Görüş Bildir
Haberler
İmzalar Kılıçdaroğlu'na da Sunuldu

İmzalar Kılıçdaroğlu'na da Sunuldu

Fatih UZUN
24.04.2014 - 18:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

İmzalar Kılıçdaroğlu'na Da Sunuldu

1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, 'Adalete Fener Yak' kampanyasında toplanan imzaları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sundu.

Koç, şike davasında 'yeniden ve adil yargılama' talebiyle toplanan 500 bin imzayı Salı günü de Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye iletmişti.

Kampanyada toplanan imzaları dosyalar halinde Kılıçdaroğlu'na veren Ali Koç, 'Fenerbahçe olarak sizden özel bir beklentimiz yok. Çünkü başta siz Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP, elinden gelen tüm gayreti bizim için gerek TBMM'de gerekse kamuoyunda gösterdi. Bunun için size şükran borçluyuz' dedi.

1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı 'Haklı olduğumuza inanıyoruz. Bunu da tüm topluma anlatmaya çalışıyoruz. 'change.org' da başlattığımız kampanya dünya çapında sekizinci sıraya yükseldi. Bunu sizin de dikkatinize sunmak için ziyarete geldik. Kabulünüz için çok teşekkür ediyorum.' ifadesini kullandı.

Ziyarette CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ve Erdoğan Toprak da bulundu.

Dava kapsamında adil yargılanmadığını savunan Yıldırım, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunu'nun Anayasaya aykırılığının ve doğal hakim ilkesinin ihlal edildiğinin tespit edilmesini istemişti.

Ancak ardından Yargıtay Aziz Yıldırım hakkında, 'Şike, teşvik ve rüşvet vermek, örgüt kurmak' suçlarından verilen toplam 6 yıl 3 ay hapis cezasını onamıştı.

Yıldırım, denetimle serbestlik kapsamındaki cezası düşüldükten sonra 2 yıl 2 ay daha hapis yatacak.

  • aljazeera.com.tr
Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/imz...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0