Görüş Bildir
Haberler
İlerde Kiminle Evleneceğini Merak Edenler Toplanın: Juno Burcunuza Göre Eş Göstergeleriniz Neler, Söylüyoruz!

İlerde Kiminle Evleneceğini Merak Edenler Toplanın: Juno Burcunuza Göre Eş Göstergeleriniz Neler, Söylüyoruz!

Entel Feridun
14.10.2022 - 20:03

Nasıl birisi ile evleneceğini veya gelecekteki eşinin kim olacağını merak etmeyen kişi sayısı oldukça az olsa gerek. Bu gizemli konunun peşine düştük ve astrolojide Juno burcunuza göre eş göstergeleri olduğunu öğrendik. Doğum haritanızı hesapladıktan sonra kolayca öğrenebileceğiniz Juno burcunuza bakarak eşinizin nasıl birisi olacağını öğrenebilirsiniz. 

Eğer herkes Juno burcunu öğrendiyse, haydi birlikte gelecekteki eşinizin kim olduğunu bulalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Juno Koç burcunda:

Juno Koç burcunda:

Juno Koç burcunda ise evleneceğiniz kişi baskın bir karakter olabilir. Lider olmayı ve sözünün geçmesini sever. Çocuksu bir ruha sahiptir. Karizmatik ve dikkat çekici bir duruşu vardır. Muhtemelen kemikli bir yüze ve belirgin çene hatlarına sahip olur. Duygusal hayatında ani ve fevri çıkışları olabilir. Öfke konusunda kendini telkin etmekte zorlanır.

Juno Boğa burcunda:

Juno Boğa burcunda:

Juno Boğa burcunda ise evleneceğiniz kişi çekici ve bakımlı birisi olabilir. Eşine sadık ve güvenilirdir. Sözlerinde dobra ve açık sözlüdür. Sabırlı bir insandır ancak konfor alanına müdahale edilmesinden hiç hoşlanmaz.

Juno İkizler burcunda:

Juno İkizler burcunda:

Juno İkizler burcunda ise eşiniz oldukça eğlenceli ve sempatik bir kişi olabilir. Hoş sohbet ve konuşmayı seven özelliği ile onunla sıkılmak mümkün değildir. Evlilik hayatınız da buna bağlı olarak keyifli ve hareketli geçecektir. Ancak bu kişi duygularını yüzeysel yaşayan ve özgürlüğüne düşkün birisi olabilir.

Juno Yengeç burcunda:

Juno Yengeç burcunda:

Juno Yengeç burcunda ise eşiniz evine bağlı ve yuva kurmak hayali ile yaşayan sadık bir eştir. Merhametli ve empati kurabilen yapısı nedeniyle çocuk sahibi olmaya ve çocuk yetiştirmeye çok müsait bir kişilik olabilir. Alıngan ve çoğu zaman kolayca ağlayabilen birisi olabilir.

Juno Aslan burcunda:

Juno Aslan burcunda:

Juno Aslan burcunda ise eşiniz sosyal bir kişilik olabilir. Egosu baskındır ve özel hayatında da sözleri dinlenen bir kimse olmak ister. Bu kişi kendisine özen gösteren ve bakımlı bir insan olabilir. Saçları ve yüzü ön plandadır. Lüks hediyeler almayı ve eşini mutlu etmeyi seven bir kişidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Juno Başak burcunda:

Juno Başak burcunda:

Juno Başak burcunda ise eşiniz takıntılı ve eleştirel bir kişilik olabilir. Sevgisini somut şeyler yaparak göstermeyi akıllıca bulur. Ve sanki onunlayken mantıklı bir aşk yaşıyor gibi hissedebilirsiniz. Bu durum onun duygularının önüne mantığını koyması ile ilgilidir. Kararlı ve çok yönlü bir kişiliğe sahiptir. Aynı zamanda titiz ve işine çok önem veren birisi olabilir.

Juno Terazi burcunda:

Juno Terazi burcunda:

Juno Terazi burcunda ise muhtemelen anlayışlı ve zarif bir kişi ile evlenebilirsiniz. Size aşkı adeta iliklerinize kadar yaşatacak, kalp hırsızı bir eşiniz olabilir. Bu kişi çok bakımlı ve güzel/yakışıklı olabilir. Ancak onun adalet konusundaki takıntısına ve çapkın hallerine dikkat edin.

Juno Akrep burcunda:

Juno Akrep burcunda:

Juno Akrep burcunda ise evleneceğiniz kişi çok tutkulu ve ihtiraslı birisi olabilir. Gizemli bakışları vardır ve karizmatik bir duruşa sahiptir. Bu kişi ile evliliğinizde cinsel yaşamınız çok hareketli olabilir. Birlikte çeşitli fanteziler deneyebilirsiniz. Aynı zamanda eşiniz aşırı kıskanç ve kinci olabilir. Öfkesini bastırır ve kırıldığı şeyler daha sonra gün yüzüne çıkar. Bu da ilişkiyi epey yorabilir.

Juno Yay burcunda:

Juno Yay burcunda:

Juno Yay burcunda ise evliliğinizde partneriniz dünyayı gezmek ve yeni şeyler öğrenmek konusunda çok istekli olabilir. Ondan yeni bir çok fikir edinebilir ve her gün yepyeni şeyler öğrenebilirsiniz. Eşiniz inançlı ya da felsefi bir yönü olan birisi olabilir. Mutluluğunda ve üzüntüsünde fevri çıkışlara sahiptir.

Juno Oğlak burcunda:

Juno Oğlak burcunda:

Juno Oğlak burcunda ise eşiniz ünlü bir yönetici ya da statü sahibi birisi olabilir. Kariyerinde sağlam adımlarla ilerleyen, herkesin takdir ettiği çok çalışkan birisi ile evlenebilirsiniz. İşini duyguları ile asla karıştırmayan bu kişi aşk konusunda duygusuz görünebilir. Soğuk bir mizacı vardır. Paraya önem verir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Juno Kova burcunda:

Juno Kova burcunda:

Juno Kova burcunda ise eşiniz bilgiç bir tavra sahip olabilir. Sosyal ve dışa dönüktür. Özgürlüğüne düşkün ya da kibirli birisi olarak görünebilir. Bunun dışında fiziksel anlamda çekici görünmese bile şeytan tüyüne sahiptir. Bu kişi felsefe, bilim ve diğer alanlarda araştırmalar yapan, ilgilenen birisi olabilir.

Juno Balık burcunda:

Juno Balık burcunda:

Juno Balık burcunda ise evleneceğiniz kişi merhametli ve çevresine karşı aşırı duyarlı birisi olabilir. Bu kişi ile evliliğinizde romantizmi doruklarda yaşarsınız. Balık burcundaki Juno duygusal bir kişiyi gösterir. Ancak diğer yandan bu kişi çok kırılgan ve melankolik de olabilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
8
5
4
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın