Görüş Bildir
Celal Şengör'e Benzeyen Kediye Gelen Yorumlar Gününüzü Şenlendirecek
Ünlü bilim insanı Celal Şengör, başarılı akademik kariyerinden çok medyatik kişiliği ve gündeme düşen açıklamalarıyla tanınan bir sima. Ancak bir diğer özelliği de kendisine benzeyen yerli yabancı farklı kişilerden oluşan bir klon ordusuna sahip olması. Ancak bu kez Twitter'a düşen bir kedi Şengör'e benzetildi. Yazılanları onun sesiyle okutan yorumlar kahkaha attırdı.
Reklam
Attıkları SMS'lerle Kredi Kartı Ekstresi Gibi Darlayan Deva Partisi'ne İki Çift Lafı Olan Değerli Hemşehriler
Bangır bangır seçim otobüsleri, afişler posterler, hediyelikler, çoluğun çocuğun rızkını propogandaya gömen bağımsız adaylar... Tabii bir de sağda solda bu günler için çıkan yeni rezervler... Uzmanlara göre eski coşku ve heves görünmese de Türkiye'de bir seçim için olağan her şey 31 Mart yerel seçimleri için de yaşanıyor. Ancak bir parti farklı bir propogandayla dikkat çekiyor. Dağılan altılı masa üyelerinden Ali Babacan'ın Deva Partisi. O kadar sık SMS atıyorlar ki bu da sosyal medyada sürekli gündeme düşüyor.
Reklam
Reklam
Reklam
Ne Kadar Yaşlı Olduklarını Görsellerle Anlatarak Nostalji Yolculuğuna Çıkaran Kişiler
Yaş sadece bir sayı gibi durabilir ama yaşanmışlıklar, ufak ayrıntılar, değişen alışkanlıklar bu sayının içinin çok da boş olmadığını gösteriyor. Bir Twitter kullanıcısı ise ödevlerinde ansiklopedileri kullandığını anımsayarak takipçilerine ne kadar yaşlı olduklarını sordu. Yaşları çoğu zaman anlamasak da görüntüler tatlı bir nostalji hissi yaşattı.
Reklam
Reklam