Görüş Bildir
Haberler
Dizi Karakterleriyle Yaratılmış İdeal Halı Saha 11'i

Dizi Karakterleriyle Yaratılmış İdeal Halı Saha 11'i

Anıl Topçu
26.09.2014 - 20:16 Son Güncelleme: 26.09.2014 - 23:07

Dizi Karakterleriyle Yaratılmış İdeal Halı Saha 11'i

Çoğumuzun en büyük sıkıntılarından birisi halı saha maçlarındaki düzensizliktir. Öyle bir takımımız olsun isteriz ki efsane olsun. Bu listede bu hayalin nasıl gerçek olacağı anlatılmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mike Ross

1. Mike Ross

Suits dizisinin baş kahramanı , diğer adıyla Mike Ross. Bir hukuk firmasının yeni avukatlarından. Farklı olan özelliği ise hukuk fakültesinden mezun olmamaması. Dahiyane zekası ve müthiş fotografik hafızasıyla bu takımın en iyi savunucusu olur. Tabiri caizse stoper olmak için yaratılmıştır.

2. Patrick Jane

2. Patrick Jane

The Mentalist dizisiyle tanıdığımız Patrick Jane. Kendisi adı üstünde bir mentalisttir. Öyle bir zihin okur ki şaşırıp kalırsınız. Tek bakışıyla olayları çözmede üstüne yoktur. Mazlumun her daim yanındadır. Defansa takviye yapabilecek adamların başında gelmelidir.

3. Cal Lightman

3. Cal Lightman

Lie to me dizisi deyince önce hafif bir paranoya gelir akıllara. İnsanların nasıl bu kadar yalan söyleyebildiğini gözler önüne bilimsel kanıtlarla sunan bu adam Dr. Cal Lightman . Gelebilecek tehlikeli atakları ondan daha iyi farkedebilecek biri yoktur.

4. Dr. House

4. Dr. House

Hastaneye randevu alırken Dr House seçeneği olsa diye herkes aklından mutlaka geçirmiştir. Yaratılmış tüm karakterler içinde size en yakını olacaktır. Çünkü asla yalan söylemez. Bunu iddia ederken bile. Ortada bir oyun varsa ve oynanacaksa bu takımın beyni olacağından şüphe duyulmaz . 4 lü defansın en zeki ve en pratik elemanı o olacaktır.

5. Walter White

5. Walter White

Gel gelelim son yılların en popüler adamı Walter White. Breaking Bad dizisini izlemeyen kaldıysa söylenecek bir söz yoktur zaten. Hayatında tek bir kuralı bile ihlal etmemiş olan Walter White, bir gün akciğer kanseri olduğunu öğrenir ve tek bir sigara bile içmemiştir hayatında. Madem bu işler böyle deyip kimya öğretmeniyken uyuşturucu baronluğuna uzanan bir öykünün sahibi. Orta sahaya bu adamı koy ve geriye yaslan .

Not : ( Ah ulan Skyler.... neyse.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rust Chole

6. Rust Chole

Bana bir dizi lazım bu ara boşta kaldım diyenlerin imdadına yetişti True Detective. Rust Chole karakteri kadar cool bir adam yoktur. Soğuk ciddi ve pesimist tavırları ile insanın içine işler. Hislerine güvenir asla ödün vermez. Bir oyuncu istediği kadar pres yapsın ensesinde ayrılmayacaktır.

7. Ryan O'reily

7. Ryan O'reily

Ryan O'reily..... Kelimelerle anlatılmayacak bir adam. Survivor kelimesinin hayat bulmuş halidir. Oyunu kazanmak için yapmayacağı şey yoktur. Karşı takımı karıştırıp birbirine bile kırdırır. Öyle tehlikeli bir adamdır. Oz izleyen kişiler şüphesiz forveti besleyecek adamın bu olması gerektiğini bilirler.

8. John Reese

8. John Reese

Eğer iyi bir takım kurmak istiyorsanız kuvvetli bir adama mutlaka ihtiyacınız vardır. Zekası ile kas kuvveti orantılı adam futbolda mücevher değerindedir. John Reese ile kimse bire bir mücadele riskini alamaz. Person of İnterest dizisinden bir bölüm izlemek dediğimizi anlamaya yetecektir.

9. Dexter Morgan

9. Dexter Morgan

Bu efsane takımda olmazsa olmaz adam Dexter Morgan . Kendisini bitirici olarak tanımlayabiliriz. Hak edene hak ettiğini verirken bir rajonu vardır. Masaya yatırdığı zaman bilin ki kaçış bileti iptal. Dexter dizisinin baş kahramanımız soğuk kanlı bir seri katildir. Aşk, sevgi, özlem v.s bir duyguya sahip değildir. Hayatı sadece kurallar üzerine kuruludur. Eğer bir cana kıymışsanız kalan birkaç gününüzün tadını çıkarın. Dexter sizi bulacaktır. Forvette neler yapabileceğini rahatlıkla tahmin edebilirsiniz.

10. Hannibal Lecter

10. Hannibal Lecter

Geldik en tehlikeli adamlardan biri olan Hannibal Lecter'a. Kendisi hasta ruhlu bir yamyamdır. Az pişmiş insan etine bayılır. Onu bu kadar dikkat çekici yapan özelliklerden birisi de erişilmez IQ seviyesi. Sadece koklayarak bile bir psiko-analiz yapmasına yeterlidir. Kuzuların Sessizliği ile başlayan seri filmlerinin başında bu maskeyi de takmaktadır. Kurduğun takımda koy en ileri Dr. Hannibal'ı karşı takım farkında olmadan 10 kişiye inecektir zaten.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sherlock Holmes

11. Sherlock Holmes

Çıkarımbilim denilen analiz işinin en eski uygulayıcısı hatta mucidi diyebiliriz. Sherlock Holmes, Mini dizi diye adlandırılan bir türün baş karakteridir. Çözemediği olay tanımlayamadığı kişilik yoktur. Kendisi kalede olduğu sürece gol tehlikesi olmaz. O zaten topun nereye geleceğini bilir.

12. Micheal Scofield

12. Micheal Scofield

Bu süper 11 kişilik takımda en önemli ihityaçlardan biri tabiki teknik direktördür. Kendisi Micheal Scofield olarak bilinir. Prison Break adlı dizide öyle bir plan yapıp kaçmıştır ki bir zamanlar bu dizinin müptelaları google da hapishane filmleri diye aratma rekorları kırmıştır. Abisine abilik yapıp gönülleri fethetmiştir. Koca hapishane planını vücuduna dövme yaptıracak kadar ayrıntıcı bir dahidir. Kendisinin yapacağı bir taktik karşısında direnecek herhangi bir takım yoktur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Murat Mercan

güzel olmuş , eline sağlık

Anıl Topçu

teşekkür ederim

Seyma !

ooo kimler varmis ! Hannibal Lecter'e dikkat bacaginizi yer :D

Maestro Ego

Ne bacağı kız adam beyin yiyiyor :XX

Deniz Kandemir

Hannibal'a kırmızı çıkartacak hakem yandı :D