarj aletine telefonunu taktı. Telefon içeride 10 dakika kaldı. 

Söylentilere göre Marquise aynı anda bir Android bir de iPhone’u şarj edebilmekteymiş…

3. Penisi ile bir kadının lanetlenmiş cinsel organından ruh çıkardığı için tutuklanan adam

3. Penisi ile bir kadının lanetlenmiş cinsel organından ruh çıkardığı için tutuklanan adam

Çin’de Huang Jianjun isminde bir ‘hayalet avcısı’ tutuklandı. Jianjun genç bir kadına 20 bin yuan verirse kadının vajinasındaki lanetlenmiş ruhları penisiyle çıkartacağını söyledi. Ne hüsnü tabir ama değil mi? 

İddialara göre kurban kadın patronunu baştan çıkarmak için Jianjun’a gitti. Daha sonra Jianjun, kadına vajinasında lanetli ruhlar olduğunu, bu yüzden patronunun ona aşık olmadığını ve bu kötü ruhları ancak penisiyle yakalayabileceğini söyledi. 

Tutuklandığı zaman Jianjun kadınla ilişkiye girmediğini, diyabet yüzünden ereksiyon problemi yaşadığını belirtti. Yani lanetli ruh hala kadının vajinasında duruyor.

4. Hapishaneye malum bölgesinde silah sokan kadın

4. Hapishaneye malum bölgesinde silah sokan kadın

Josephine McAllister hırsızlık, yasalara karşı gelme, çalıntı kredi kartı kullanma ve vajinasında sakladığı silahı hapishaneye sokma suçlarından sabıkalı. 

McAllister hapishaneye silah soktu ve suçüstü yakalandı. Silahı oraya nasıl soktuğunun açıklaması da garipti. McAllister silahı belinde unuttuğunu, silahın oradan kayıp cinsel bölgesine girdiğini iddia etti. (Bana da olur hep nefret ederim bu durumdan, lanet olsun bütün belden kayıp cinsel bölgeye giren silahlara!)

Polis bu hikayeyi yemedi, sonunda McAllister gerçekleri açıklamak zorunda kaldı. Çok fazla uyuşturucu kullandığını, gece onu neyin beklediğini bilmediğini, bu yüzden yanına silah aldığını belirtti.

5. Cinsel organınız için de selfie çekmenizi sağlayan vibratör kamera

5. Cinsel organınız için de selfie çekmenizi sağlayan vibratör kamera

Svakom Gaga Kamera Vibratör, üstsüz resimleriniz yetersiz kaldığında  vajinanızın içini çekmeye olanak sağlıyor. Artık kendi işinizi tuhaf pozisyonlara girmeden, tuvalette elinizde aynayla çömelmeden halledebileceksiniz!

Alet görünüş olarak diğer vibratörlere benziyor fakat ucunda bir kamera var ve onun etrafı ışıklarla donatılmış. Bu sayede yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video çekimi yapılabiliyor. 

Eğer yatak odanızda bu vibratörden olması gerektiğini düşünüyorsanız yaklaşık 500 liraya online sipariş edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kadın ve partneri birbirlerine kilitlendikleri zaman, cadı bir doktor tarafından lanetlenmiş olduklarını düşünen köylüler

6. Kadın ve partneri birbirlerine kilitlendikleri zaman, cadı bir doktor tarafından lanetlenmiş olduklarını düşünen köylüler

Kocası uzaktayken 22 yaşındaki Sol Qoboza ile sıçramacılık oynayan 34 yaşındaki Sasha Ngema’nın başına inanılmayacak bir olay geldi. İddialara göre sevişme sırasında çift birbirlerine kilitlendi.  

Çok sayıda insan alana toplandı ve şu söylenti yayıldı: Adam cadı doktora gidip karısının cinsel bölgelerini lanetlemiş. Yerliler bu dedikoduya inandılar, kocası gelip intikam alana dek onların bu şekilde kalacağını düşündüler.  

Uzmanlara göre bu durum vajinanın çok fazla küçülmesinden dolayısıyla penisin onun içinde sıkışmasından kaynaklanıyor. Ancak polis olay yerine geldiğinde 200’den fazla insan ‘Onları görmek istiyoruz! Alçakları bize gösterin!’ diye bağırmaktaydı. 

Çift ayrılmak için hastaneye kaldırıldı.

