Görüş Bildir
Haberler
Her Kadının Telefonunda Kesinlikle Olması Gereken 15 Muhteşem Uygulama

etiket Her Kadının Telefonunda Kesinlikle Olması Gereken 15 Muhteşem Uygulama

Dale Cooper
02.08.2017 - 16:10

Yükselen teknolojiyle beraber elimize aldığımız akıllı telefonlar artık hayatımıza birtakım küçük katkılardan öteye gitmeye başladı. Binbir çeşit uygulamayla gündelik yaşantımıza her gün farklı bir kolaylık sağlıyorlar. 

Bunca çeşit uygulama içerisinde kadınların gündelik yaşantısına birkaç küçük kolaylık sağlayabilecek uygulamalara şöyle bir göz atalım! 🔍 💋

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Think Dirty

1. Think Dirty

Think Dirty almayı düşündüğünüz kozmetik ürünlerini, tarama yolu ile bütün içeriklerini gösterme imkanı tanıyor ve bu sayede almak istediğiniz ürünün içeriğindeki zararlı maddelerin yoğunluğunu ve azlığını görmüş oluyorsunuz.

2. L'Oreal Makeup Genius

2. L'Oreal Makeup Genius

L'Oreal Makeup Genius ile gerçek zamanlı bir makyaj simülatörünün tadına varmak mümkün! Kullanıcılar bu uygulama sayesinde birçok ürünü yüzlerinde görebiliyor ve deneme imkanına sahip olmuş oluyorlar.

3. Beautiful Me

3. Beautiful Me

Beautiful Me eklediğiniz fotoğraflarla cilt tonunuzu analiz ederek size uygun bakım, makyaj ve saç önerileriyle yenilikler için kafa karışıklığınızı yok etmeye çalışıyor.

4. Stylebook

4. Stylebook

Dolabınızda bir düzen yaratmak için Stylebook birebir! Bu uygulama sayesinde kıyafetlerinizi düzenleyebilir ve hangi parçanın hangi parçayla daha iyi gideceği konusundaki kararsızlığınıza son verebilirsiniz.

Adeta dolabınızı yanınızda taşıyan bu uygulama alışveriş yaparken de size büyük destek oluyor.

5. Pepapp

5. Pepapp

Bu uygulama kişisel bir adeta takvimi oluşturarak, adet döngüsünün yaklaştığı dönemlerde kullanıcıya haber vererek bu döngüye hazırlıksız yakalanmamasını sağlıyor.

Pepapp regl ve ovülasyon günlerini takip ederek, bu günlerde eğlendirici ve bilgilendirici tavsiyeleriyle daha eğlenceli günler geçirme imkanı sunuyor.

Beklediğiniz mesajı kimse atmıyorsa Pepapp'in sürekli tatlı mesajlar attığına emin olabilirsiniz! 😋

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Check Yourself!

6. Check Yourself!

Meme kanserinin önemine dikkat çekmesiyle beraber Check Yourself! uygulaması kadınlara meme kanserine karşı gerekli tetkikleri düzenli olarak yaptırmaları için aylık hatırlatmalar da bulunuyor. 

Çünkü önce sağlık! ❤️

7. myPill

7. myPill

myPill doğum kontrol hapı kullanan kadınlara düzenli olarak haplarını almaları için hatırlatmalarda bulunmakla beraber adet döngünüzü de takip ederek gündelik yaşantınızı kolaylaştıracak önerilerde bulunuyor.

8. Formda Kal Türkiye

8. Formda Kal Türkiye

Sağlık Bakanlığı'nın uygulaması olan Formda Kal Türkiye ile kendi değerlerinizi kaydederek şahsınıza uygun sağlık ve form planı için önerilerde bulunmakla beraber günlük kalori alımları için takip imkanı sağlıyor.

9. AQUALERT

9. AQUALERT

Su içmeyi hep unutuyorum diyorsanız, imdadınıza AQUALERT yetişiyor! Bu uygulama günde içmeniz gereken su miktarını hatırlatmakla beraber su takibi sunarak vücudunuza iyi bir su dengesi için yardımcı oluyor.

10. 7 Minute Workout for Women

10. 7 Minute Workout for Women

7 Minute Workout for Women sunduğu birbirinden farklı egzersizler modelleri ile artık her yerde egzersiz yapmak çok basit ve maliyetsiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Meditasyon

11. Meditasyon

Türkçe bir uygulama olan Meditasyon birbirinden farklı 'Hemen Başla' programlarıyla evde, ofiste, yolda kulaklığını takarak daha sakin ve dingin bir hayata geçiş yapmak için beden, nefes, uykuya hazırlık ve stresi rahatlatma gibi odak noktalarıyla birçok problemi çözmeye yardımcı oluyor.

12. Nike+ Training Club

12. Nike+ Training Club

Her zaman, her yerde antremanlı olmaya yardımcı olacak diğer bir uygulamaysa Nike+ Training Club! Bu uygulamadaki kuvvet ve dayanıklılıktan hareket kabiliyeti ve yogaya kadar tüm vücudu çalıştıran 150'dan fazla ücretsiz antrenmanla forma girmek artık çok kolay.

13. Awesome Note 2

13. Awesome Note 2

Yapılacaklar, alışveriş listeleri, notlar ve fikirler...

Awesome Note 2 uygulamasıyla tüm bunları bir araya toplayarak organize etmek mümkün. Aynı zamanda uygulama seyahat notlarından fotoğraf albümlerine kadar geniş bir kategori yelpazesine sahip.

14. Field Trip

14. Field Trip

Seyahatlerinizde daha planlı ilerlemek istiyorsanız ihtiyacınız olan tek şey Field Trip! Haritalardan rotalara, yer ve tarihi bilgilere kadar her şeyi bulmak mümkün. Field Trip ile bilmediğiniz yerlerde artık kaybolmak söz konusu bile değil.

15. CamScanner

15. CamScanner

İş dosyalarınızı her zaman telefonunuzda taşımak için imdadınıza CamScanner yetişiyor. Belge tarama ve pdf hazırlama başta olmak üzere birçok özelliğiyle ofis dışındayken de her şeye ulaşmak mümkün.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
811
282
76
71
66
61
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sanem D

Pepapp gerçekten mükemmel bir uygulama. Kesinlikle tavsiye ederim, gününüzü güzelleştiriyor çoğunlukla^^

ysmn

valla kızlar diğer uygulamaları bilmem ama pepapp uygulamasını bende kullanıyorum çok memnunum sizde indirin kullanın kullandırın :)

JOY ENE

Pepapp guzel