Görüş Bildir
Haberler
Hangi Tür Köpek Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Tür Köpek Senin Ruh İkizin?

Osman Avcı
17.12.2014 - 14:37 Son Güncelleme: 17.12.2014 - 19:54

Dünyanın gelmiş geçmiş en güzel varlıkları kuşkusuz köpekler. Peki senin ruh ikizin hangisi? Öğrenmenin tek yolu var!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir oyuncak seç!

2. Vücudunu bize tanımlar mısın?

3. Senin bir köpek olarak, en favori hobin nedir?

4. Peki ya, en iyi numaran hangisi?

5. Senin en büyük düşmanın kim?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kediler hakkında ne düşünüyorsun peki?

7. Kemirecek bir şey seç!

8. Bir de kıyafetini seç!

9. Son soru çok kritik: Malum şeyi yapmak için bir yer seç :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

En Gizemlisi: Husky!

En Gizemlisi: Husky!

Senin ruh ikizin köpek dünyasının en gizemlisi olan ve aramıza Sibirya'dan katılan Husky. Senin öyle bir havan var ki, sanki çok şey biliyormuşsun da saklıyormuşsun gibi. Ketumsun her şeyden önce, gerekmedikçe havlamıyorsun ve de güzel gözlerinden sen sorumlusun. Ayrıca oldukça kibar ve tam bir şövalye/leydi olduğunu da söylemek gerek. İçindeyse herkese yetecek sevgi var. Fakat sadece hak edenlere...

Dünyanın En İyi Arkadaşı: Golden Retriever!

Dünyanın En İyi Arkadaşı: Golden Retriever!

Senin ruh ikizin köpek dünyasının tartışmasız en iyisi Golden Retriever. Sen her şeyden önce isminle müsemma altın gibi bir kalbe sahipsin. Bu dünyada aslında net iyiler ve net kötüler vardır, aksi de yalandır. Sen iyilerdensin. Çünkü günümüzde nesli tükenmiş bir erdem sahibisin: Koşulsuz arkadaşlık. Hatta diyebiliriz ki, senin bu dünyaya gelme amacın dostluk kurabilmek. Son olarak oldukça zeki ve sevimli olduğunu söyleyelim de eksik kalmasın, bay/bayan altın kalp :)

<3 Pomeranian!

<3 Pomeranian!

Senin ruh ikizin köpek milletinin en tatlılarından Pomeranian. Sempatik ve doğal sevimlisin; yani böyle olmak için, şirin gözükme, yalakalık gibi şeylere girmiyorsun asla. Bu yüzden sana kızmak namümkün, hatta küfür bile etsen insanın yüzüne tebessüm yerleştirirsin, o derece. Fakat sadece bunlar seni anlatmada güdük kalır. Zekisin; kolay öğreniyorsun bu yüzden. Sen kusursuz musun nesin ya :)

Tam Bir Çetin Ceviz: Pit bull!

Tam Bir Çetin Ceviz: Pit bull!

Senin ruh ikizin bu köpek aleminin en yanlış anlaşılanı: Pit Bull! Evet, sen yanlış anlaşılmış birisin. İnsanların gözünde, her ne kadar kavgacı, tehlikeli, müşkülpesent, agresif gibi gözüksen de, asıl durumun bununla uzaktan yakından alakası yok, seni bilenler bilir. Tanımadığın insanlara temkinli yaklaştığın bir gerçek, yaşadıkların da az şeyler değil, bu yüzden sertleşttiğin, nasırlaştığın da gerçek. Fakat ortamına veya insanlara alışınca gerçek yüzün ortaya çıkıyor: Eğlence bombası! Tam bir ceviz gibisin yani: Dışın sert kabuk, için yumuşacık yemiş...

Tam Bir Süperstar: Beagle!

Tam Bir Süperstar: Beagle!

Senin ruh ikizin, köpek dünyasının süperstarı olan Beagle. Sen doğuştan yeteneklisin, star hamuru var yani sende. İçindeki enerji bir nevi doğuştan hazır füzyon, herkese yeter. Mutlusun bir kere, bu yüzden de insanları mutlu etmeyi biliyorsun. Hatta içindeki enerji bir ateş gibi, başkalarını pervane gibi etrafında topluyor. Şanı şöhreti bulup, dünyayı sallaman an meselesidir kısaca. Ve karşınızda Süperstar, hissetik seni :)

Köpeklerin Cumhuriyet Başsavcısı: Kangal!

