Görüş Bildir
Haberler
Hopa'da Selde Kaybolan 4 Yaşındaki Taha'nın Babasının Yürek Burkan Feryadı...

Hopa'da Selde Kaybolan 4 Yaşındaki Taha'nın Babasının Yürek Burkan Feryadı...

Onedio Medya
26.08.2015 - 12:34 Son Güncelleme: 26.08.2015 - 14:58

Hopa'da meydana gelen sel felaketinde kaybolan 4 yaşındaki Taha Su'nun, evinden yakınları ile birlikte itfaiye aracına alındıktan sonra, aracın devrilmesi sonucu sel sularına kapılarak kaybolduğu öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sundura mahallesinde yaşanan olayda, aşırı yağış nedeniyle Su ailesinin yaşadığı ev tehdit altına girince aile itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Ev sakinleri, kısa süre sonra gelen itfaiye aracına bindirildi. Ancak evden uzaklaşan itfaiye aracı dereye girince devrildi. Bu sırada araçta bulunan 4 yaşındaki Taha Su, dere sularına kapılarak kayboldu. Baba Erkan Su’nun da itfaiye hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

'Beni kimse dinlemedi...'

Acılı baba, 'Ben iki senedir buradaki menfezle ilgili şikayetlerde bulundum, beni kimse dinlemedi. Burada bir ihmal var, bu ihmale neden olan belediye yetkililerinden şikayetçiyim. İki elimde yakalarında olacak. Benim oğlum gündüz vakti gitti. Benim oğlum gitti, benim oğlum artık yok, bana bunu kim anlatır. Eşim, çocuğum evden çıkmak isteyince itfaiye aracı gelmiş. İtfaiye aracına binmişler. Daha sonra araç  devrilmiş, Oğlum derenin içine düşmüş. Benim oğlum gitti” diye konuştu.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0