Görüş Bildir
Haberler
İlk Buluşma İçin Tercih Edilmemesi Gereken 15 Mekan

etiket İlk Buluşma İçin Tercih Edilmemesi Gereken 15 Mekan

Rıdvan Melek
01.12.2015 - 13:37

İlk buluşma mühimdir. İlk buluşma kritiktir sevgili okurlar. İsviçreli bilim insanlarının yaptığı testlere göre, ilk buluşmadan sonra ilişkilerin devam etmeme sebeplerinde; %83,62 olarak ilk buluşma mekanının yanlışlığı başı çekiyor. Bu içerikte size 'nerede buluşmamanız' gerektiğini anlatmaya çalışacağım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Adliye Bahçesi

1. Adliye Bahçesi

Adliye bahçeleri genelde dava saatini bekleyenler, davadan çıkanlar gibi; gergin, sinirli insanların uğrak mekanıdır. Özellikle Adana Adliyesi, her hafta en az 2 kavgaya ev sahipliği yapmaktadır. Boşanan bir çiftin yakınları tarafından kazara darp edilmek, serseri kurşunlara hedef olmamak için; adliye bahçelerinde buluşmayınız.

2. Stadyum

2. Stadyum

İlk buluşmalar için kesinlikle uygun değildir. Gürültülü, sıkış tıkıştır. Hem erkek kişisinin, hem de kadın kişisinin kendini kaybederek 'HAKEEMM A...........' şeklinde küfürlerle bezeli cümleler kurması işten bile değildir. Geçiniz efenim.

3. Taksim Burgercilerinin Önü

3. Taksim Burgercilerinin Önü

Tehlike oranı adliye bahçesine göre düşük; ancak sürekli protesto yürüyüşleri toplantılar falan olduğu için kıza çiçek verirken kafanıza gaz bombası yeme ihtimaliniz olduğunu da unutmamanız gereken bir mekandır. Bu mekanın asıl sıkıntısı, Taksim'de buluşanların neredeyse %80'inin burada buluşuyor olması. Ben çok gördüm başkasını bekleyen iki kişinin buradan el ele gittiğini. Ona göre yani önleminizi alın.

4. Alışveriş Merkezi

4. Alışveriş Merkezi

Fazlasıyla kalabalık ve özellikle kadınların alışveriş dürtülerini coşturduğu için tercih edilmemesi gereken bir mekandır. Yani sen kıza bir şeyler anlatıyorsun ama o kocaman İNDİRİM yazısını gördüğü mağazayı düşünüyor. Ah diyor o vitrindeki hırka benim bej bluzumla ne güzel giderdi; halbuki o hırkanın neredeyse aynısı var ama ona sorsan ton farkı vardır illa alacak o bluzu.

5. Esnaf Lokantası

5. Esnaf Lokantası

Esnaf lokantaları, kesif yemek kokusu, içeri girenin çıkanın belli olmaması, personelin genellikle kadın görmeye alışık olmaması sebebiyle tercih edilmemesi gereken mekanlardan biridir. Tabi sen sanıyorsun ki Türk filmlerindeki gibi böyle samimi bir ortam olacak, karşılıklı gülüşerek yemek yiyeceksiniz, kız senin dudağının kenarındaki patlıcan oturtma yağını peçeteyle silecek sonra öpüşeceksiniz falan bunlar hayal canım kardeşim. Kız, usta sana 'pilavın üstüne kuru serpim mi abe' dediği ve sen büyük bir sevinçle 'EVET' dediğin an koptu gitti zaten.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mısır Çarşısı

6. Mısır Çarşısı

Yapılan araştırmalara göre her 5 kişiden 1'inin baharat kokusuna alerjisi var. Bu araştırmaları da ne güzel sallıyorum ama valla hiç sallamışım gibi durmuyor neyse. Kızın baharata alerjisi olabilir. Bütün buluşma hapşırıklara gark olabilir. Yav onu geçtim ne işin var baharatçı çarşısında kardeşim aktar mısın sen yapma Allah aşkına hadi ya.

