Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlü Dahiyle Beynin Aynı Çalışıyor?

etiket Hangi Ünlü Dahiyle Beynin Aynı Çalışıyor?

Trex
25.08.2015 - 13:39

Dahi vaaaar dahi var. Hepsinin kafası türlü türlü çalışıyor. Peki seninki hangi dahiyle aynı çalışıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Senin için detaylar mı yoksa büyük resim mi önemli?

2. Kendini hangisine daha yakın hissediyorsun?

3. Bir sanatçı olsan hangi alanda eserler verirdin?

4. Bir bilim insanı olsan hangi alanda çalışırdın?

5. Hangi devirde yaşamak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nasıl bir insansın?

7. Okul yıllarında en sevdiğin ders hangisiydi?

8. Bu tablolardan hangisi seni cezbediyor?

9. Ofiste çalışmak mı dışarıda çalışmak mı?

10. Son olarak dünyanın en büyük problemi nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Albert Einstein!

Albert Einstein!

Çılgın ve benzersizsin. Tıpkı Albert Einstein gibi! Öncü bir beyin, bir dahide olması gereken girişimcilik ve adeta piyano için beste yapar gibi de ahenkli düşünce biçimi. Düşüncelerini bir klasik müzik bestesi gibi inci inci örüp sunabiliyorsun. Kompleks bir beynin var. Sıra dışı bir algoritmayla çalışıyor. Çevrendekileri şaşırtmak için çok nedenin var. Herhangi bir sorunu süslü uzun cümlelerle de anlatabilirsin birçoklarının anlayamayacağı karmaşık denklemlerle de. Kısacası sende dünya üzerinde iz bırakacak potansiyel mevcut.

Leonardo Da Vinci!

Leonardo Da Vinci!

Ayakları yere basan hayalperest, keskin zeka, ileri görüşlü ve yaratıcısın. Tıpkı Leonardo Da Vinci gibi! Zihnin sınır tanımıyor. Vizyon sahibi bir insansın. Hayal gücün sanat için de bilimsel çalışmalar için de yeni çığırlar açacak cinsten. Evdeki bir kaşıktan savaş aleti de yapabilirsin, duvara asılmalık bir süs eşyası da. İsviçre çakısı gibi beynin var :)

Stephen Hawking!

Stephen Hawking!

Aykırı, yaratıcı ve cesursun. Tıpkı Stephen Hawking gibi. Herkesin dile getiremediğini -bilimsel olarak kesinlik kazandıysa- dile getirecek cesaret sende mevcut. Birçoklarının ''off kafam karıştı'' dediği konular senin için adeta şiir gibi akan oyunlar. Hayalperestsin ve bu hayaller sayesinde yeni ufuklara yelken açabiliyorsun. İnatçı karakterin de yelkene rüzgar olup sana hedefine ulaşma da yardımcı oluyor.

Nikola Tesla!

Nikola Tesla!

Sosyal, akıllı ve çok yönlüsün. Tıpkı Nicola Tesla gibi! Hayalperest bir beyin. Beyin kıvrımların sadece bilimde değil sosyal ilişkilerde de çok farklı çalışıyor. İnsanları şaşırtan çıkışların var. İlişkilerinde kesinlikle affın yok çünkü katı rasyonel düşünen bir beyne sahipsin. 0 ve 1'lerden oluşuyor senin için hayat. Çabuk öfkelenen çabuk seven çabuk küsen bir karakter.

Johann Sebastian Bach!

Johann Sebastian Bach!

Yaratıcı, mütevazı, ritmik zekaya sahipsin. Tıpkı Johann Sebastian Bach gibi. Ritimlerle düşünebilen, seslere karşı çok hassas olan ve bu seslerden doğan harmoniyi sentezleyebilen sıra dışı bir zeka. Gelenek ve moderni çok iyi sentezleyebiliyorsun. Geleneği ve değerlerini asla terk etmiyorsun. Bunun yanı sıra modernizme de kapıların açık. Aşırı uçların tam ortasındasın :)

Pablo Picasso!

Pablo Picasso!

Analitik, görsel, mekansal ilişkileri iyi kurabilen zekaya sahipsin. Tıpkı Pablo Picasso gibi. Acı ve nefreti bir iki geometrik şekille bile yansıtabilecek nadir zekalardan biri. Tepkilerin tıpkı Picasso gibi net ve çok keskin. Karşındakinin konumu seni hiç ilgilendirmiyor.  Doğruya doğru eğriye eğri. Dokuz köyden kovulma ihtimalin hep var. Ayrıca çok karmaşık bir konuyu anlatmak için sana makas ve dikiş iğnesi bile yetebilir :) İki küçük ev eşyasıyla uzmanların sabahlara kadar konuştuğu konuları özetleyebilirsin :))

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
446
149
52
32
27
16
7