7. Kendini müze destekçilerine teşhir ederek ünlü bir tablo yapan kadın

7. Kendini müze destekçilerine teşhir ederek ünlü bir tablo yapan kadın

Temmuz 2014’te Deorah de Robertis, Gustav Courbet’in ‘Dünyanın Merkezi’ adlı tablosunun önüne oturdu ve kendini teşhir etti. Tahmin edildiği gibi polisler tarafından gözaltına alındı.  

Peki, buna sebep olan neydi? 

Sonraki röportajlarında de Robertis şöyle dedi: Eğer bağlamı görmezden gelirseniz bu işi bir çeşit sergi olarak görebilirsiniz. Fakat benim yaptığım tahrik edici bir sanat değildi. Tarihte bir boşluk var, bakışlardaki nesnelerin yokluğu. Ressam gerçekçi eserinde bacakları açık göstermiş fakat vajina kapalı duruyor. Deliği ortaya çıkarmamış, ben resimde görülmeyeni yapıyorum, vajinamın gözünü ortaya çıkarıyorum, bu boşluk, kemikten öte, sonsuzluğa uzanan, merkezin de merkezidir. 

Yaptıkları gündeme oturunca isimsiz bir sokak sanatçısı şöyle bir tweet attı: ‘Bunu neden daha önce düşünemedim?’

8. Cinsel organında 10 yıldır seks oyuncağı sıkışmış olan kadın

8. Cinsel organında 10 yıldır seks oyuncağı sıkışmış olan kadın

Haberlere göre ismini vermeyen bir kadın aşırı kilo kaybı, idrarını tutamama ve uyuşukluk şikayetiyle vajinasında 10 yıldır duran oyuncağıyla doktora gitti.  

2014 yılında doktorlar ameliyatla kadının vajinasındaki yaklaşık 13 santimetre boyutundaki oyuncağı çıkartmışlar. Ancak bu oyuncak neredeyse kadının hayatına mal oluyormuş. İskoç kadın idrarının vajinasının içine akabildiği, buradan da bütün üreme sistemine dahası karaciğerlerine kadar ulaşabileceği durumdaymış.

Ama o oyuncak nasıl orada kaldı? Kadının söylediklerine göre yaklaşık 10 yıl önce sarhoşken erkek arkadaşıyla birlikte bir kez kullanmışlar fakat çıkarıp çıkarmadığını hatırlamıyormuş. Görünüşe göre çıkarmamış.

9. Cinsel organını ütüleyen aktris

9. Cinsel organını ütüleyen aktris

Gwyneth Paltrow 2008’den beri kendi web sitesi Goop’da çok ilginç tavsiyeler paylaşıyor. Yeni tavsiyesi ise ‘vajina ütüleme’

‘Vajina ütüleme nedir?’ diye sorarsınız önce ufak bir tahtanın üzerine oturuluyor kızılötesi ışınlar ve misk otu karışımı buhar rahmi ve döl yatağını temizliyor. Bu işlem aynı zamanda hormonları dengeliyor. 

Kaliforniya’daki bu tedavi yaklaşık yarım saat sürüyor ve 50 dolara mal oluyor. Misk otunun yaprakları tomurcuklarıyla beraber kaynatılıp vücudun belli bölgelerine detoks amacıyla sürülüyor. Vajina ütülemek aynı zamanda ülser ve tümörlerden korumakla birlikte süt üretimini artırıyor, sindirim bozukluklarını düzeltiyor. 

Doktorlara göre ise bu tamamen gereksiz. Bunun tıbbi hiçbir kanıtı olmadığını, vajinanın sürekli kendini temizleyebilen bir yapısı olduğunu söylüyorlar.

10. Malum bölgesinden çıkardığı ipliklerle örgü ören performans sanatçısı

10. Malum bölgesinden çıkardığı ipliklerle örgü ören performans sanatçısı

Caset Jenkin ‘Dölyatağımdan Çıkarıyorum’ isimli videosundan sonra ünlü oldu. Videoda Jenkin daha önce vajinasının içine soktuğu ipleri dikkatlice oradan alarak örgü örüyor. 

Bu video aynı zamanda regl döngüsünün 28 gününü de ifade ediyor. Örgünün bazı yerleri kırmızı-kahverengi arası bir renkte, bu şekilde kadın vücudunun gerçekliğini gözler önüne serilmiş.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1175
627
225
136
115
92
86