Görüş Bildir
Haberler
Her Şeyin Üstesinden Kolaylıkla Gelenlerin Basit Ama Etkili 11 Sırrı

Her Şeyin Üstesinden Kolaylıkla Gelenlerin Basit Ama Etkili 11 Sırrı

Sinem Poyraz
01.07.2015 - 13:49 Son Güncelleme: 01.07.2015 - 17:27

1. Ne zaman onlara ihtiyaç olsa anında olay yerinde biterler.

Onlar bir bakıma kötü gün dostudurlar da. Ne zaman ihtiyacınız olsa aramanız gereken ilk insanlardan oldukları için hiçbir yere gecikmezler ve onlara ihtiyacınız olduğunda kesinlikle önemserler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Hiçbir şeye ikinci kez bakmazlar.

Çünkü onlar için her şey o anın içindedir; asla canı istedikleri için telefonları ertelemez ya da 'sonra hallederiz' demezler. Önlerinde ne varsa o ana aittir ve yapılmak zorundadır.

3. Notları, onların evrenidir.

Her şeyde plan yapmayı ve planlar hakkında not almayı ertelemezler veya buna üşenmezler. Ufak hatırlatıcı kelimeler dahil, hayatlarını liste halinde düzenleyerek asla yarı yolda kalmazlar.

4. Not almaktan çekinmedikleri gibi, planlarından da asla şaşmazlar.

Onlar için pratik de teori kadar önemlidir. Not aldıkları hiçbir şeyi es geçmezler ve hayata geçirirler. Zaten geçirmiyor olsalar, ancak hayalkırıklığı olarak anılırlardı :)

5. Hayır demeyi bilirler.

Uygun zamanda uygun yerde 'hayır' diyebilmek, bir yetenektir. Her işin altından kalkmak için bazen de hayır diyebilmek gerekir. Onlar 'hayır' diyebilmenin ustasıdır.

6. Asla aynı anda birden çok iş yapmazlar.

Çok yönlü bir çalışan olmak, her zaman iyi değildir. Bu insanlar o an ne yapılacaksa onu yapıp; başka işleri o anın içine sıkıştırmazlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Mütevazilikten vazgeçmeleri mümkün değildir.

Onlar, hiçbir zaman bu dünyadaki en zeki ve başarılı insan olduklarını iddia etmezler. Her zaman çevrelerindeki insanların yeteneklerini ve fikirlerini göz önünde tutarlar.

8. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederler.

Gelişmeleri takip ederler ki her işe yetişecek yetenekleri de gelişebilsin. Son çıkanlardan her zaman haberdardırlar. Bu yüzden de size alternatif çözümler üretmede başarılılar.

9. Her duruma karşı tetiktedirler.

Onlara sinsi değil ancak uyanık denebilir. Her türlü tehlikeyi önceden sezip duruma hazırlanmakta oldukça başarılıdırlar.

10. Karamsar oldukları tek bir an yoktur.

Hayatın tüm zorluklarına gülümseyerek yaklaşırlar ve iç karartacak ihtimallerden söz etmezler. Bu yüzden de yanınızda hep olsunlar istersiniz.

11. Yardım istemekten çekindikleri görülmemiştir.

Onlar asla utanma-çekinme gibi kaygılarla zor durumlarda hiçbir şey yapmadan beklemeyi tercih etmemişlerdir. Her zaman yardıma ve ekip çalışmasına açıktırlar. Bu yüzden de hayatta altlarından kalkamayacakları hiçbir iş yoktur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siz bunları yapmakta ne kadar başarılısınız?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
1
0
0
0