Görüş Bildir
Haberler
Bugün İlkokulda Olsan Hangi Kolun Başkanı Olurdun?

Bugün İlkokulda Olsan Hangi Kolun Başkanı Olurdun?

mignon
30.07.2015 - 16:50 Son Güncelleme: 31.07.2015 - 14:37

Taaa eski zamanlarda okulun ilk haftaları dünyanın en heyecanlı olayı olurdu. Öğretmen sınıfa gelirdi ve 'Bugün eğitsel kol seçimi yapacağız,' derdi. 

İşte o zamanın heyecanını size bir kere daha yaşatıyoruz. İlkokulda hangi eğitsel kol olduğunu tahmin ediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak nasıl bir öğrenciydin?

2. En sevdiğin ders ne ola ki?

3. Peki ya defterin hangisine benziyordu?

4. En gıcık olduğun şey neydi desek?

5. Tatilde yapmaktan hoşlandığın şey ne peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En sevdiğin hafta hangisiydi?

6. En sevdiğin hafta hangisiydi?

7. En sevdiğin kantin atıştırmalığı neydi desek?

8. Tenefüste oynamayı en sevdiğin oyunu da söyle bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Kütüphane Koluydun!

Sen Kütüphane Koluydun!

Evet sen tam bir kitap kurdusun. Bu alışkanlığın taa küçüklüğünden geliyor. Küçükken de hep hayalperest, kendi halinde bir çocuktun. O sakin ve sessiz halin, hala devam etmekte; eh ne de olsa insan 7'sinde ne ise 70'inde de o oluyor değil mi?  Bu halinle bütün sorunları bir çırpıda çözebiliyorsun ve insanlar bu özelliğine hayran!

Sen Beslenme Koluydun!

Sen Beslenme Koluydun!

Sen o beslenme saatini dört gözle bekleyenlerdendin, kısacası küçükken bile hayattan tat almayı severdin. Şimdi de durum pek farksız değil, hayatın tadını çıkarmayı doya doya yaşamayı seviyorsun. Bu nedenle hiçbir şeyi fazla dert etmiyorsun. Ne de olsa bir kere geldik bu hayata!

Sen Gezi ve İnceleme Koluydun!

Sen Gezi ve İnceleme Koluydun!

Sen küçükken de hep planları yapan insanları bir araya toplayandın. İster gezi olsun ister sokakta oyun oynama, fark etmez küçük büyük her organizasyonda senin imzan vardı. Şimdi de durum pek farklı değil bizce, eğlence denilince akla gelen ilk isim sensin! Her türlü organizasyon ve eğlence işinde bir yıldızsın adeta. Hayatı spontane yaşamaya bayılıyorsun, üstelik okuyan mı gezen mi çok bilir tartışmasında gezen çok bilirin bir fiil kanıtısın.

Sen Kızılay Koluydun!

Küçükken her düşen arkadaşının yarasını sarar, ona yardımcı olurdun. Şimdi de durum değişmiş sayılmaz. Her derdi tasası olanın koşa koşa geldiği insansın, tıpkı bir Güzin Ablasın. Bu kadar iyi ve temiz kalpli birinden ne beklenir ki, tabi ki saf sevgi. Bu hayat dizi kanayan arkadaşlarından daha kötülerini karşına çıkaracak dikkatli olmanda fayda var.

Sen Spor Koluydun!

Sen Spor Koluydun!

O haylazlığın hiç bitmezdi, bu nedenle enerjini atmanın en güzel yolu spor kolunda olmaktı. Şimdi ise o enerjini biraz çapkınlığa aktarmış gibisin. ;) Küçüklüğünde edindiğin spor alışkanlığını hala sürdürüyorsun ve bu da yetmezmiş gibi bir de kendine çok özen gösteriyorsun. Eh bu güzellik/yakışıklılık karşısında hangi kadın/erkek durabilir. Biraz çapkın olsan da sevdiğinde tam seversin!

Bilim ve Teknoloji Koluydun!

Bilim ve Teknoloji Koluydun!

Evet sen sınıfta sürekli her şeyi merak edip sürekli soru soran bıcırıktın. Bu kadar soru sormak sana bugün bile güzel şeyler öğretiyor besbelli. Öğrenmekten hiç vazgeçmeyen bir yapın var, hiçbir zaman bilgiye doymuyorsun. Teknolojinin iyice gelişmesi de senin bayaa yararına olmuş anlaşılan. Bu sayede hayatının her anını yönetmeyi çok iyi biliyorsun, her şeye ve herkese zamanın var. Eh daha ne olsun, ne mutlu sana!

Sen Trafik Koluydun!

Sen Trafik Koluydun!

Araba merakın taa küçüklüğünden geliyor. O zamanlar da bisikletten arabaya her modeli bilir, sakızlardan çıkan kağıtları biriktirirdin. Şimdi de araba demek senin için özgürlük demek! Özgürlük olmadan yaşayamazsın. Bunu hayat felsefesi yapmışsın bu nedenle hayatın büyük zorluklarında kendi kendine ayakta kalmayı öğrenmişsin. Her şeyi kendi başına halletmek senin için çocuk oyuncağı. Ne diyelim helal olsun!

Sen Temizlik Koluydun!

Sen Temizlik Koluydun!

Küçükken sınıfın temizliği senden sorulurdu o zamanlar bile en düzenli, tertipli öğrenci sendin. Şimdi de durum senin için pek farklı değil sanki. Her daim düzenli olmayı seviyorsun. Hayatında da karmaşaya, belirsizliğe yer yok! Belirsizlik yaratacak insanları ya da durumları hemen kendinden uzaklaştırıyorsun. Az ama öz insan olsun bana onlar yeter kafasındasın.  En güzelini de sen yapıyorsun ne de olsa nerede çokluk orada b.kluk!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
24
15
13
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
menemen

en sevdiği haftaya yerli malı deyenler

BEGÜM PİLGİZ

Evet sen sınıfta sürekli her şeyi merak edip sürekli soru soran bıcırıktın. Bu kadar soru sormak sana bugün bile güzel şeyler öğretiyor besbelli. Öğrenmekten... Devamını Gör

bendetta

Ee sittrsin.! trafikl haftasını seçince trafik kolu, yerlimalı haftasında beslenme kolu. bu üyeler yermi bu malı..!