Görüş Bildir
Haberler
Hangi Victoria's Secret Mankeni Senin Sevgilin Olabilir?

etiket Hangi Victoria's Secret Mankeni Senin Sevgilin Olabilir?

afrodizyak etkili biber salçası
31.08.2014 - 19:41 Son Güncelleme: 18.01.2017 - 21:23

Beyler toplanın, mevzu var.

Evet hepimiz tüm Victoria's Secret mankenlerine hastayız da herkesin bir favorisi vardır, yoksa da olmalıdır! Ama ya favori modeliniz sizlik değilse? Bakalım size uygun olanı hangisi, seçin de yengemiz kim bilelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle sevgilin var mı yok mu anlayalım da sakata gelme müdür...

2. Nasıl bir kadından hoşlanırsın?

3. Peki kadınını tek bir kelimeyle ifade etmen gerekirse?

4. Güzel (!) sorulara geçiyoruz yavaştan... Pantolonu gösteren ütüdür, devamını seçerek sen getir.

5. Bu fotoğraflarda iki güzel şey var: biri kadın, diğeri Mustang! Hangisi gözüne en hoş geliyorsa onu seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Farzet ki testin sonunda çıkacak manken seninle görüşmeyi kabul etti. İlk buluşmada nereye götürürsün?

7. Demin Mustang dedim de, spor araba alsan hangi marka olurdu onu bi deyiver bakalım.

8. Onunla buluştun, sana da abayı yaktı, hatunu kaptın. Peki manken olmasaydı hangi mesleği icra etmesini isterdin?

9. Son olarak, ona bir demet çiçek gönder bakalım. Eee azıcık zarif olcan hacı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Candice Swanepoel!

Candice Swanepoel!

Anladığım kadarıyla janti bir abimizsin, yanıma da Candice Swanepoel gibi bir afet yakışır diyorsun. Yani diyormuşsun, biz bu iç sesini dışarı vurduk. Fırsat olsaydı Candice Swanepoel'le çok güzel bir çift olabilirdiniz, ama napıcan işte hacı, sen burada o dünyanın diğer ucunda. Kader.

Doutzen Kroes!

Doutzen Kroes!

Aaah ah hükümet gibi kadın dedikleri bu işte, Victoria's Secret'ın ilk göz ağrılarından. Ömrünü vereceksin kendisine, gün gibi yaşayıp gideceksin ölene kadar. Hacı belli ki olgun seviyorsun ve bu konuda tercihin doğru, yasla başını hadi Doutzen'in degajesine doğru.

Sara Sampaio!

Sara Sampaio!

Portekiz'den çıkıp da 'çölde bir vaha gibi' olan iki şey var: biri Ronaldo, diğeri de Sara Sampaio! Sara'lar içindeeen, bir seni seçtiim, kalbimi sanaa, ben sana verdim! Şarkıyı bu vesileyle hatırladığımız iyi oldu, keşke Sara'yla düğününüz olsa da sebeplensek eğlensek, felekten bir gece çalsak hacı.

Taylor Hill!

Taylor Hill!

Uğruna ne yuvalar yıkılır, ne ocaklar söner aman aman! Bakışlarıyla tüm dünyayı ele geçirebilirdi ama o Victoria's Secret mankeni olmaya karar verdi. Bu arada senin de gönlünü çalmış doğal olarak. İnkar etme, sen o modellerin arasından Taylor Hill'e vuruldun, senin meleğin o.

Adriana Lima!

Adriana Lima!

Oooo Victoria's Secret'ın en ünlü bebeği. Dünyada kime sorsan yeryüzündeki en güzel kadın listesinde yeri vardır illa ki, öyle bir güzellik. Biliyorsun kocasından da ayrıldı, yani sevgilin olmaması için hiçbir engel yok. Aranızda bir dünya mesafesi olması dışında.

Alessandra Ambrossio!

Alessandra Ambrossio!

Bu gözlere dayanabilen erkek varsa gitsin babet giysin bunu bilir bunu söylerim. Vücudunun güzelliğine değinmiyorum bile. Alessandra Victoria's Secret'in en gözde mankenlerinden abicim, hastası bol, talibi çok. Fatihi tek sen olmak istiyorsan bir şekilde ulaş hatuna, bir şansını dene.

Miranda Kerr!

Miranda Kerr!

Altını şer, Miranda Kerr! Senin fotoğraflarına bakarak iç çekeceğin, aşkından sürüneceğin Victoria's Secret meleğin Miranda hacı. Pinhani'nin ona özel şarkısı bile var; 'Uzaklar çoğaldı Miranda. Mirandaa, mirandaa, mirandaaa...' Yalnız kız iyice saçmalamaya başladı Justin Bieber'la falan takılıyor, gir şunun aklına da kap kızı.

Gigi Hadid!

Gigi Hadid!

İşte tam senin tarzın bir Victoria's Secret modeli. Alımlı, güzel ve aşırı eğlenceli. Tam kafa hatun. Diğer Victoria's Secret mankenleriyle ilgini alakanı kesiyorsun ve Gigi'ye yoğunlaşıyorsun. Olur da bir gün karşılaşırsanız senden hoşlanabilir ve bu iş yürüyebilir, ayık ol kanka.

Kendall Jenner!

Kendall Jenner!

Bakmaya kıyamazsın öyle tatlı öyle güzel hatun, sen onsuz buralarda napacaksın hiç bilemiyorum hacı. Yerinde olsam atlar uçağa yanına giderdim, 'testte bana sen çıktın, sen benim kaderimsin' diyerek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
703
281
243
163
81
49
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın