Görüş Bildir
Haberler
Hayata Hangi Sanat Akımının Penceresinden Bakıyorsun?

etiket Hayata Hangi Sanat Akımının Penceresinden Bakıyorsun?

Trex
28.11.2015 - 11:19

Hepimiz hayata farklı pencerelerden bakıyoruz. Kimimizde realist, kimimiz dadaist, kimimiz de romantik. Peki sen hangi sanat akımının penceresinden dünyayı yorumluyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bir tablo seç.

2. İmkanın olsa gökyüzünü hangi renge boyardın?

3. Şimdi de ayın en huzur veren halini seç.

4. Gece 3'te canlı yayınlansa hangisini izlemek için uykusuz kalırdın?

5. Artık sevmediğini anladığın sevgilinden ayrılmak istiyorsun. Ona nasıl bir açıklama yapardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendine doğaüstü bir güç seçsen hangisi olurdu?

7. Aşağıdaki resimde hangisini ilk önce gördün?

7. Aşağıdaki resimde hangisini ilk önce gördün?

8. Dünyayı nasıl tanımlarsın?

8. Dünyayı nasıl tanımlarsın?

9. Son olarak hangi arabesk şarkının sözünü sen söylemiş olabilirsin?

9. Son olarak hangi arabesk şarkının sözünü sen söylemiş olabilirsin?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Realizm!

Realizm!

Verdiğin cevaplara gere son derece gerçekçi bir insansın. Ayakların yere sağlam basıyor.  Duygularınla değil tamamen mantığın hareket eden bir insansın. Bir olayın sonucu ne olursa olsun her zaman gerçeklere tutunuyorsun. Gereksiz hayallere umudun bağlamıyorsun. Sağlamcısın biraz da. Seni kolay kolay kimse ters düz edemez. :)

Klasisizim!

Klasisizim!

Verdiğin cevaplara göre sen son derece sağ duyulu bir insansın. Olaylara son derece temkinli yaklaşıyorsun. Sezgilere önem verdiğin gibi akıl ve sağduyu da senin için oldukça önemli. Bu tavrın birçok badireyi sıyrıksız atlatmana yardımcı oluyor tabi. Birçokları senin bazı tavırlarını klişe bulsa da onlardan vazgeçmiyorsun. O klişeler sana hayatı kolay kılıyor. Ayrıca son derece net bir insansın. Lafı hiç dolandırmıyorsun. :)

Romantizm!

Romantizm!

Verdiğin cevaplara göre sen duygulara önem veren birisin. Elbette kararlarını verirken akıl senin için rehber ama duyguların daha ağır basıyor. Kolay kolay kıyamıyorsun insanlara. İnsanlarla ilgili kararlarını verirken gözlemlerin kadar sezgilerin de önemli. Gri alan sende fazla yok. İyiler ve kötüler var dünyanda. Ve elbette hiçbir kötü senin yanında barınamaz!

Sürrealizm!

Sürrealizm!

Verdiğin cevaplara göre sen sıradışı bir insansın. Olaylara yaklaşımın çevrende çoğunlukla akıl ve mantık dışlı kabul ediliyor. Tabi senin akılsız bir insan olduğunun göstergesi değil :) Senin için O AN önemli. O an aklına gelen ilk şeyi yapıyorsun. Bu kesinlikle acelecilik ya da acemilik değil. Seni bilinçaltın ve içgüdülerin yönlendiriyor. Aldığın kararlar ve olaylara bakışın seni hiç ama hiç yanıltmıyor. :)

Dadaizm!

Dadaizm!

Verdiğin cevaplara göre sen kural tanımaz bir insansın! Toplumun koyduğu kurallar seni fazlasıyla bunaltıyor. Kendi kurallarınla daha doğrusu kuralsızlığınla hayata devam ediyorsun. Ayrıca seni bir şeye ikna etmek deveye hendek atlatmaktan daha zor. Her şeye kuşkulu yaklaşıyorsun. Birinin hayatına girmesi haliyle çok zor oluyor.

Sembolizm!

Sembolizm!

Verdiğin cevaplara göre sen sanatçı ruhlu bir insansın. Hem kullanırken hem yorumlarken sembollere çok anlam yüklüyorsun. Çoğunlukla anlamıyorlar seni. Bu da seni biraz yalnızlaştırıyor.   İnsanları seni anlamasından ziyade hissetmeleri senin için ön planda. Anlaşılmamak gibi bir derdin yok. Zaten umrunda da değil. Baki kalanın kubbede hoş bir seda olduğunu bilen nadir insanlardansın :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
959
227
123
62
48
40
5