7. Kayak Merkezi

7. Kayak Merkezi

İki taraftan birinin sakatlanmasına sebebiyet verebilecek risklerle dolu bir mekandır. Yanlış bir seçimdir. Sıcak sıcak mis gibi kahve içip sohbet etmek varken ne işin var dağlarda kardeşim dağ komando taburu musun bak sinirleniyorum ya.

8. Makyaj Malzemeleri Dükkanı

8. Makyaj Malzemeleri Dükkanı

Saydığım mekanlar arasında en sıkıntılısı, en yanlış seçimi budur. Yok o rujda indirim var, dudakların çatlamış gel sana bi lipstick alalım, hangi renk boya bana yakışır derken ilk buluşma kasa sırasında heba olur gider.

9. Disco/Club

9. Disco/Club

Fazlasıyla apaçi dolu, insanların birbirini zaten zor duyduğu bir mekan olarak kesinlikle yanlış seçimdir. Ha 1-2 buluşma sonra olabilir ama ilk buluşmada kızın kulağına höykürerek romantik cümleler söylemeye çabalamak istemiyorsanız tercih etmeyin efenim.

10. Sık Sık Sap Arkadaşlarınızla Gittiğiniz Birahane

10. Sık Sık Sap Arkadaşlarınızla Gittiğiniz Birahane

Garsonundan meyve kesen ustasına kadar herkesi tanıdığınız, 2 bira içince ayı gibi gülen arkadaşlarınızla sık sık gittiğiniz birahane de; yine yanlış mekan seçimlerinden biridir. Kıza askıntı olmaya kalkanlar olabilir, 'kızla gelmiş dur bi hesap geçirelim' deyip abuk subuk hesap getirebilirler. Zaten kız öyle bir ortamda da kendini rahatsız hisseder ne gereği var birahaneye götürmeye oldu olacak iddaa bayine götür kardeşim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ganyan Bayii

11. Ganyan Bayii

Bazı Hollywood filmlerinden aşina olduğumuz, hoşlanılan sevgiliyi alıp at yarışı izlemeye götürme mevzusunu siz siz olun Türkiye'de denemeyin. Hele hele ganyan bayiinde hiç denemeyin. 'Yürü bee', 'Kop da gel be kızım hadi kızım!' bağırışları arasında istediğiniz romantik ortamı yakalayabilir misiniz bilemiyorum.

12. Kokoreçci

12. Kokoreçci

Kokoreç herkesin yiyemediği, bırakın yemeyi çoğu kişinin kokusuna bile dayanamadığı bir yiyecek çeşidi. Şimdi ne gereği var böyle bir risk almanın? Oradan çıkıp bir de işkembeciye git kardeşim sonra kıza bi 'hoh' yap da dünyası şaşsın.

13. Model Araç Dükkanı

13. Model Araç Dükkanı

Nasıl ki kadınlar giyim indirimlerine dayanamıyorsa; erkeğin de en aklı başındası dahi model araba gördü mü şuurunu kaybeder. O bilmiş bilmiş konuşan, kariyer falan anlatan adam bir anda 'düüt düüt bak merve dozere bak vruuuu' diye garip sesler çıkarmaya başlar bu yüzden asla bu tür mekanları ilk buluşma yeri olarak tercih etmeyin.

14. Uluslararası Uzay İstasyonu

14. Uluslararası Uzay İstasyonu

Bir kere buluşması sıkıntılı. İki taraftan biri önce gelse en az 6 ay bekler öteki gelsin diye. Yer çekimi yok zaten. Kahve içeyim derken bir bakmışsın kahve tavana çıkmış.

15. Taraftar Ürünleri Mağazası

15. Taraftar Ürünleri Mağazası

Yine erkeklerin aklını kaybettiği mekanlardan biri taraftar mağazalarıdır. O formaya bakayım, şu montu deneyeyim, abi bunun arkasına küfürlü şey yazdırabiliyo muyuz ehe ehe' derken ilk buluşmayı berbat edebilirsiniz. Hiç gerek yok.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
511
76
23
23
15
7
0