Görüş Bildir
Haberler
Her Halinizden Başak Burcu Olduğunuzu Fazlasıyla Belli Edecek 20 Özellik

etiket Her Halinizden Başak Burcu Olduğunuzu Fazlasıyla Belli Edecek 20 Özellik

Pelik Süper
23.03.2015 - 19:03 Son Güncelleme: 06.09.2017 - 18:42

Kime başak burcuyum deseniz anında gelecek mükemmelliyetçi, titiz, düzenli, farklı! kombosuna artık alışmışsınızdır. Gerçekten bu sizsiniz. 

Bunun yanı sıra fazlasıyla ilginç ve çekici olduğunuzu bilip içten içe bununla gururlanıyorsunuz biliyoruz. 

Bir işin içinde siz varsanız, kafamız rahat.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu ne tertip, bu ne düzenlilik.

Kafanızın içi bile dağınık değil.

Yeter ki her şey güzel bir dizayn içinde dursun. Temiz olması çok da önemli değil, yeter ki düzenli olsun. Yoksa rahat edemezsiniz ki? Ders çalışmadan önce masasını toplamaya başlayıp 5 saatini bununla harcayan, derse vakit bırakmayan siz değil misiniz?

2. İstediğiniz her şeyi, ağzınıza geldiği gibi söyleyivermek nasıl bir his?

tinypic.com

Karşınızda biri saçmalayıp duruyorsa, onu sakince dinlemeniz ne mümkün? Yapıştırırsınız lafı. Bu sebeple zekası size uymayanlar sizi pek sevmez, onları ince ince iğnelediğiniz için. 

Açık sözlülükte cabası, 'o saç sana hiç olmuş mu ya?' deyiverirsiniz.

3. Tanımadıklarınız amma da mesafeli biri der, sizi bir tek sevdikleriniz doğru bilir.

Soğuk duruşunuz aslında kıvrak zekanızdan ve yapay samimiyete tahamülünüz olmadığından. Bir bilseler içinizdeki o merhametli tarafı.. 

Egonuz ulaşabileceği en güzel seviyede, bu da sizin farkınız gibi aslında.

4. Hayattaki dik duruşunuzla fazlasıyla gerçekçisiniz, size kimse hikaye anlatmasın.

Tabi ki siz de hayal kuruyorsunuz fakat Polyanna kıvamına gelmeden frene basmak sizin işiniz. Bu yüzden herkes planlarını size soruyor, çünkü o albenili kısmını görmezden gelip asıl görülecek yere bakabilen sizsiniz. Sizi analitik düşünceden koparıp hayal dünyasına sürüklemek isteyenler biraz avcunu yalasın. Saçmasapan hayallerin peşinden koşmak hiç sizlik bir şey değil.

5. Siz yapıyorsanız, mükkemel olmak zorunda.

Ne çok mükemmelliği arıyorsunuz. Bir yere not karalarken bile kalite odağınız en üst seviyede. 'Öylesine' yapıyor olsanız bile bir işi, tüm becerilerinizi kullanmayı seçersiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sakın onlara yalan söylemeyin

Karşınızda hem çok zeki, hem de lafını hiç esirgemeyen bir başak var. Vallahi yalanınızı alıp yüzünüze çarpar, hiç çekinmez.

7. Sanatın her alanı, edebiyatın her satırı sizden sorulur.

s325.photobucket.com

En güzel filmleri de siz bilirsiniz. Daha bizim duymadığımız müzikleri de siz keşfetmişsinizdir. Bunun dışında sanatın her çeşidine de büyük bir saygı duymak sizin işiniz.

8. Çok tatlısın, güzelsin, sabırlı mı baban senin?

Sabretmeyi kimseden öğrenecek değilsiniz. İçinizde kocaman bir sabır topuyla doğmuşsunuz çünkü. Sonucunda açıksözlülüğünüz devreye girecek olsa bile kolay kolay kimse sizin gibi sabredemez.

9. Kendinizi anlatmayı çok seviyorsanız nolmuş yani?

s1288.photobucket.com

Farklı ve zeki insanlarsınız sonuçta. Yaşadığınız şeyler haliyle değişik. Bu sebeple bol bol kendinizle ilgili bir şeyler anlatıyorsanız bize de dinlemek düşer.

