Görüş Bildir
Bakan Yardımcısından Emniyet Müdürüne: “Masanda Benim Fotoğrafım mı Var?”
Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde yaşanan Ayhan Bora Kaplan depreminde yeni bir perde açıldı. Sabah Gazetesi, emniyet içinde bir grubun siyasileri yargı kararı olmadan takip ettiğini iddia etmiş, emniyet ise iddiaları yalanlamıştı. Gazeteci İsmail Saymaz, Adalet Bakanı Yardımcısı Akın Gürlek’in, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını yazdı.
16 Mayıs Perşembe Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. İşte 16 Mayıs Perşembe akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Reklam
28 Şubat Davasından Tutuklu Generallerin Cezası Kaldırıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Şubat davası hükümlüsü eski generaller Çevik Bir, Çetin Doğan, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri, Yıldırım Türker, Cevat Temel Özkaynak ve Aydan Erol'un da aralarında bulunduğu 14 hükümlünün kalan cezalarını kaldırdı.
Reklam
Reklam
Kobani Davasında Tahliye Kararı Verilen Gültan Kışanak Cezaevinden Çıktı
Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan Kocaeli 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Gültan Kışanak, Kobani davasında verilen tahliye kararı sonrası tahliye edildi. Cezaevi önünde açıklama yapan Kışanak, 'Bizim aslında tahliyeye değil, özgürlüğe ve barışa ihtiyacımız var' dedi.
Reklam
Diyarbakır ve Mardin’de Yürüyüş ve Toplantılar Yasaklandı
Mardin Valiliği, 16- 20 Mayıs arasında kent genelinde açık alanlarda toplanma, yürüyüş ve basın açıklaması gibi eylemlerin yasaklandığını duyurdu. Diyarbakır Valiliği de gösteri yürüyüşü, açık ve kapalı yer toplantıları ile her türlü protesto eyleminin 20 Mayıs'a kadar yasaklandığını duyurdu.
Reklam
Seks Fantezisi Ölümle Bitti: Seks Sırasında Boğaz Sıkma Fantezisi Yüzünden İngiliz Manken Hayatını Kaybetti
İngiltere’de 26 yaşındaki manken Georgia Brooke, 3 Şubat 2022'de sevgilisi Luke Cannon ile seks yaptığı sırada boğularak hayatını kaybetti. Seks sırasında ‘boğma’ fantezisi yapan çiftin eğlencesi felaketle sonuçlandı. Cannon, sevgilisi Georgia Brooke’u hastaneye götürdü ancak hastane polisi kendisi ile konuşmadan hastaneden kaçtı. O günden sonra cinayet soruşturması başlatıldı. Şimdi ise Cannon, ormanlık alanda intihar etmiş olarak bulundu.
Reklam