Görüş Bildir
Haberler
Her Kadının Mutlaka Okuması Gereken Burçlara Göre Gelinlik Rehberi

etiket Her Kadının Mutlaka Okuması Gereken Burçlara Göre Gelinlik Rehberi

Öykü Parlak
29.12.2015 - 11:19

İlişkilere yaklaşım, iş hayatı, sosyal çevre, beslenme şekli.. Hayatımızın her alanında, sahip olduğumuz burcun özelliklerini yansıtıyoruz. Bu kez de ünlü gelinlerin gelinlik seçimlerinden yola çıkarak burçlara göre gelinlik seçimini inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç Burcu

1. Koç Burcu

Keskin ve kararlıdır. İddialıdır. Hayatının her alanında kazanan olmak ister. Sosyal çevresinde, çekiciliği ve kararlı oluşlarıyla tanınır.  Salona girdiği an tüm gözlerin ona dönmesini ister. İddialı fakat sade ve zarif gelinliğiyle herkesi kendine hayran bırakır.

2. Boğa Burcu

2. Boğa Burcu

Kendisine olan güveni en üst düzeydedir. İlişkisinde saygıya çok önem verir. Bitmek bilmeyen bir enerjiye sahiptir. Bu yüzden düğün günü bu enerjisine uyum sağlayacak, rahat fakat çekici bir gelinlik seçecektir.

3. İkizler Burcu

3. İkizler Burcu

Her konuda bir fikri ve birikimi vardır. Zihni ve bedeni sürekli hareket halindedir. Kıvrak zekalarıyla girdikleri her ortamda dikkatleri üzerine çeken ikizler kadını, gelinlik seçiminde de hareketli modelleri tercih edecektir.

4. Yengeç Burcu

4. Yengeç Burcu

Zerafetini ve çekiciliğini kırılgan yapısından alan yengeç kadını düşünceli ve naiftir. Hüzünlü ve içten bakışları herkesi etkiler. Hayatının her alanında hüküm süren bu zerafeti gelinlik seçimine de yansıtacaktır.

5. Aslan Burcu

5. Aslan Burcu

Yaşama sımsıkı sarılmıştır. Eğlenmeyi çok sever ve ne olursa olsun kimsenin onu üzmesine izin vermez. Üzülse de belli etmez çünkü aslan yenilgiyi kabul etmez ve yıkılmaz!

İlgi odağı olmayı çok sever bu yüzden düğünden 1 yıl sonra bile konuşulacak bir gelinlik seçer.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak Burcu

6. Başak Burcu

Sadeliğin ve zarifliğin tam olarak karşılığıdır başak burcu kadını. Hayatlarındaki düzeni ve titizliği giyim stiline de yansıtmışlardır. Bir prenses gibi sade ve zarif olmak yaşam tarzlarıdır. Dolayısıyla kendisi gibi sade, çok gösterişli olmayan ancak kaliteli bir gelinlik seçecektir.

7. Terazi Burcu

7. Terazi Burcu

Hayranlık uyandırmaya ve ilgi çekmeye bayılır. Bir ortama girdiğinizde delici bakışları ve güzel kahkahasıyla bir teraziyi hemen tanıyabilirsiniz. Pahalı ve iddialı şeyleri sever. Bu yüzden gelinliği mutlaka kendisini belli edecektir.

8. Akrep Burcu

8. Akrep Burcu

Tutkulu hali ve gizemli tavrıyla insanları saniyeler içinde büyüleyen akrep burcu giyim tarzında da son derece iddialıdır. Çok ciddi bir toplantıya bile giderken bile kıyafetine bir seksilik katmazsa rahat edemez. Mutlaka vücut hatlarını belli eden ve sizi büyüleyen bir gelinlik seçecektir.

9. Yay Burcu

9. Yay Burcu

Özgürlüğüne düşkün, cesur ve yeniliği seven yay burcu çuval bile giyse kıyafete kattığı ufak detaylarla dünyanın en çekici kadını olmayı başarır. Nefes kesici yay kadını gelinlik seçiminde de bu özelliğini koruyacaktır.

10. Oğlak Burcu

10. Oğlak Burcu

Her gün farklı bir dünyasını keşfedersiniz. İstediğini elde edene kadar gece gündüz demeden çabalar ve sonunda mutlaka istediğini alır. Dışarıdan bakıldığında soğuk ve mesafeli görünse de zaman geçtikçe içindeki iyilik meleğini tanırsınız. Gelinlik seçiminde sade fakat iddialı olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova Burcu

11. Kova Burcu

Bağımsızlığın ve özgürlüğün sembolüdür kova. Onun fikrini değiştirmek ve herhangi bir şeye ikna etmek çok zordur. Aksesuarlara bayılır. Cesur seçimlerden kaçmaz. Onun için renksiz bir hayat da renksiz bir kıyafet de düşünülemez. Bu yüzden gelinliğine de renkli bir tat katacaktır.

12. Balık Burcu

12. Balık Burcu

Gerçek bir romantiktir. Naif, duygusal ve düşünceli kişiliğiyle her insanın hayatında bir balık kadını mutlaka olmalıdır. Konforsuz kıyafetlerden hoşlanmaz. Gelinlik seçiminde de kendisi gibi zarif ve iç ısıtan bir model seçecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1479
296
230
92
89
85
37