Görüş Bildir
Haberler
İç Çamaşırı Tercihine Göre 15 Erkek Kategorisi

İç Çamaşırı Tercihine Göre 15 Erkek Kategorisi

Merve Ç.
31.03.2015 - 15:17 Son Güncelleme: 31.03.2015 - 15:41

1. Çizgi romanlı boxer

1. Çizgi romanlı boxer

Kalın bel lastiği, elit elit kokan dokusuyla 'kızlar sırf donuma bakıp bana hasta olur' peşinde koşan erkek donu. Güvenilmez olurlar, bağlanmaktan korkmaları muhtemeldir. Genelde tek gecelik ilişkilerin adamı olurlar, bayat esprileri, içi boş karizmaları, altı boş birikimleri vardır. Uzak durulası.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Pahalı görünümlü ucuz slip

2. Pahalı görünümlü ucuz slip

Olabildiğince kalın bel lastiği olunca slip donun iyi bir şey gibi görüneceğini zanneden, 'nasıl olsa pantolon hiç çıkmıyor ki belinden boxer gibi görünüyor' diye düşünen erkeklerin tercihi. Sevişmeyi bilmeyen, kadınla vakit geçirmeyi beceremeyen, heyecanlı, iki lafı toparlayamayanların birinci tercihi. Siz bilirsiniz ama uzak durulası.

3. Çakma iç çamaşırı

3. Çakma iç çamaşırı

Havasından geçilmeyen, kızlar bana hasta edalarıyla dolaşan, sadece tipiyle, vücuduyla bir şeyler yapabileceğini zanneden, apaçi bozması erkeklerin ilk tercihi. Sorarsanız gümrük malı olduğunu iddia edeceklerdir. Piyasada 100-150 lira arası fiyatla satılan donu 10 liraya almalarını bir zafer edasıyla anlatacaklardır. Kaçın.

4. Retro don

4. Retro don

Fotoğraftaki arkadaşa çok yakıştığı kesin, ama öyle bir vücuda saman giyilse yakışır. Bunu kendi sevgilinizde düşünün ne demek istediğimi anlayacaksınız. Yanlardan taşan yağlar, donu kamufle eden kıllar ile bu don Türk erkeği üzerinde hiç de fotoda olduğu gibi durmayacaktır ama yine de gideri olan bir tercih.

5. Ergenlikten çıkamadım donu

5. Ergenlikten çıkamadım donu

'İçimdeki çocuk', 'ruh halim' vb. etiketlerle size satmaya çalışacaktır ama öyle değildir. Tamamen ergenlik kaynaklı bir tercihtir. Güzel olduğunu zannediyor olabilir, uyarın vazgeçmezse kaçın. Tezcanlı, acemi, çocuksu, beceriksiz ve kendini beğenmiş olurlar.

6. Paçalı don

6. Paçalı don

Sevgilinizin yaşı 50-60 arasındaysa uygun olabilir. Bu yaş aralığının altındaki her yaş için saçma bir tercihtir. Seksi desen değil, sağlıklı desen değil, çekici desen değil, kısacası hiçbir şey değil. Ağırkanlı, heyecansız, monoton, tekdüze tiplerin vazgeçilmezi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Ucuz pazar boxer'ı

7. Ucuz pazar boxer'ı

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Sırf boxer giyiyor olmak için giyenlerin tercihi. Zevksiz, tatsız, kültürsüz erkeklerin, haliyle Türk erkeklerinin ilk tercihi. Hem boxer giyiyorsun, hem de sadece 3.5 lira veriyorsun daha ne? İlk buluşmada ucuz dürümcüye gitmek en büyük zevkinizse takılın derim.

8. Komikli boxer

8. Komikli boxer

En uzak durulası tip. Boktan bir espri anlayışı, büyük ihtimalle hayatına giren ilk kız oluşunuz, vb. sebeplerle zaten ikinci haftadan sonra kaçacak yer arayacaksınız. Kesinlikle bu basit, yavan arkadaşlara prim vermeyin.

9. Asker donu

9. Asker donu

Derhal uzaklaşın diyeceğim ama belki askere gidiyordur bilemedim. Ne sebeple olursa olsun böyle bir çirkinliği hayatınıza sokmaya kimsenin hakkı yok. Uyarın, değiştirmiyorsa salın gitsin.

10. Beyaz slip

10. Beyaz slip

Sağlıklı, spermler için iyi, vb. sebeplerle hala gözümüze sokulan ucube! Bunu giyen erkeğin size verebileceği hiçbir şey yoktur. Ne cinsellik, ne kültür, ne bilgi, ne birikim, hiçbir şey. Ama ben zaten düz bir hayat seviyorum diyorsanız son karar yine de sizin.

11. Fantastik don

11. Fantastik don

Böyle kedili, kaplanlı, köpekli ilginç don sahibi erkekler fena değildir ama ukaladır, yorucudur, kendini beğenmiştir. Sürekli bir sana kalmadım havası içindedirler, özgürlüğüme düşkünün ayağıyla aldatmaya meyilli olurlar, bırakıp gittiğinizde de ayaklarınıza kapanırlar. Dengesini bulabilirseniz ne ala, ama yok bulamıyorsanız zorlamayın. Bırakın uçsun özgür kuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Geniş paçalı upuzun boxer

12. Geniş paçalı upuzun boxer

Ucuz pazar boxer'ının bir tık üstü. Nispeten daha iyi bir tercih ama yine bir özelliği, çekiciliği yok. Genellikle orta yaş erkeklerin en çok tercih ettiği don türü. Heyecandan uzak, nispeten dengeli, dalgasız, rutin bir hayatı hak ettiğinizi düşünüyorsanız bu adamlar size göre.

13. Rengarenk boxer

13. Rengarenk boxer

Hem yapısı, hem dokusu, hem duruşu ile en iyi seçim diyebiliriz. Kendine güvenli, esprili, olgun ve zevkli erkeklerin tercihi bunlar oluyor genelde. İllaki bu kadar rengarenk olmasına da gerek yok genel olarak ortalamanın üzerinde bir tercih. Bulursanız kaçırmayın.

14. Aşırı küçük slip

14. Aşırı küçük slip

Biraz ürkütücü. Eğer böyle bir vücudu varsa, kendine aşırı güvenliyse, kararlarının arkasında duran, kararlı bir tipse kabul edilebilir. Ama sırf giymek için giyiliyorsa çok fena.

15. Panter desenli don

15. Panter desenli don

'Belki sevişirim' donu olabilecek bir seçim. Belki özel gecelerinizde, özel günlerde keyifli bir tercih olabilir ama gündelik kullanımda tercih ediliyorsa bi düşünün derim.

?

?

Buna yorum yapamayacağım, Türk erkeğinin sınırlarının çok ötesinde bir tercih. Hiçbir Türk erkeğinin bunu giyebileceğini zannetmiyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

??

??

KAÇIN, böyle saçma bir şey olamaz. Hortumun yarısı da boştur ayrıca, emin olabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
88
37
32
17
17
14