Görüş Bildir
Haberler
İçini Huzurla Dolduracak Şeyi Söylüyoruz!

İçini Huzurla Dolduracak Şeyi Söylüyoruz!

Akbank
09.11.2023 - 14:19

Her bireyin iç huzur ve mutluluğu bulma yöntemi farklıdır. Hangi aktivitelerin sana bu konuda daha çok yardımcı olacağını keşfetmeye ne dersin? Bu test, içini huzurla dolduracak o şeyi bulmana yardımcı olacak.

Hazırsan başlayalım👇

1. İlk sorumuzla başlayalım! Hangi aktiviteler sana en çok mutluluk ve huzur veriyor?

2. Peki, en son ne zaman gerçekten huzurlu hissettin?

3. Aşağıdaki kokulardan hangisi sana huzur veriyor?

4. Söyle bakalım, senin için günün en mutlu saatleri hangi saatler?

5. Başka insanlarla empati kurma konusunda ne kadar başarılısın?

6. Topluma veya çevrendeki insanlara yardım etme arzusu içinde var mı?

7. İç huzurunun bir rengi olsa ne renk olurdu?

8. Son olarak, aşağıdaki görsellerden hangisi sana kendini daha çok huzurlu hissettirdi?

Çorba dağıtımı

Çorba dağıtımı

Kalbinin iyilik için attığını biliyoruz bu yüzden sana kendini iyi hissettirip, içini huzurla dolduracak o şey; sokakta yaşamak zorunda kalan bireylere çorba dağıtımı yapmak. Bu iyiliği gerçekleştirebilmenin en iyi yollarından biri Şehrin İyi Hali projesine gönüllü olmak! Bu proje, ihtiyaç sahipleriyle iyiliksever gönüllüleri bir araya getirmek için başlatıldı ve her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm Türkiye’den üniversiteli gençleri, STK iş birlikleriyle düzenlenen sosyal sorumluluk projelerinde iyilik için harekete geçmeye çağırıyor! Sen de hemen başvuru yaparak, gönüllülük heyecanını hissedebilir ve içini huzurla dolduracak anları yaşamaya başlayabilirsin.

Kedi evi yapmak

Kedi evi yapmak

Kalbinin iyilik için attığını biliyoruz bu yüzden sana kendini iyi hissettirip, içini huzurla dolduracak o şey; sokak hayvanlarının hakları için çalışan HAYTAP ile sokakta yaşayan kediler için kedi evi yapmak. Bu iyiliği gerçekleştirebilmenin en iyi yollarından biri Şehrin İyi Hali projesine gönüllü olmak! Bu proje ihtiyaç sahipleriyle, iyiliksever gönüllüleri bir araya getirmek için başlatıldı ve her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm Türkiye’den üniversiteli gençleri, STK iş birlikleriyle düzenlenen sosyal sorumluluk projelerinde iyilik için harekete geçmeye çağırıyor! Sen de hemen başvuru yaparak, gönüllülük heyecanını hissedebilir ve içini huzurla dolduracak anları yaşamaya başlayabilirsin.

Kıyı temizleme

Kıyı temizleme

Denizler yaşasın diye harekete geçmeye hazırsın bu yüzden bu etkinlik tam da sana göre! Temiz bir gelecek için kıyı temizleme etkinliğine katılmak, sadece doğal güzellikleri korumakla kalmayacak, aynı zamanda içsel huzuru ve tatmini bulmana da yardımcı olacak. Bu iyiliği gerçekleştirebilmenin en iyi yollarından biri Şehrin İyi Hali projesine gönüllü olmak! Bu proje, ihtiyaç sahipleriyle iyiliksever gönüllüleri bir araya getirmek için başlatıldı ve her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm Türkiye’den üniversiteli gençleri, STK iş birlikleriyle düzenlenen sosyal sorumluluk projelerinde iyilik için harekete geçmeye çağırıyor! Sen de hemen başvuru yaparak, gönüllülük heyecanını hissedebilir ve içini huzurla dolduracak anları yaşamaya başlayabilirsin.

Aklın iyilikte, gönüllülükteyse Şehrin İyi Hali seni bekliyor.

Aklın iyilikte, gönüllülükteyse Şehrin İyi Hali seni bekliyor.

Sen de üye ol, binlerce gönüllü ve sivil toplum kuruluşuyla etkinliklerde yerini al. 

Detaylı bilgi için tıkla.