Görüş Bildir
Haberler
Hindistan'da Bulunan 10.000 Yıllık Mağara Resimleri Ufoları mı Tasvir Ediyor?

Hindistan'da Bulunan 10.000 Yıllık Mağara Resimleri Ufoları mı Tasvir Ediyor?

Arslan Ural Karabağlı
17.12.2014 - 13:28 Son Güncelleme: 20.12.2014 - 11:14

'Antik çağda uzaylılar tarafından ziyaret edildik mi?' sorusuna bir yanıt daha Hindistan'dan geldi. Resimler oldukça açık. Ama ikna olmak başka bir mesele...

İşte o resimler:

Kaynak: http://timesofindia.indiatimes.com/in...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

Hindistan'ın saygın gazetelerinden Times of India'ya konuşan Bhagat, 'Bulgular, tarih öncesi çağlarda yaşayan insanların başka gezegenlerden gelen varlıklar gördüklerini ya da bunları hayal ettiklerini düşündürüyor ki bu durum kamuoyunda ve araştırmacılar arasında fazlasıyla merak uyandırıyor.' dedi.

2.

2.

Bhagat, 'Daha fazla bulguya ulaşabilmek için kapsamlı araştırmalar yapılması gerekiyor. Ancak Chhattisargh'da bu kapasitede bir uzmanımız bulunmuyor' dedi.

3.

3.

Hindistan'da Chhattisargh eyaleti kültür ve arkeoloji idaresi, Charama bölgesinde bulunan 10 bin yıllık kaya resimleri konusunda NASA ve Hindistan Uzay Araştırma Ajansı ISRO'dan yardım istemeye hazırlanıyor.

4.

4.

Arkeolog J.R Bhagat'a göre resimlerde 'Hollywood ve Bollywood filmlerinde görülen uzaylı figürleri' yer alıyor. Resimler Raipur kentine 130 km mesafedeki Chandeli ve Gotitola köyleri yakınındaki mağaralarda bulundu.

5.

5.

Mağaraların bulunduğu köylerde yaşayan halk arasında farklı inanışlar mevcut. Halkın küçük bir bölümü bu resimleri kutsal kabul ederken, büyük bir kısmı da nine ve dedelerinden duydukları 'Rohela insanları' ile ilgili hikayeleri hatırlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

Buna göre Rohela yani 'küçük olanlar' disk şeklinde uçan bir araçla gökyüzünden geliyor ve her gelişlerinde köylerden bir ya da iki kişiyi beraberlerinde götürüyorlardı. Götürülenler ise bir daha geri gelmiyordu.

7.

7.

Kaya resimlerinin geçen onca zaman içinde çok az zarar görmüş olmalarını, doğal kök boyalarıyla yapılmalarına bağlayan J.R Bhagat, 'Ellerinde silah benzeri nesneler tutan bu garip figürlerin, yüz hatları belirgin değil. Özellikle burunları ve ağızları görünmüyor. Bu imgelerin tarih öncesi insanların hayal gücünden kaynaklandıkları ihtimalini yok sayamayız ama genellikle böyle şeyler insanların hoşuna gider' dedi. 

 Bu tip tarih öncesi kaya betimlemelerinin bilim-kurgu filmlerindeki uzaylılarla büyük benzerlikler taşımasını bir tesadüf olarak nitelendiren Bhagat, 'Yelpaze şeklindeki antenler ve üç ayaklı araçlar, UFO'lara gerçekten çok benziyor' diye ekledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
8
8
5
4
3
2