Köpeklerin Cumhuriyet Başsavcısı: Kangal!

Senin ruh eşin en asil köpek olan: Kangal! Her şeyden önce sen bu topraklara aitsin ve belki de bu yüzden seni çok seviyoruz. Kalendersin; geçim sıkıntısı, zorluk, garibanlık nedir iyi bilirsin. Ama senin en büyük özelliğin: Adaletin yılmaz savunucusu olman. Adaletsizliğin her türlü karşısındadır. Kalleşlik, arkadan iş çevirmek, dedikodu gibi şeylerin senin kitabında yeri yok. Son olarak sana yapılan iyilikleri, kötülükleri de, asla unutmadığını eklemek gerek, sayın Başsavcım!

Köpeklerin Einstein'ı: Alman Kurdu!

Köpeklerin Einstein'ı: Alman Kurdu!

Senin ruh ikizin, köpeklerin en zekisi, en dahisi olan: Alman Kurdu. Öncelikle şunu demek gerekiyor ki, sen tam anlamıyla kusursuzsun. Kusurunu aradık; ama ne yazık ki bulamadık. Öncelikle dahisin, değil köpekler, çoğu insandan da zekisin. Ancak sen de kibir asla yoktur, aptalın aptallığını, cahilin cahilliğini yüzüne vurmazsın asla. Bunun yanında yakışıklık/güzellik, atletik bir vücut gibi özelliklere de sahipsin. Hele o sadakatin yok mu... Üstün Alman teknolojisisin kısaca, daha iyisi yapılana kadar, en iyisi sen!..

Kimse Seni Uysal Koyun Sanmasın: Bulldog!

Kimse Seni Uysal Koyun Sanmasın: Bulldog!

Senin ruh ikizin, dünyanın en çılgın köpeği olan: Bulldog. Bir macera mı yaşanacak, aranacak ilk kişi sensindir. Ya da ortamda değişik bir şey mi olmuştur, altından olağan şüpheli olarak mutlaka sen çıkarsın. Rahatszısın, çılgınsın, yerinde bir dakika duramazsın. Düğünlerin en aranılan kamberi sensin yani. Ancak eğlencelisin diye kimse seni uysal koyun sanmasın, tersin de pistir hani :)

Boyuna Bakanları Yanıltır: Chihuahua!

Boyuna Bakanları Yanıltır: Chihuahua!

Senin ruh ikizin köpeklerin en sevimlisi ama aynı zamanda en atarlısı olan Chihuahua. Senin kişiliğini iki sıfat açığa çıkarır: Şık ve enerjik. İnsanlar üstünde bariz bir etkin var, onları kendine çekmede sınır tanımıyorsun. Ayrıca sevenin olduğu kadar nefret edenin de çoktur; fakat sen onları kafana takmıyorsun, çünkü herkesin seni sevme zorunluluğunun olmadığını biliyorsun. Son olarak, senin boyuna bakan yanılır, atarın boyunun beş katıdır çünkü. Kısaca başak kadar boyun var, türlü türlü huyun var :)

Kırık Bir Kalp: Pug!

Kırık Bir Kalp: Pug!

Senin ruh ikizin köpeklerin en hüzünlüsü: Pug! Sana bu dünyanın yükü oldukça ağır geliyor. Her yerden bir darbe alıyorsun ve lanet olasıca düzen nasıl kurulmuşsa, geldi mi her şey üst üste geliyor. Gönül ilişkilerinde de yüzün bir gülmedi gitti. Zaten senin yüzün hiç gülmedi. Hayat başkasına kavunlu dondurma yedirirken, sana kelek turşusu... Yine de hayata tutunabiliyorsun azimle ve biliyorsun ki senin de zamanın gelecek!

En Popüleri: Labrador!

En Popüleri: Labrador!

Senin ruh ikizin köpekler aleminin çatı adayı olan: Labrador. Senden nefret edeni zor bulunur, zaten edenler de ezikliğinden, kıskançlığından falan sevmiyordur seni. Arkadaş canlısı ve sıcakkanlı olduğunu bilmem söylemeye gerek var mı? Ancak pasaklı olduğunu burada söylemek gerek, doğruya doğru. 'Amaan!' diyorsun çoğu zaman; fakat o tatlı dilinle herkesi hizmetçi gibi yapıp her tarafı temizletebilirsin sen, başkanım :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2758
1540
1005
373
270
206
203