Görüş Bildir
Haberler
Hepimizin Çok İyi Bildiği Ama Yüzünü Pek Bilmediğimiz 7 Ünlü Kişi

Hepimizin Çok İyi Bildiği Ama Yüzünü Pek Bilmediğimiz 7 Ünlü Kişi

Furkan İsmet Basu
27.02.2015 - 21:57 Son Güncelleme: 03.03.2015 - 03:03

Daha önce hazırladığım 10 kişinin ardından bulabildiğim 7 kişi daha sizlerle paylamak istedim. Daha önce görmediğiniz kişileri aramaya da devam edeceğim , önerilere açığım yorum kısmından yazabilirsiniz

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Box or Robot Head

1. Box or Robot Head

Lmfao grubunun yüzünü kliplerinde göremediğimiz bir üyesi. Gerçek yüzünü bulabilmek için dansların koreografisinin hazırlandığı çekimleri bile izledim. Umarım yanılmamışımdır ki sanmıyorum da. İşte yüzünü göremediğimiz her bi tarafı ayrı oynayan delikanlı Andrew Furr'un ta kendisi.

2. Iphonedo

2. Iphonedo

İnternette ki videolarıdan tanıyacağımız, ilk paylaşımımda en çok merak edilen kişilerden birisi olan (en çok merak edilen Fake Taxi idi aşağıda var o da) Iphonedo yani Faruk Korkmaz geçenlerde bir videoda yüzünü gösteren eğlenceli bir abimiz. Daha önceleri müzik gruplarında vokalistlik yapmış olması nedeniyle televizyonlarda yıllar önce görüp o zamanlar tanımadığımız eğlenceli ve oldukça espritüel bir kişilik.

3. Daft Punk

3. Daft Punk

Fransız müzisyenler olan Guy-Manuel de Homem-Christo ve Thomas Bangalter'in beraber kurdukları bir müzik grubudur. 56. Grammy Ödülleri'nde 5 dalda birden ödül almak için sahneye robot kıyafetleriyle çıkmışlardır.

4. Ms. Sara Bellum

4. Ms. Sara Bellum

Powerpuff Girls adlı çizgifilmin içinde yüzünü bir kere görebildiğimiz, senelerce bacaklarıyla haşır neşir olduğumuz ablamız. Bu da bir fan art ürünü olabilir yalnız televizyon yayınındaykiyle oldukça benzerler.

5. İyi Aile Robotu

5. İyi Aile Robotu

Kanal 7'de boy gösteren belki hayatımızda izlediğimiz en saçma ve en berbat dizi olan İyi Aile Robotu dizisinin babürü. Yıllarca içinde adam var mı yok mu diye forum sitelerinde tartışılmış yazıları okurken gülmekten kendilerini bulmam beni biraz zorladı inanın. Gerçek adı Naci Taşdöğen olan abimiz aynı zamanda Donald Duck'ın Türkiye'de ki tescilli sesidir. 

Biz seni Gemide filminde ki boksör halinle sevdik abi, babür halinle değil...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Taci

6. Taci

Usta oyuncu Metin Serezli'nin sesiyle dinledik yıllarca Sihirli Annem'de ki köpeği. Ne halt yediği için Dudu onu köpeğe çevirmişti hatırlamıyorum ama bir keresinde dizide tekrar insan olduğu ve yüzünü gördüğüm zaman buna inanamamıştım nedense kabullenememiştim hatta.

7. +18 Fake Taxi

7. +18 Fake Taxi

En çok merak ettiğiniz kişi(ler) olan Fake Taxi serilerinin her birisinde aynı kişinin olmadığını anlamak zor olmasa gerek. Bu fotoğrafta UKAP yılın stüdyosu ödülünü bu abimize verdiklerine göre bi bildikleri vardır elbet (!). Meraklısına söyleyeyim UKAP'ın açılımı UK Adult Produrcers'dır. Artık aklınıza ne gelirse beni de günaha soktunuz gençler :(

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
12
12
7
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vahit Parlak

hoş...