Görüş Bildir
Haberler
Hayatın Sırrını Çözmüş İnsanlar: Kendisi İçin Yaşamasını Seven Kadınların 17 Özelliği

etiket Hayatın Sırrını Çözmüş İnsanlar: Kendisi İçin Yaşamasını Seven Kadınların 17 Özelliği

Merve Ç.
04.02.2016 - 13:34

Genel olarak insanı, özel olarak kadını tanımlamanın hala birçoğunu bilmediğimiz binlerce yolu var. Ama öyle bir tanesi var ki, onlara ya imrenirsiniz, ya imrenir: Hayatı kendisi için yaşayan kadınlardır onlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendisi için yaşayan kadının hayattaki tek ölçütü kendi zevkleri, kendi düşünceleri, kendi etik kaygılarıdır, başkalarının ne dediğine zerre kıymet vermez.

2. Ancak bu onun toplumdan, çevresinden kopması demek değildir, o sadece duygularını nasıl yaşayacağınsa kendisi karar verir.

3. Kendisi için yaşayan kadın güçlü, ayakları üzerinde durmasını bilen, onu sınırlamaya çalışanların ördüğü duvarları paramparça eden kadındır.

4. Şekillendirilmesine, yönlendirilmesine, bir kalıba sokulmasına asla müsaade etmez, onun aklı ona yeter.

5. Kendisi için yaşayan kadın başkalarının iznine, onayına ihtiyaç duymaz, sadece kendisine hesap verir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kimseyi kategorize etmez, yaftalamaz, kimseye ön yargıyla yaklaşmaz, söz konusu kendi olduğunda da aynı şeyleri bekler.

7. Açık sözlü, dürüst ve doğrucudur, insan ilişkilerinde oyunlara, tuzaklara, planlara, vs. yer vermez.

8. Haliyle ima etmek, hissettirmek, -mış gibi yapmak türünden şeyler asla onun tarzı olamaz, direkt ve dosdoğru söyler diyeceğini.

9. Maskeleri yoktur kendisi için yaşayan kadının, farklı görünmek gibi bir kaygı taşımaz, kendinden utanmak, kendini farklı biri gibi göstermek ona çok uzak şeylerdir.

10. Hayatın onun için ne ifade ettiğini, nasıl yaşamak istediğini, beklentilerinin ne olduğunu çok iyi bilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bu onun monoton, tekdüze, rutin bir yaşamı olduğu anlamına gelmez, o sadece yaşamaktan aldığı keyfi arttırmanın bir yoludur onun için.

12. Kendisi için yaşayan kadın tüm hayatlara saygılıdır, bu onu kusursuz bir hayvan ve doğa sever yapar.

13. Onun için gezmeyi sever, tiyatroyu sever, okumayı sever, yürümeyi sever, vs. diyemezsiniz, o kendisini mutlu eden şeyleri sever.

14. Kendisi için yaşamasını seven kadınlar için bir sıfat kullanmamız gerekse bu kesinlikle “bağımsız” olurdu.

15. Korkuları, endişeleri, kaygıları yok mudur bu kadınların? Elbette vardır ancak onlar bunlarla nasıl baş edeceklerini, bunların üstesinden nasıl geleceklerini öğrenmiş kadınlardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Hayatına giren kimseyi, kadın olsun, erkek olsun değiştirmeye çalışmazlar, dedik ya her yaşama saygıları vardır, insanları olduğu gibi kabul etme konusunda sıkıntıları yoktur.

s806.photobucket.com

17. Sahip olduklarıyla övünmeyi, böbürlenmeyi sevmez, sadece insana cesaret, tutku ve heves aşılarlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
616
117
61
11
9
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elif Demirci

böyle kadınlar var ve gitgide çoğalıyorlar. kadınların sadece kendilerine hizmet etmesi gerektiğine inanan erkekleri korkutan da bu.

Hatice Birol

Böyle inanmaya sevk eden bizi hayattır.Başka bir açıklaması yok.Kadın olsun erkek olsun artık etrafımızda güveneceğiniz insan sayısı git gide azalıyor.Eee ö... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Doğru. Herkesi olduğu gibi kabul ederler değil mi? Göbeğiyle, çirkinliğiyle ya da fakirliğiyle severler. Zengin kaslı koca aramazlar. Türk erkeği, Fransız er... Devamını Gör