Görüş Bildir
Haberler
İçişleri Bakanı Ala: 'Provokasyonu Yapan Sonuçlarına Katlanır'

İçişleri Bakanı Ala: 'Provokasyonu Yapan Sonuçlarına Katlanır'

Onedio Medya
02.03.2016 - 11:32

İçişleri Bakanı Efkan Âlâ, Selahattin Demirtaş'ın bugün için Sur'a yaptığ yürüyüş çağrısı hakkında 'Açık bir provokasyondur. Provokasyonu yapan sonuçlarına katlanır' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Sur'daki operasyonların durdurulması için bugün yaptığı yürüyüş çağrısına İçişleri Bakanı Efkan Âlâ'dan 'provokasyon' yanıtı geldi. Âlâ, Demirtaş'ın çağrısı için 'Açık bir provokasyondur. Provokasyonu yapan sonuçlarına katlanır' dedi.

Bakan Âlâ, Diyarbakır halkına 'Provokasyonlara prim vermeyin' çağrısı yaptı, 'Önümüzdeki günlerde huzur ortamını onlara hazırlayıp takdim edeceğiz' dedi.

Meclis'teki bütçe görüşmeleri öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan, 'Operasyonlar devam edecek mi?' sorusuna 'Nerede çukur, bomba düzeneği varsa, nerede halkı huzursuz eden terörist baskı varsa elbette sürecek. Ama onların olmadığı yerde hiçbir sorun yok. Bölgede de insanlar işinde gücünde' diye yanıt verdi.

Al Jazeera

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

rte den korkusuna, ortalığı kan gölüne çevirecek, düne kadar istiklal marşı okunduğunda ayağa kalkmayanlar, rus-abd kapanını görünce nerdeyse TURAN'ı ilan ed... Devamını Gör