Görüş Bildir
Haberler
Harvey Keitel Festival İçin İstanbul'a Geliyor

Harvey Keitel Festival İçin İstanbul'a Geliyor

Onedio Medya
21.05.2015 - 21:26
İçeriğin Devamı Aşağıda

Harvey Keitel, ISTANBUL’74 tarafından düzenlenen İstanbul Uluslarası Sanat ve Kültür Festivali için Türkiye’ye geliyor

Bu yıl 5’ncisi düzenlenecek olan İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali, ‘Mean Streets’, ‘Taxi Driver’, ‘Alice Does’nt Live Here Anymore’, ‘Thelma&Louise’, ‘Reservoir Dogs’, ‘Pulp Fiction’ ve ‘From Dusk Till Dawn’ gibi sinema tarihinin kült filmlerinin oyuncusu Harvey Keitel’ı ağırlıyor.

Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışan Paolo Sorrentino'nun yönettiği ‘Youth’ filminin başrolündeki Keitel, Cannes’da filminin gösteriminin ertesi günü İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali için konuşmacı olarak İstanbul’da sinema severlerle buluşacak.

22-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve “Sanat ve Kültürde Gerçekçilik Üzerine Diyaloglar” temasını ele alacak festival, 22 Mayıs’ta Istanbul’74 Galatasaray’da, 23 Mayıs’ta Vakko Moda Merkezi’nde, 24 Mayıs’ta ise  Soho House İstanbul’da gerçekleştirilecek. 3 gün sürecek festivalde edebiyat, tasarım, moda, müzik, tiyatro ve sinema gibi sanatın pek çok alanında gerçekleştirilecek panel ve etkinlikler, ücretsiz ve herkesin katılımına açık olacak.

Milliyet Sanat

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0