Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yeşilçam Karakteri Senin Ruh İkizin?

Hangi Yeşilçam Karakteri Senin Ruh İkizin?

Trex
14.09.2015 - 16:55

Türk filmleri hayatımızın bir parçası. Yeşilçam'ın unutulmaz karakterlerini birçok defa cinsiyetten bağımsız olarak kendimizle özdeşleştirdiğimiz kadın/erkek karakterler olmuştur. Peki senin ruh ikizin kim? Haydi teste.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yazın bittiği şu günlerde yaz denince aklına ilk gelen şeyi işaretle.

2. Okullar yakında açılıyor. Okulla ilgili en çok neyi özlüyorsun?

2. Okullar yakında açılıyor. Okulla ilgili en çok neyi özlüyorsun?

3. Hadi bakalım. Seni Milli Eğitim Bakanı yaptık. Sence hangi ders okullarda zorunlu olmalı?

3. Hadi bakalım. Seni Milli Eğitim Bakanı yaptık. Sence hangi ders okullarda zorunlu olmalı?

4. Peki emekli olunca en çok ne yapmayı düşünüyorsun?

5. Şimdi de seni bir film yönetmeni yaptık. Ne tür film çekersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekiiii çekeceğin film hangi mevsimde geçerdi?

7. Söyle bakalım hayatın bir film olsa hangi yabancı oyuncu seni oynardı?

8. Hangi romanın filmi kesinlikle çekilmeli?

9. Son olarak gelmiş geçmiş en iyi Türk filmini seçin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yaşar Usta!

Yaşar Usta!

Senin ruh ikizin Gülen Gözler filmindeki Yaşar Usta! Ailesini çok seven, onlara kıymet veren bir insan.  Kendini ailesi için feda edebilecek her türlü zorluğu göğüs gerebilecek bir iyilik meleği. Haksızlık karşısında içine atmayan, zalimlerin karşısında durabilen, onlara sıkılmaksızın iyiyi, doğruyu, güzeli ''Bak beyim sana iki çift lafım var'' deyip tane tane anlatan bir cesur yürek. İşte bu sensin!

Hafize Ana!

Hafize Ana!

Senin ruh ikizin Hababam Sınıfı filmindeki Hafize Ana! Çevresindeki insanların bir tanesisin! Devamlı gülen, çevreye pozitif enerji saçan bir yüzsün. Sen iyi bir insansın ve çevrende güvenilir bir insan olarak biliniyorsun. Bazı problemler karşısında belki çaresiz kalabiliyorsun ama elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Bunun yanında yardımsever birisin. Nerede darda kalmış bir insan var oraya koşuyorsun.

Damat Ferit!

Damat Ferit!

Senin ruh ikizin Hababam Sınıfı filmindeki Damat Ferit! Sen her şeyden önce akıllı birisin! İşine gelen konularda zekanı herkesi şaşırtan biçimde kullanabiliyorsun. Ama keyfinin olması lazım :) Motive edilmen şart! Bunun yanında ilişkilerinde biraz hızlı mısın ne? :) Flörtöz bir kişiliğin var senin.

Malkoçoğlu!

Malkoçoğlu!

Senin ruh ikizin Malkoçoğlu! Sen her şeyden önce cesur bir insansın. Bir sıkıntı durumundan en öne sen atılıyorsun. Tam bir görev insanısın. Makam mevkide gözün yok. Senin için önemli olan içinde bulunduğun oluşum. Bu bir gün iş yeri olur bir gün siyasi parti bir gün savaş alanı.  Cesaretinle, azminle çevrene güven veriyorsun. İnsanlar senin yanında kendini güvende hissediyor.

Asya!

Asya!

Senin ruh ikizin Selvi Boylum Al Yazmalım  filmindeki Asya! Sen duygusal bir insansın. Dışarıdan çok güçlü görünsen de içinde minik duygusal bir kedi yatıyor. Kolay kolay kimseye zarar veremezsin. Fedakar ve cefakar birisin. Senin aşkından sevginden kimse şüphe etmez ama ilişkilerde insanları şaşırtabilirsin. İnsanlar tepki verse de her zaman en doğru kararların insanı oluyorun!

Zehra!

Zehra!

Senin ruh ikizin Ah Nerede  filmindeki Zehra! Her ne kadar açık sözlü bir insan olsan da sevgisini gizleyen bir insansın. Herhangi bir problem yaşadığından bunu insanlara açıkça aktarabiliyorsun. Seninle iletişim kurmak kolay olmasına rağmen seni yanlış anlayan insanlar da olabiliyor. Buna karşı çaresiz kaldığın durumlar olabiliyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
167
103
42
26
12
8
2