Görüş Bildir
Haberler
Hoşlandığın Kişinin Burcunu ve Kendi Burcunu Seç, İlişkinizin Ömrünü Söyleyelim!

Hoşlandığın Kişinin Burcunu ve Kendi Burcunu Seç, İlişkinizin Ömrünü Söyleyelim!

Hoşlandığın kişinin burcunu ve kendi burcunu seç, ilişkinizin ömrünü söyleyelim!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce hoşlandığın kişinin burcunu seçer misin?

Şimdi de kendi burcunu seçer misin?

Sizin ilişkiniz sadece 4 ay sürebilir!

Sizin ilişkiniz sadece 4 ay sürebilir çünkü ilişkileri devam ettirmek anlamında çok başarılı olamayacaksınız. Birbirinize pek uyumlu değil ve üstelik birbirinizin isteklerini karşılayabilecek iki kişi değilsiniz.

Sizin ilişkiniz en fazla 1 yıl sürebilir.

Sizin ilişkiniz zorlayarak 1 yılı bulabilir. Çok kez ayrılabilir ve çok kez de barışabilirsiniz. Bu ilişkiyi devam ettirmek için büyük nedenlere ihtiyacınız var.

Sizin ilişkiniz en fazla 7 gün sürebilir.

Sizin ilişkiniz en fazla 7 gün sürebilir. Üzgünüz ama sizden olmaz. Çok zor ve çatışmalı bir ilişki bu. Birbirinizi yormanın bir anlamı yok.

Sizin ilişkiniz en az 2 yıl sürebilir.

Sizin ilişkiniz en az 2 yıl sürebilir. Size bağlı olarak da artabilir. Düzen seven insanlarsınız ve sevince her şeye katlanabilirsiniz.

Sizin ilişkiniz en az 10 yıl sürebilir.

Sizin ilişkiniz en az 10 yıl sürebilir. Bu ilişki kesinlikle evliliğe gider. Çünkü tam olarak ruh eşisiniz. Birbirinizin eksiklerini kapatabilir ve birbirinizi daha da yükseltebilirsiniz. Siz güçlü bir çiftsiniz.

Sizin ilişkiniz en az 8 yıl sürebilir.

Sizin ilişkiniz en az 8 yıl sürebilir. Sizin ilişkiniz de evliliğe giden evliliklerden biri olabilir. Bunu sağlayacak tek bir taraf var. Eğer gerçek uyumu ve netliği kazanırsanız tam olarak ruh eşisiniz demektir.

Sizin ilişkiniz en fazla 25 gün sürebilir.

Üzgünüz sizin ilişkiniz en fazla 25 gün sürebilir. Belki çok bile süre verdik. Sizin birbirinize tahammülünüz çok fazla olacağını sanmıyoruz. Çünkü hem zıtsınız hem de karmaşık. Bu ilişki ikinizi de çok fazla yıpratır.

Sizin ilişkiniz en fazla 5 ay dürebilir.

Sizin ilişkiniz en fazla 5 ay sürebilir. Birbirinizi tanır, vakit geçirir ve sonra hayatınıza devam edersiniz. Siz 6. aya girdiğinizde birbirinizden kurtulmak için yollar arayacaksınız.

Sizin ilişkiniz en fazla 8 ay sürebilir.

Sizin ilişkiniz en fazla 8 ay sürebilir. Tam ilişki oturdu derken, geçmiş konular çok sık önünüze gelmeye başlayabilir. Unutamadığınız ve hala anılarını sakladığınız eski defterlerin açılmasıyla ilişki sonu görür.

Sizin ilişkiniz en az 5 yıl sürebilir.

Sizin ilişkiniz en az 5 yıl sürebilir. İsteğe bağlı evlilikle taçlanacak bir ilişkisiniz. Eğlencenin odak olduğu ve arkadaşlıktan ilişkiye dönen bir ilişki olabilir. Bu da temellerin sağlamlığını ortaya çıkartır.

Sizin ilişkiniz en fazla 3 yıl sürebilir.

Sizin ilişkiniz en fazla 3 yıl sürebilir. Güzel başlayan ve bir tarafın çok aşık olmasıyla devam eden bir ilişkidir. İlginin kaybolmasıyla aşk da sevgi de söner.

Sizin ilişkiniz en az 12 yıl sürebilir.

Sizin ilişkiniz en az 12 yıl sürebilir. Evlilik, çocuk, torun... Bu ilişki de her şey var. Anlayışın temel aldığı ilişkide ikiniz de gerekli gayreti gösterirseniz mükemmelliği yakalayabilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
52
15
11
11
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın