Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yıldız Golcü Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Yıldız Golcü Senin Ruh İkizin?

Trex
02.05.2016 - 10:58

Hepsi birer dünya yıldızı olan Messi, Ronaldo, Cantona, İbrahimoviç, George Best, Pele, Maradona ve Gerd Müller. Dünya futboluna isimlerini altın harflerle yazdırdılar. Peki hangisi senin ruh ikizin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle sana bir krampon seçelim.

2. Büyük bir başarı kazanınca genellikle nasıl tepki verirsin?

3. Hmm peki hangi süper kahramanların gerçek olmasını isterdin?

4. Anlaşıldı. Söyle bakalım hangi Mehmet ile çalışılır?

5. Peki hangi Ayşe senin yöneticin olabilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Herhangi bir ortamda kavga/tartışma olursa nasıl davranırsın?

7. Peki hafta sonunun senin için anlamı?

8. Son olarak hangisiyle tanışmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Leonel Messi!

Leonel Messi!

Seni tanımlamak için tevazu kelimesi yetersiz. Çevrende parmakla gösterilen birisin. O kadar başarı o kadar ödüle rağmen biraz olsun şımarmaz mı insan? Bir işi başarmak için gereken çabayı gösteriyorsun. Müthiş bir hırsın var. Bu hırsla yolun açık. Ama biraz çekingensin. Bu kadar yetenekli biri çekingenliğini atsa kim bilir neleri başarır ;)

Ronaldo!

Ronaldo!

İşinde çok başarılısın. Bu konu tartışılmaz. Ve bunun farkında olduğunu çevrene hissettiriyorsun. Tevazu göstermeyeceğin bir konu varsa o da iş hayatındaki başarıların. Liderlik yeteneğinle kariyer basamaklarını tek tek çıkabilirsin. Grup çalışmasını pek sevmiyorsun ama öyle bir kalbin var ki yardıma ihtiyacı olana koşuyorsun.

Zlatan İbrahimoviç!

Zlatan İbrahimoviç!

Lider özellikleri olan ve bunu iş hayatında çok iyi kullanan birisin. Gittiğin yere başarıyı taşıyorsun. Kararlı bir yapın var ve bu senin başarılı olmanda önemli bir etken. Tek hedefin var:  Başarılı olmak. Zirve senin için yaratılmış. Keşke zirveye çıkan insanların hatalarına düşmesen aşağıları da görebilsen :)

Eric Cantona!

Eric Cantona!

İsyan senin göbek adın, hangi çılgın sana zincir vuracakmış şaşarım. Uysal uyumluluk kelimeleri senin lügatında yok.  Haksızlık karşısında kavgadan çekinmezsin. Bireyci değilsin toplum için varsın. Her türlü kolektif çalışmaya yatkınsın. Keşke sinirlerine biraz daha hakim olsan. Önünde kimseler duramaz. Dağları deler duvarları aşarsın.

George Best!

George Best!

''Sen arada sırada uğra bana hovardayım diye kıyma bana'' bu şarkı sözlerini sen yazmış olabilir misin?  Peki bu şarkının? ''Bu gece barda gönlüm hovarda çalsın sazlar oynasın kızlar''    Hızlı yaşıyorsun umarım uzun da yaşarsın. Biraz sağlığını düşün ;)

Diego Armando Maradona!

Diego Armando Maradona!

Sen karizmatik bir lidersin. İşindeki başarını kendinden emin olman ve öz güven kaynaklı. Devrimci kişiliğin, kural tanımazlığın, çılgınlığın, başarılarının önüne geçmesini engelleme.  Çevrende sevilen biri olman seni şımartmasın.  Değişken ruh halin  çevrende dengesizlik olarak algılanabilir. Kafana göre takıl ;)

Pele!

Pele!

Sen aile kurmak için yaratılmışsın. Sabah erkenden kalkar, işine gider, akşam vakitlice döner ve ailesiyle hoş vakit geçirir. Hayat senin için plandan ibaret. Her şey düzenli hayatta sürprize yer yok. İşindeki başarın da buna bağlı.  Olaylara pek karışma demiş büyüklerin sana vaktiyle. Kulak küpesi yapmışsın hiç karışmıyorsun.

Gerd Müller!

Gerd Müller!

Asker olacakken yanlış meslek seçmiş olabilir misin? Özel yaşamında tavizler versen iş yaşamında müthiş bir disipline sahipsin.  Özel yaşamında yalnızlığı seviyorsun ama iş yaşamında bunun aksine grup çalışmasına çok yatkınsın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2177
733
444
372
260
197
171
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Çebin

Olmamış bu test, İbra'nın çıkması lazımdı bana.. Kabul etmiyorum :ÇDÇD

Kayra Ruzgar

ağalayın sizi bitcıslar CR7

Cem Yavuz

sana ne oluyo ben pele çıkardım bize küfür etme