10. İlk hedefiniz = beğenilmek ve sevilmek

Siz sevilmeyi çok seviyorsunuz. Takdir edilmek ve beğenilmek ise size dünyaları bağışlamak gibi. Belki de siz sevginizi aşırı belli edemediğinizden, gelen her sevgiye mükemmel bir ev sahipliği yapıyorsunuz. Takdir edildiğinizde de yaşadığınız gurur tamamiyle sizin içinizde, kimse farketmiyor korkmayın 😋

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Küs bile olsanız sevdiklerinizin yardımına ilk koşan tabi ki sizsiniz!

Sizin sevginiz kocaman! Önüne hiç bir şey geçemez. Kin bile, nefret bile. Seviyorsanız ne olursa olsun içinizdeki o merhamet alevleniverir, bir telefonla koşup gidersiniz.

12. Asla hiç bir şeyi unutmazsınız!

Dedik ya; zeki bunlar. Atılan o kocaman kazığı da, yapılan o tatlı iyiliği de unutmaları imkansız. Yıllar sonra nasıl olsa unutmuştur diye karşılarına çıkmayın bence.

13. Detaylar sizin en sevdiğiniz yer

Analiz yapmak için bir sebebiniz olmasına gerek yok. Bir insanı gözlemleyerek neredeyse karakterine dair tüm ipuçlarını alabilirsiniz. Hayatınız gözlemleyerek geçiyor, o kadar olsun değil mi.

Aynı zamanda bir başak aklına bir şeyi taktıysa uzun uzun onu düşünür. Eğrisiyle doğrusuyla analizini yapar içinden. Ama zamanı gelmedikçe de asla söylemez.

14. Ya siz baya komiksiniz.

Yaptığınız espirilerde de burcunuzun esintisi var. Durup durup en komiğinden bir espiriyi patlatıverirsiniz. Ciddi ciddi dururken bile yapabiliyorsunuz bunu.

15. Farklı olduğunuzu fark etmeyen var mı?

Sıradan olmanız imkansız. En farklı fikirler sizden çıkar. Çok popüler şeyler pek ilginizi çekmez, kimsenin yapmadığı şeyleri yapmak düşüyor hep size. Zevkleriniz farklı, görünüşünüz farklı, bambaşka bir karaktersiniz işte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Para işleri dediğiniz nedir ki..

Sizin içinizde bir düzenleme, yoluna koyma robotu var. Bu tabii ki parayla olan ilişkinize de yardımcı oluyor. Hesabınızı bilirsiniz, diyelim ki bilemediniz; onu kapatmak için nerelerden kısacağınızı da bilirsiniz.

17. Mümkünse hayatınızda öyle büyük değişiklikler olmasın

Siz rutini seversiniz. Bu sebeple genelde çalıştığınız yerlerde uzun süre kaldığınız için kolayca yükselmek sizin elinizde. Bir anda başka şehirlere taşınmak, durduk yerde bir şeyleri kökten değiştirmek mi? Aman sizden uzak dursun.

18. Öyle güzel eğleniyorsunuz ki..

Ama siz o içip kusanlardan asla olamazsınız. Gece bitip eve geldiğinizde yürüyemiyor halde bile olsanız kendinize çekidüzen verip pijamaları çekip öyle uykuya dalarsanız. O kıyafetle uyuyanlara sizden selam olsun. Sizinle eğlenmek fazlasıyla güzel bir olay.

19. Başakların işlerine karışmaz mısınız?

Çünkü onlar bir işi en güzel ve en iyi şekilde sadece kendilerinin yapacağını düşünürler. İçlerindeki mükemmelliyetçi de buna yardım eder. Hem onun sizin işinize karıştığını hiç görünüz mü?

20. Bir işin ilerisini kolayca görebilirler. Onlara kulak verin.

Herkes akıl verir, ama başaklar sanki gelecekten gelmişçesine akıl verir. Zekasını kullanarak tüm detaylarıyla çoğu zaman sonucu görebilirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1807
748
339
98
48
43
35